Bana biraz ölümden bahsedermisiniz?
Bana biraz ölümden bahsedermisiniz?
Ölümü en ii şekilde tasvir edecek biri lazım işte o zaman ben size ne olduğunu söyleleceğim.
Bu konunun iddialı olduğunu söylememe gerek yok heralde...
Katılımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler..
Bu konunun iddialı olduğunu söylememe gerek yok heralde...
Katılımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler..
Ölümle başlar yeni hayatın,
Ve elbet 2 sikke verip binersin kayığıma,
seni cennete yada cehenneme götürecek,
sadece benim unutma....
sadece benim unutma....
styx ırmağında ölüleri taşıyan kayıkçını adı Charon değil mi?
ehöm..herneyse..
ölümün binbir farklı tasfiri vardır netekim herkes hayatı farklı yaşadığı için ölüm de onu farklı karşılar. lakin optimist takılmak isteyenlere yüzüklerin efendisi: kralın dönüşü filminde gandalf'ın pippin'e minas tirith surlarında yaptığı ölüm tasfirini tavsiye ederim.
Pippin : I didn't think it would end this way.
Gandalf : End? No, the journey doesn't end here. Death is just another path... One that we all must take.
Gandalf : The grey rain-curtain of this world rolls back, and all change to silver glass...
Gandalf : ...And then you see it.
Pippin : What? Gandalf?... See what?
Gandalf : White shores... and beyond. The far green country under a swift sunrise.
Pippin : Well, that isn't so bad.
Gandalf : [Softly:] No... No it isn't.
ehöm..herneyse..
ölümün binbir farklı tasfiri vardır netekim herkes hayatı farklı yaşadığı için ölüm de onu farklı karşılar. lakin optimist takılmak isteyenlere yüzüklerin efendisi: kralın dönüşü filminde gandalf'ın pippin'e minas tirith surlarında yaptığı ölüm tasfirini tavsiye ederim.
Pippin : I didn't think it would end this way.
Gandalf : End? No, the journey doesn't end here. Death is just another path... One that we all must take.
Gandalf : The grey rain-curtain of this world rolls back, and all change to silver glass...
Gandalf : ...And then you see it.
Pippin : What? Gandalf?... See what?
Gandalf : White shores... and beyond. The far green country under a swift sunrise.
Pippin : Well, that isn't so bad.
Gandalf : [Softly:] No... No it isn't.
<div>-sıkıldım-</div><br>
- merhaba genç dostum, gölge dünyası'na hoş geldin. lütfen öyle şaşkın bakma. garip olduğunu biliyorum, kafa karıştırıcı. öncelikle aklındaki en büyük soruyu ortadan kaldırmama izin ver. evet, öldün. pek de şanlı bir ölüm olduğunu söyleyemem. hatta sizin taraftakiler buna "bok yoluna gitmek" diyorlar. ama öyle yada böyle, sen bir ölüsün. buradaki diğer milyonlarca kişi gibi. ne oldu? pek beklediğin gibi değil mi yoksa ölüm? sen müslümandın değil mi? ölünce cennete ya da cehenneme gideceğine inanıyorsun. hmm. haklısın burası ikisinede benzemiyor. dediğim gibi, sen gölge dünyası'ndasın. sizinkilerin tabiri ile "gözü arkada kalanların" diyarı. eğerki ölümün sana huzur ve özgürlük getireceğini sanıyorsan yanılıyorsun. burada isen huzursuzsun demektir, ve özgürlük ölerek bile elde edemiyeceğin bir hayaldir. öncelikle şunu belirteyim; sen benim kölemsin. ben bir ruh tüccarıyım, senin gibi yeni gelen ruhları alır ve en yüksek parayı ödeyene satarım. eğerki kimse seni almak istemezse [b]seni[/b] para yaparım.
ne oldu? moralin bozuldu değil mi? eğer işlerin bundan daha kötü olamayacağını düşünüyorsan seni uyarıyorum evlat, herşey daha yeni başlıyor.
(bkz: wraith the oblivion)
ne oldu? moralin bozuldu değil mi? eğer işlerin bundan daha kötü olamayacağını düşünüyorsan seni uyarıyorum evlat, herşey daha yeni başlıyor.
(bkz: wraith the oblivion)
<div>-sıkıldım-</div><br>
birincisi styxin kayıkçısı KHARON bu böyle biline yani ben. İkinci olarak ölümü bilmek için ölmek gerekmez çoğumuz, çoğu kötü ruh sahipleri zaten canlıyken bile ölümü yaşayabiliyoruz. Üçüncüsü cennet yada cehennem sadece müslümanlarda değil tüm dinlerde var, dini olmayanlarda ise sadece sonsuz bişiler var.
Ölümü yaşamak nedemek? diye sorarsanız tek cevabım benimle 1 gün geçirmeniz
Ölümü yaşamak nedemek? diye sorarsanız tek cevabım benimle 1 gün geçirmeniz
Ölümle başlar yeni hayatın,
sadece benim unutma....
sadece benim unutma....
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Ölüm sadece bir hediyedir... Ölebilme hediyesi...
Troy filminda de Aşil in dediği gibi.
Tanrılar bizi kıskanır, çünkü biz ölebiliriz. Herşey bizim için daha değerli. Sen birdaha şu anda olduğun kadar şirin olmayacaksın, birdaha burada olmayacağız..
Herşey bizim için tektir, birdaha aynı şeyi yaşayamayız.. BU yüzden ölüm hayatı değerli kılan bir hediyedir....
Troy filminda de Aşil in dediği gibi.
Tanrılar bizi kıskanır, çünkü biz ölebiliriz. Herşey bizim için daha değerli. Sen birdaha şu anda olduğun kadar şirin olmayacaksın, birdaha burada olmayacağız..
Herşey bizim için tektir, birdaha aynı şeyi yaşayamayız.. BU yüzden ölüm hayatı değerli kılan bir hediyedir....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..