KARANLIğIN KARARGAHI
KARANLIğIN KARARGAHI
Calis önünde duran karargaha baktı kale'msi yapısı ile herkesi büyülücek bir karargahtı.Calis gözünü kapattı ve hayal etti antreman sahalarında çalışma yapan sawşaçılar kılıcların sesi...Evet artık zamanı gelmişti calis tanrısına yakışır bir karargah yapmıştı.Fkat herşeyden önce tanrısının fikri önemli idii
No one hears him cry so he turns to evil...
yakalandıktan sonra onu kale ile çalışma alanının ortaklaşa yapıldığı bir karargaha getirdiler.
kapıdan geçtikten sonra , ranger ı dehşete düşüren bir manzara ile karşılaştı. karargaha sokuldu, ve zindanlara indirildi. konulduğu zindan yerin 3 veya 4 kat altındaydı. yada en azından o öyle tahmin ediyordu.
konulduğu yer karanlıktı, duvarları nemli ve etraf oldukça kirliydi, uzaktan gelen meşale ışığı ona hiç yardımcı olmuyor orc ların kahkahaları sinirini bozuyordu. içinden '' daha ne kadar dayanabilirim '' diye düşündü
kapıdan geçtikten sonra , ranger ı dehşete düşüren bir manzara ile karşılaştı. karargaha sokuldu, ve zindanlara indirildi. konulduğu zindan yerin 3 veya 4 kat altındaydı. yada en azından o öyle tahmin ediyordu.
konulduğu yer karanlıktı, duvarları nemli ve etraf oldukça kirliydi, uzaktan gelen meşale ışığı ona hiç yardımcı olmuyor orc ların kahkahaları sinirini bozuyordu. içinden '' daha ne kadar dayanabilirim '' diye düşündü
MelkorTR
Defender of GAİA
Defender of GAİA
Zindan daki sessizliği anahtar şıngırtıları bozdu.Siyah cübbeli bir adam zindanlarındaki tutsağın yanına gitti.Siyah cübbesi yüzünden sadece kıpkırmızı gözleri görünüyordu.Siyah cübbeli adam yanında bikaç goblin ve orcla tutsağın zindanına geldi.Adam tutsağın yanına yaklaştı ve konuştu
-Söyle kimin için çalışıyosun ve neden karargahı izliyodun.Ranger bir kahkaa kopardı ve alaycı bakışlarla sinirden alev gibi parlayan gözlere baktı.Kara cübbeli adam
-pekala ben de senin bildiğin türden konuştururum.Adamın zarif elleri ranger ın kollarına ilişti ve zindanları çatırdama sesleri doldurdu zarif elle bukadar nasıl kuvvetli olabilir die aklından geçirmeden yapamadı ama bu düşünceleri kısa sürdü kara cübbeli ranger ın ellerini kırmıştı bile.
-şimdi konuş yoksa daha kötü yöntemlerimde var.

-Söyle kimin için çalışıyosun ve neden karargahı izliyodun.Ranger bir kahkaa kopardı ve alaycı bakışlarla sinirden alev gibi parlayan gözlere baktı.Kara cübbeli adam
-pekala ben de senin bildiğin türden konuştururum.Adamın zarif elleri ranger ın kollarına ilişti ve zindanları çatırdama sesleri doldurdu zarif elle bukadar nasıl kuvvetli olabilir die aklından geçirmeden yapamadı ama bu düşünceleri kısa sürdü kara cübbeli ranger ın ellerini kırmıştı bile.
-şimdi konuş yoksa daha kötü yöntemlerimde var.
Calis 10 kasabadan gelen topluluğa baktı hepsi gnçti hepside içinde saf kötülüğü barındırıyordu hepside karanlığı içinde besliyordu.Calis içinden
-işte yeni sawaşçılarım die geçirdi.Hepsinin eğitimi burda olucaktı içindeki karnlığın tohumları burda atılacaktı.Calis sawaşçıların başında duran orc şefine bağırdı
-Gobamor erkekleri antreman sağlarına götür eğitimlerine başla bir an önce sawaş tekniklerini onlara öğretin.Orc şefi olumlu anlmda kafasını salladı ve erkekleri antreman sağlarına yönlerndirdi.
-işte yeni sawaşçılarım die geçirdi.Hepsinin eğitimi burda olucaktı içindeki karnlığın tohumları burda atılacaktı.Calis sawaşçıların başında duran orc şefine bağırdı
-Gobamor erkekleri antreman sağlarına götür eğitimlerine başla bir an önce sawaş tekniklerini onlara öğretin.Orc şefi olumlu anlmda kafasını salladı ve erkekleri antreman sağlarına yönlerndirdi.
Gelen gruptan vebalı biri calis a yaklaşarak elindeki parşomeni uzattı.
parşomenin üstünde Baş Rahip Findor un mührü vardı.
Calis onu eline aldı ve yavaş yavaş açtı.
parşomende yazılanlar yavaş yavaş şekil almaya başlıyordu.
"Karargah Birlikler iKomutanı Calis2edir bu notum...
Calis Bu notumu aldın isen vebalı asker ler eline ulşamış demektir.
sana bildirmek durumundayım onları orc lardan uzak tut sadece ben ve sensei nin emirlerine uyarlar benim verdiğim emir ise calis ın emirlerini uygulayın.
ama orc lardan emir almak sorun çıkarabilir orasının karışmasını istemem bütün grubu orada farklı bir yere ayırın onların eğitime ihtiyacı yok sadece kana ihtiyaçları var.
dikkat etmelisin onlar vebalı ve sende hala bir insansın.
Karanlığın kuvvetleri yayılırken sorunlar ile karşılaşmaya başlanıyor aldığım bilgiler onkasabaya oren in birliklerinin geldiği doğrultusundadır askerlerini ve kendini hazır tut.
tapınağa doğru bir yolculuğa çık ve efendi yeminer e seslen birliğinle savaşabilecek duruma geldiğini ve benim gönderdiğimi ilet ama karargahla bağlantıyı koparma hiç bir zman..
zamanı geldiğinde işaretimle harakete geçiceksiniz işaretim şahinimdir.
o sana bir not daha getiricek.
yapılan çalışmalarda başarılar dilerim.
Karanlığın Baş Rahibi
Findorus Oğlu FİNDOR..."
calis parşonemi okudu ve içindeki azmi hissetti artık anladıki daha dikkatli olması gerekiyordu artık düşmanlar kendilerini belli etmeye başlamışlardı.
hazırlanmaya başladı ve aklında bir dünya soru dönüyordu....
parşomenin üstünde Baş Rahip Findor un mührü vardı.
Calis onu eline aldı ve yavaş yavaş açtı.
parşomende yazılanlar yavaş yavaş şekil almaya başlıyordu.
"Karargah Birlikler iKomutanı Calis2edir bu notum...
Calis Bu notumu aldın isen vebalı asker ler eline ulşamış demektir.
sana bildirmek durumundayım onları orc lardan uzak tut sadece ben ve sensei nin emirlerine uyarlar benim verdiğim emir ise calis ın emirlerini uygulayın.
ama orc lardan emir almak sorun çıkarabilir orasının karışmasını istemem bütün grubu orada farklı bir yere ayırın onların eğitime ihtiyacı yok sadece kana ihtiyaçları var.
dikkat etmelisin onlar vebalı ve sende hala bir insansın.
Karanlığın kuvvetleri yayılırken sorunlar ile karşılaşmaya başlanıyor aldığım bilgiler onkasabaya oren in birliklerinin geldiği doğrultusundadır askerlerini ve kendini hazır tut.
tapınağa doğru bir yolculuğa çık ve efendi yeminer e seslen birliğinle savaşabilecek duruma geldiğini ve benim gönderdiğimi ilet ama karargahla bağlantıyı koparma hiç bir zman..
zamanı geldiğinde işaretimle harakete geçiceksiniz işaretim şahinimdir.
o sana bir not daha getiricek.
yapılan çalışmalarda başarılar dilerim.
Karanlığın Baş Rahibi
Findorus Oğlu FİNDOR..."
calis parşonemi okudu ve içindeki azmi hissetti artık anladıki daha dikkatli olması gerekiyordu artık düşmanlar kendilerini belli etmeye başlamışlardı.
hazırlanmaya başladı ve aklında bir dünya soru dönüyordu....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Calis findor dan gelen mesajı okudu şu anda dah öenmli işleri vardı.Calis hemen karargaha girdi ve ufak bir kağıt parçası aldı ve "başrahip findor sizden gelen mesajı aldım ve okudum fakat bu işleri yapamayacak kadar yoğunum" die rek mesajına son verdi.dah sonra kağıdın üstüne şahsi mühürünü basatı ve kağıdı bir şahinin ayağına bağladı.Ve şahinin havaya süzülüşünü izledi
-doğru tapınağa git diyerek arkasından bağırdı.
-doğru tapınağa git diyerek arkasından bağırdı.
sam siyahlı usagın anlattıgı yerı ara bulur kısa surede ıcerı gırmeye calısır bı kac kısı tarafından durdurulur ...
ıyıce bı sorguya cekılır ..sonun da senseı tarafından gonderıldıgıne ıkna eder...
bunu yaparken zorlanır cunku sensı ısmını duyanlar bıle saygı durusuna gecerler...
sonra uzun merdıvenlerden cıkararak uzun korıdorlardan gecırerek bı odaya getırırler bı tanesı odaya gırer bı sure sonra suratı asık bı halde dısrı cıkar terslenmıstır bellı kı...
ıcerı gırer gırmez arkası donuk kalıplıca ıcındekı karanlık perdeler acı olmasına ragmen odayı karartan bı adamla karsılasır...
-calis,ben on koydekı vebalı orduları toplayacak olan kısılerden bırıyım ve sensei guzel cok guzel tanısmadan benı buraya yolladı.ıhtıyaclarımızı karsılayıp yola cıkmamızı sız saglayacakmıssınız...
ıyıce bı sorguya cekılır ..sonun da senseı tarafından gonderıldıgıne ıkna eder...
bunu yaparken zorlanır cunku sensı ısmını duyanlar bıle saygı durusuna gecerler...
sonra uzun merdıvenlerden cıkararak uzun korıdorlardan gecırerek bı odaya getırırler bı tanesı odaya gırer bı sure sonra suratı asık bı halde dısrı cıkar terslenmıstır bellı kı...
ıcerı gırer gırmez arkası donuk kalıplıca ıcındekı karanlık perdeler acı olmasına ragmen odayı karartan bı adamla karsılasır...
-calis,ben on koydekı vebalı orduları toplayacak olan kısılerden bırıyım ve sensei guzel cok guzel tanısmadan benı buraya yolladı.ıhtıyaclarımızı karsılayıp yola cıkmamızı sız saglayacakmıssınız...
Calis arkasına döndü ve odasına izinsiz giren kişye doğru tanrısının ona karanlığı yamak için vardiği kılıcı saygısız adamın boğazına dayadı calis tek hareketi ile adamına başını gövddesine n ayırabilirdi ama bunun yerine
-hangi saygısız ne cüretle benim odama girmeye cesaret eder ve sen kimsinde sensei nin adını ağzına alma cesaretinde bulunu yosun.Bağrışmaları duyan kapının başında bekleyen 2orc nöbetçi odaya girer ve adamı tutarlar.Orclardan biri
-onu ne yabalımmm efendim
Calis
-bekleyin önce bi konuşsun. der ve adamın konuşmasını bekler
-hangi saygısız ne cüretle benim odama girmeye cesaret eder ve sen kimsinde sensei nin adını ağzına alma cesaretinde bulunu yosun.Bağrışmaları duyan kapının başında bekleyen 2orc nöbetçi odaya girer ve adamı tutarlar.Orclardan biri
-onu ne yabalımmm efendim
Calis
-bekleyin önce bi konuşsun. der ve adamın konuşmasını bekler
samwhiil icinden gene guzel bir karsılama diye gecirir ilk once cevik bi hareketle orclardan sıyrılır...
"durunda konusayım" dıye kukrer sonra dikkatlice onu dinleyen calise doner ve ...
- az once soyledıgım gıbı benı senseı yolladı..
- ben uc arkadasımın sızın tarafınızdan konuk edılıp bır sure sonrada yanı gereklı butun hersey tamamlanınca su malum on koyu dolasıp vebalı orduları benım emrım altında buraya getırmekile gorevlendırıldık
-komutanım gereklı esyalar derken bıze on koyu dolasmaya yetecek kadar vebalı olmayan yıyecek elbıse ve su istioruz...
-bide neden heryerde boyle karsılanmak zorundayım...
orclardan bırıne sankı karanlık gozlerının ıcınde kaybolmaya mahkum etmıs gıbı baktı ama komutanın yanın da onu olduremezdi...
-simdi cevabınız nedir efendim
"durunda konusayım" dıye kukrer sonra dikkatlice onu dinleyen calise doner ve ...
- az once soyledıgım gıbı benı senseı yolladı..
- ben uc arkadasımın sızın tarafınızdan konuk edılıp bır sure sonrada yanı gereklı butun hersey tamamlanınca su malum on koyu dolasıp vebalı orduları benım emrım altında buraya getırmekile gorevlendırıldık
-komutanım gereklı esyalar derken bıze on koyu dolasmaya yetecek kadar vebalı olmayan yıyecek elbıse ve su istioruz...
-bide neden heryerde boyle karsılanmak zorundayım...
orclardan bırıne sankı karanlık gozlerının ıcınde kaybolmaya mahkum etmıs gıbı baktı ama komutanın yanın da onu olduremezdi...
-simdi cevabınız nedir efendim
Kendini çok cesur sanıyosun delikanlı fakat bu diyar yeni gelenler için kötü süprizler yapar.Benim karşımda yaptığın bu saygısızlığı af görüyorum.Bu arada senin gibi bir acemiye 10 towns tan gelen vebalı orduu sana verecek kadar akılsız değilim.Ben sadece emirleri yeminer,findor,sensei den alırım ve alacağım emirleri yüzyüze görüşürüm.Ayrıca burası bir tüccarın kötü kokan bir dükkanı değil burası karargah sadece kararnlığa hizmet eden bir karargah.Ve findor,sensei den sonra en çok saygı duyacağın kişi benim dedi.
-peki efendim siz bilirsiniz diye devam etti samwhiil....
-umarım lordum sensei ile kısa surede konusursunuz dedi sozlerı daha da yumusayarak...
-ve lutfen sunları benden uzak tutun dedı orc lara bakarak
-ve umarım bana burada kalmam ıcın bı yer verılırse artık burada kalmak ıstıyorum komutanım...
saygı dolu bakıslarla bakar calis in gozlerıne ama nefret kın v oldurme rzusunun sılınmedıgı bakıslarla...
-umarım lordum sensei ile kısa surede konusursunuz dedi sozlerı daha da yumusayarak...
-ve lutfen sunları benden uzak tutun dedı orc lara bakarak
-ve umarım bana burada kalmam ıcın bı yer verılırse artık burada kalmak ıstıyorum komutanım...
saygı dolu bakıslarla bakar calis in gozlerıne ama nefret kın v oldurme rzusunun sılınmedıgı bakıslarla...
Peki delikanlı gözlerindeki beni öldürme arzunu görebiliyorum zamanı gelince elbette bunu yapacaksın.Hepimiz burada gelip geçiciyiz ben burada yeni komutanlar yetiştiriyorum benim yerimi alacak olan komutanlar yetiştiriyorum.Benim yerimi alacak iyi komutanlar.Fakat senin benim yerimi alabilmen için daha çok erken.
Ayırıca yer konusunada gelerek burda ve tapınakta kalabilmek için bunu haketmen gerek.Burada kalabilirsin ama burada devamlı kalmak istosan eğitim görmelisin.Sawaş takktiklerin gördüğüm kadar zayıf.Eğitimine en yakın zamanda başlıcam.Ayrıca burada özle oda önemli kişiler içindir.Siz çıraklar yatakhanede kalacaksınız.Bu dediklerimi kabul ediyorsan goblinler sana yatakheneyi sana göstericekler.Eğer kabul etmiyorsan burayı hemen terk et.