Karanlığa Direniş Hakkında (<<<RP>>

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Karanlığa Direniş Hakkında (<<<RP>>

Post by Oren_Dautry »

O====)(;;;;;;;;;;;;;;;;;;>

KURALLAR

1- Site içi rp ye etkilidir.. lvl atlama büyülü eşya alma ya da ölme gibi olaylar olabilir...

2- Başka rp de bulunan bir karakter giremez...

3- devamsızlık yapan kişinin karakteri ilk olayda ölür..

4- başka bir rp başlığı ile birleşilebilir..

5- xp ler rp sonunda dağıtılacaktır.. rp boyunca xp alımı olmayacaktır...

6- toplam 8 oyuncu alınacaktır..

7- msjlarınız editlenirse xp kaybedeceksiniz, dikkatli okuyup yazın..

8- düzgün katılcaklar katılsın sonradan rp yi mahvetmeyin...

9- burda karakterinizin bir açıklaması bulunacaktır...

şİMDİ KARANLIğA DİRENİş BAşLIINA
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Karakter Adı :Logan
Soy Adı :Marjumentig
Irk :human
Sınıf : paladin
Yönelim : kuralcı iyi
yurdu : eskiden babamın kralıgında şimdi sadce handa
Boy : 190
Kilo : 78

Görünüş Tasviri
Saçlar : kumral
gözler : yeşil
beyaz eteklerinde mavi rünler olan bir robe robedan dışırı cıkmış kılıç kını
her 2 bacakta deri kılıflar içinde küçük bıçaklar
robe bele kadar tam belden sonra 2 ye arılarak kılıcı cıkarmama ve küçük bıçaklara rahat ulaşamı saglıyor

Alet Edevat : bir tane uzun kılıç bir tane kalkan var
bacaklarında dizili 5 erden küçük bıçaklar var

vücudu kalıplı ve kaslı

armor olarakta örgü armor giyiyorum

[color=red][/color]KABUL EDİLMİşTİR=>OREN DAUTRY
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Karakter Adı:Horcoel Soy adı:Baator
Irk: Yarı-Elf
Sınıf:Paladin
Yönelim:Kuralcı iyi
Yurdu:Ailesi orklar tarafından katledilene kadar nerde oldugunu hatırlayamadığı ve hatırlamak istemediği kıyı yakasında küçük bir kasaba,Lord Oren tarafından kabul gördügü günden beri de Adalet tapınagı
Boy 1,75
Kilo:56
Görünüşü:
Sarı uzun saçlar,mavi göz.Üstünde Lord Orenin motifleriyle süslenmiş rünlerle dolu deri zırh sırtında kemerle tutturulmuş iki kılıç kını.Göğüsünde devam eden kemerin uzantısında 3 er 3er 6 tane küçük bıçaklar.Cübbe giymiyor onu yavaşlatacagını düşündügü için
Vücüt tasviri:Fazla yapılı degil ama ortalamadan güçlü bir vücüt.Özellikle bacak kaslarının gelişmiş oldugu deri botlarının üstünden bile belli ediyor.Oldukça hızlı ve çevik(genelde karşılaştıgı herkezden çevik)
Alet edevat:Bir uzun kılıç,Bir kısa kılıç kalkan kullanabilmesine ragmen kullanmıyor.Bir adet tahta kutsal sembol
Zırh olarak deri zırh

KABUL EDİLMİşTİR=> OREN DAUTRY
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Adı:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
yönelim:true neutral
yurdu:yüksek büyücülük kulesi
boy:1.82
kilo:67
görünüş:Yüzünde göze çarpan hiçbir özellik yok,siyah kısa saçlara sahip,göz rengi ela,üzerinde herhangi bir silah gözükmüyor,görünürde tek bir yüzük hariç herhangi bir takıda takmıyor,Kırmızı sade bir cübbe giyiyor,cübbe bilek kısımlarındaki altın rengi işlemeler hariç hiç bir süs içermiyor, işlemeler ise büyü dilinde yazılmış ve rivayete göre normalde hiçbir koruması olmayan cübbenin koruyucu özellikler kazanması için bizzat kendisi tarafından işlenmiş.Zayıf bir görüntüye sahip olsada tanıyanlar oldukça dayanıklı olduğunu söylerler.

KABUL EDİLMİşTİR--------->OREN DAUTRY
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

İsim: Freya
Soyad: Imp'lancer
Irk: Elf
Sınıf: Rogue-Assasin
Yönelim: Cha.Evil
Yurdu: Hatırlamıyor

Saç rengi: Kızıl,Uzun
Göz rengi: Buz mavisi
Boy: 1.65
Kilo: 49.5
Vücut Yapısı: Uzun boylu,ince yapılı,yani üflesen uçacak gibi..

Ekipman:Imbalance dediği bir uzun mızrak,iki çok hafif zehirli hançer,deri bir zırh,ve mavi bir pelerin..

Özgeçmiş:
Doğduğum yeri hatırlamıyorum açıkçası...Sadece aklımda bir şehir canlanıyor,tek bir görüntü...Ama hatırlamıyorum....Ben herşeyi unutanı uzun zaman oluyor...Geçmişim bana lazım değildi,artık tek düşündüğüm yarınımdı...Ama en azından hatırladığım,unutamadığım yerleri anlatayım...
Hatırladığım en eski şey işim...Eskiden bir hırsızdım biliyorum..Doğruyu söylemek gerekirse işimde uzmanlaşmıştım,artık büyük işler yapıyordum..Bir gün loncadan katil olup olmayacağımı soran bir kağıt gelmişti...Biliyordum ki katillik işinde çok büyük para vardı...Ve şu ana kadar tek dostum paraydı...Ama çok,çok büyük riski vardı...Her an ölüm...Ama kabul ettim..Herşeye rağmen kabul ettim..Belki hayatım boyunca yaptığım en büyük hatalardan biriydi ama...Yapmıştım....
İlk işim bir büyücüyü öldürmekti...Büyücünün elindeki yüzüğü kapıp getirirsem çok büyük miktarda para vereceklerdi..Kabul ettim ve yola çıktım..1-2 saat sonra işi tamamladığımı hatırlıyordum...Büyücü direnememişti..Ve param...İlk işimden sonra aldığım para...Ama birşeyler eksikti bu para bana az gelmişti...Her zaman daha çoğunu istiyordum..Daha çok daha çok ve daha çok...Ama işleri tamamlamak zor geliyordu...Ve kesinlikle hayatımdaki en büyük hatayı yaptım...Loncama ihanet ettim..Kolay yoldan para kazanmaya çalıştım...Para çaldım...Ve benim sonumu bu hazırladı..Neredeyse ölüyordum,loncadan para çaldığım anlaşıldığı gün bütün lonca hatta ilanlar sayesinde şehir,beni arıyordu...Çaldığım bir atla uzaklaşmaya başladım çok çok çok uzaklaştım,kimsenin beni bulamayacağı bir yere...Bulabildiğim en uzak şehire geldim,buraya..Dragonfire adlı tanrının tapınağında sığındım,orada bir kaç kişiyle tanıştım...Başka şehirlere gittim ama yanlızlık her zaman bana acı verdi...Yanlızdım ve yanlızlığa dayanamayan bir bünyem vardı..şimdi ise yolculuklar yaparak kendimi dostlar bulacağım umuduyla avutuyorum...

KABUL EDİLMİşTİR----->OREN DAUTRY
Jacta alea est.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

İsim: Vilthas Eralinder
Irk: Yarı-elf
Sınıf: Wizard-Illusionist
Yönelim: Lawful Neutral
Yurdu: Elf diyarından kend isteği ile ayrıldı.. Bunu tetikleyen olay ise yarı-elf olan annesinin bir elf suikastçi tarafından katledilmesiydi..

Saçlar: Kumral
Göz: Sarı
Boy: 1.72
Kilo:55

Görünüş: Sakallı yüzü ve uzun saçlarıyla tam bir yarı-elf profili çiziyor..

Alet, edevat:
Üzerinde kahverengi sade bir cüppe ayak bileklerine kadar uzanıyor.. Onun dışında ne bir asa ne de bir yüzük taşıyor.. Kahverengi cüppesi onun tarafsızlığını temsil ediyor..

Elini sakalına götürmesi onun bir düşünce içinde olduğunu gösterir.. Ayrıca sabırsızlandığı zman genelde eli kahverengi cüppesine gider..

KABUL EDİLMİşTİR----->OREN DAUTRY
Cryptwind
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Cryptwind »

isim:Zerath
Soyisim:Silversword
class:Paladin
geçmiş:babası ile beraber büyük bir krallıkta esnaflık yapıyordu babasının kuraldışı ve yasadışı hareketleri onu çileden çıkardığı için ailesini terketti kendini oren tapınağında buldu ve artık ne olduğunu biliyor...
saç:sarı
göz:yeşil
boy:1.79
kilo:65
malzeme
Lomgsword,zincir zırh(dm değiştirebilir tabiki)beyaz cüppe...

KABUL EDİLMİşTİR------>OREN DAUTRY
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Karakter adı:Tinwé
Irkı:insan/Kadın
Sınıfı:Keşiş
Yönelimi:nötr iyi
boy:1.75
kilo:60
göz:kahverengi
saç:kahverengi
eşyaları:pelerin,sopa

geçmiş:Tinwé çocukken babasının çalışmalarını izleyerek büyüdü.Babası bir keşişti,ve dövüş sanatında ustalaşmıştı.Tinwéyede dövüş eğitimi veriyordu.Annesinden hiç bahsetmemişti babası Tinwede sormadı.abisi de bir keşişti.Bir çok şeyi ona o öğretmişti ve aynı zamanda çok iyi arkadaşıydıda.18 yaşına geldiğinde bir tören düzenlendi bu törende doğanın güçlerini temsilen ve rşit olduğu için dövme yapıldı yüzüne.Törende babası hiç bahsetmediği annesinden ilk kez bahsetti:"Tinwé kızım,annenden sana hiç bahsetmedim,o bir ozandı.Hem bilge hemde güzeldi.şarkıları ve öyküleri şahanede olsa onun en büyük isteği diyarları-başka diyarları-dolaşarak,savaşçıların,kahramanların öykülerini alatmak onları bulmak gerçek değerleri aramak ve anlamaktı.Fakat bu dileğini gerçekleştiremeden öldü.şimdi bu görev senindir,sende annendeki yetenekler mevcut,bunları keşfedeceksin yavaş yavaş.Seni bekliyor olacağız Tinwé,yollarda kendini sana öğrettiklerimle koru,ve sözlerimi hep aklında tut.İyi şanslar."demişti.Ve o gün Tinwé yolculuğa çıktı ve arayışına başladı..
Geldiği ilk diyar Faerundaki 10 kasaba oldu ve dragonfire ın tapınağında firble ile tanıştı.

özel not:ben 8.oyuncuyum fakat firble ile ikimizin olması grek eğer olmazsa benim yerime firble katılmalı çünkü o buna daha uygun.teşekkürler şimdiden.

KABUL EDİLMİşTİR-------------->> OREN DAUTRY

KARAKTER SAYISI 10 A Ã?IKARILMIşTIR.....
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Eldarin

Post by Eldarin »

İsim: Eldarin SYMEON
Irk: Human
Sınıf: Wizard
Yönelim:Chaotic Good
Yurdu:yüksek büyücülük kulesi_büyü konseyi
Saçlar:kahverengi
Göz:gök mavisi
Boy:1.71
Kilo:64

Beyaz cüppeli dostumuz nispeten ince bir vücut yapısına sahip kafasında gümüş bir circlet var,boynunda ailesinden kalma kırmızı akikten bir kolye.genelde mağrur bir yüz ifadesine sahip olan Eldarin keçi sakalıyla beraber ince bir yüz ifadesine sahip.görünen tek silahı tepesinde büyülü olduğu sanılan bir diamond u olan çekici bir asa.büyü malzemeleri ise belindeki keselerinde kullanılmaları için hazır.

KABUL EDİLMİşTİR-------->>>OREN DAUTRY
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

İsim: firble (soyadi bilinmiyor)
Irk: Gnom
Sınıf: Ozan
Yönelim:Chaotic Good
Yurdu:Ufak cadir (Lord Dragonfire in tapinagi)
Saçlar:yok
Göz:yesil
Yaş:80 (20 yil kadar yas dogal olmayan yollarla alinmis)
Boy:1.15 (gnom boyunu tutturmaya calistim. Kendi boyumu bile bilmiyorum yardim edin)
Kilo:45

Gecmis: Oldukca uzun bir gecmisim var ama soyle ozetleyeyim. Ilk bilinen anim bir yer alti nom sehrinin gnomlari tarafindan bulunusum Orada buyudum. Ozanligi orada ogrendim. Ilk ve hala kullandigim fludum topragin sarkisini orada yaptim. Ancak esrarengiz bir sekilde bulunmus olmam nedeni ile benden hep suphelenildi. Ne kadar bu bana az yansitilsa da. Sehrin cok kayip verdigi ve cok zor hatta biraz mucizevi bir sekilde kurtuldugu bir kara elf saldirisinin ardinda ben de kendimdensuphelenmeye basladim ve sehri terkettim. Ardindan diyarlara geldim. Diyarlarda ilk yillarim avare sekilde gecti. Hemen her yerde her konuda ve genelde hep neseli sarkilar yazarak zaman gecirdim. Diyarlarda ozanligin yeni yayildigi donemdi. Uc ozanin onculugunde ozanlik yayiliyordu. O sayede sarkis soylemek disinda genelde tembel tembel oturuyor olsam da insanlar beni tanidi. Sevdi ya da sinir oldu. Yine bu donemde baska bir ozan Palisdan la bir atismam var.
Bu donem Lord Dragonfire in bana Zamanin Fisiltisini vermesi ve inancini yaymami istemesi ile kesildi. Diyarlar kaosun etkisinden yeni yeni kurtulmustu. Lord Dragonfire inancini elimden geldince yaydim. Lordumun ilk tapinagini ve ona hizmet edenler icin yaratilmis kuleyi kurdum. Bu arada inancimin sinandigi o buyuk sinava girdim ve gectim (diyarin ustalari) Daha sonra ise Lord Orenle Lord Dragonfire arasindaki soguk catismada rol oynadim. Bir dostuma yardimci olmak amaci ile Lord Orene meydan okudum ve oldurruldum ve onun cehenneminde yillarca iskence gordum. Daha ilerde eski bir Dragonfire inani olan Lord Azalin tarafindan canlandirildim. Ancak bu canlandirilisin sonrasinda cehennemin hala uzerimde olan kabuslarindan kurtulmaya calistim. Basaramadim. Boylece kendimi yeniden bulmak icin bir sure diyarlari terkettim.
Dondugumde hala kabuslar benimle idi ama en azindan artik onlarla bas edebiliyordum. Boylece lordumun tapinagina geri dondum her ne kadar rahip olmak icin erken de olsa ona ozan olarak yeniden hizmetimi sundum. Yine lordumun kalbimde duydugum cagrisi ile bana daha once verdigi flutu gecmis oldugum sinavin bana verdigi hakla hala girebildigim lordumun boyutundan geri aldim.
Birkac gune kadar tapinakta lordumun kalbimde hissettigim istegi ile yazmaya basladigim diyar tarihinin ilk donemlerini anlatan bir eser uzerinde calisiyordum. Bunun zamanin tapinagi icin cok guzel bir kaynak olacagini dusunuyordum. Ancak hissettgim yeni bir sey vardi . Tapinakta yeni savas uzerine konusmalari duyunca cagrinin kaynagini anladim. Ve onkasabaya gitmeye karar verdim. Eserimin bir sonraki bolumunun arastirmasi bittiginden onu yazacak kagit kalemi de alarak. Bu arada onkasabada eserimle ilgili arastirma da yapabilecegimi de dusunuyordum. Hazirliklarim tamamlandiginda yola cikmaya hazirdim. Ancak beklenmedik bir sekilde buyunun kendisi beni onkasabaya goturdu.

Elimdekiler: Zamanin fisiltisi (abi guclerini sinirlamak istemiyorum ama sahibinin gucu ve inancinin izin verdigi kadar zamani yonelendirmesini saglayan daha dogrusu zamnala konusmasini ve onu ikna etmesini saglayan diyelim bir flut.. 0steklerimi ne kadar gerceklestirecegini sana birakiyorum. Ama ilerki tum RP ler boyunca aletin gucunu kisitlayacak sinirlamalar getirmeyelim. Cunku aletin sinirlari bilnmiyor ve boyle kalmasi bence daha iyi)
Topragin sarkisi ( hicbir gucu olmayan ama benim bir arkadas gibi sevdigim flut)
Kagit kalem (eserimi tamamlamak icin)
Dragonfire madalyonu (bu sanirim hala yanimda)

Ozel Not: Bu arada nereden kaynaklandigini bilmedigim ozel iluzyon guclerim var ama nasil kullanildigini bilmiyorum. Hatta biri haric hicbirini isteyerek kullanmayacagima yemin etmis durumdayim. Cunku bunlari kontrol edemiyorum ve bu gucler beni korkutuyor. O biri de fludu calarken sarki soylememi saglayan ozan iluzyonu.. RP boyunca da ben kullanmayacagim. Ama DM in bilmesi iyi olur diye dusundum.

KABUL EDİLMİşTİR---->> OREN DAUTRY

fülüdü de sana Dragonfire verdiği için ona sorarım tam ne işe yarıyor..

zaten rp ni biliorum powerplay yapıcak deilsin
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Boy:1.87
Kilo:65
Göz rengi:Mavi dış cercevesi ve göz bebeği koyu yeşil
Kıyafet:Kırmızı bir cübbe
kapşonum suratımın sadece gözlerimin altını gösterecek şekilde durmaktadır normal elf"lerde biraz daha kaslı ve uzundur elinde longsword belinde hançer vardır

Ailesi korucu olan Hrisskar ailesini tüm baskılarına rağmen onrarın istediği gibi bir korucu olmamıştı o içindeki gücü kullanmayı seçmiş ve büyücülüğe yönelmiştir uzun bir süre büyü eğitimi aldıktan sonra kendini yurdunun dışındaki topraklarda bulmuş o yurdunu ve halkını bazı özelliklerinden nefret etmişve oradan kaçmıştır.Ölkesindeki süreki iğlikten bıkmıştı öldürmeyi arzuluyordu bu da ona oradan kaçmasına neden olayı yaptırmıştı asla pişmalık duymayacağı bir olayı...bu onunu sırrı idi ve bu sırrı öğrenmek isteyenlerin birçoğu bunu başaramadı..

Kabul edilmiştir_--->OREN
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Oyuncu alımı kapanmıştır...

oyuncular

logan-firble-galadrilim-erethan-eldarin-ZorinFerador-Cryptwind-FreyaImplorer-High_elf-Horcoel_Baator

puanlama yakında yapılacak ve düzenli güncellenecektir
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

PUANLAMA

Puanlama
msj sayısı
msj kalitesi
rp kalitesi
üzerine yapılcaktır

-2 çok kötü -1kötü 0 orta +1 iyi +2 çok iyi

(rp kalitesi (+1)+ (+2)+ (+1) olarak her msj için ayrıca gösterilip toplamı sonunda verilecektir...

Oyuncu---Msj sayısı-----msj kalitesi-----rp kalitesi

logan--18---0---(+1)(+1)=20

Horcoel--14---(+1)---(+1)(+1)=17

Erethan--17---(+1)---(+1)=19

Freya--12---0---0=12

High-elf--21---0---0=21

Cryptwind--12---0---0=12

Eldarin--22---(+1)---(+1)=24

Firble--15---(+1)---(+2)=15

Galadrilim.---11--0---0=11

Green---3---(+1)---(+1)=5

ilk üç
1-eldarin
2-high elf
3-logan

bunlardaha sonra deişik bir hesaplamaya tabii tutulactır
msjdan aldığınız 1 puan ile aldığınız rp +1 puanı aynı değildir.. rp+1 1 den fazla puan yerine geçer...
Last edited by Oren_Dautry on Tue Nov 23, 2004 10:43 pm, edited 1 time in total.
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

arkadaşlar +1 rp demek = +5 msj sayısı

+1 msj kalitesi ise = +3 msj sayısı

ancak bunun yanında bunlar -2 olup msj sayısı -10 ya da -5 olarak da yansıyabilir

yani

logan 26

horcoel 27

Erethan 25

freya 12

High_elf 21

Cryptwind 12

Eldarin 30

firble 28

Galadrilim 11

Green 11
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Crypwind ve galadrilim oyundan çıkarılmıştır..

Logan lvl up almıştır..

horcoel lvl up almıştır

lvl atlamaya yakın olanlar

eldarin ve erethan
Locked