Angel'mı Buffy'mi???

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Angel'mı Buffy'mi???

Post by Alucard »

:?
Sizce hangisi daha iyi??Ben Buffy den yanayım hem kız güzel,hem de sonlarda yaşamış oldukları maceralar.Angel da iyi ama uzun olduğu için beni biraz sıkıyo.Hem Angel çift kişilikli hem de iki şampiyon var.

Peki sizce kim??
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ya ben ikisini de tanımıyorum. Ama madem bak dedin baktım.. Angel ismi bana daha güzel geliyor. Hem melekleri de severim. Bu arada bunlar ne anlama geliyor bi anlatsana.. Kitap falansa okuyup söyleyelim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya Angel şirketin başına geçmeseydi daha iyi olurdu bence. Erkekler tabiiki Buffy'i seçer. Ben Nip/Tuck desem?! Yada Boston Public..yada Without a Trace..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Firnle bunlar -belki reklama girer- cnbc-e kanalında yayınlanan programlar. Oldukça da iyiler. Tavsiye ederim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
hoptirik
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hoptirik »

boston public abicim birde bi dizi vardı gencolar hastanede felan hani unuttum ismini

ama konuya gelince buffy neymiş orda willow a aşıkım ama kalite angel da
Alucard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alucard »

Walla bi açıdan da haklısınız.O kanalda biçok iyi dizi war ama bence konuya daha yatkın diziler bunlar.Yine de baktığınız için sağolun!! :)

:vamp :melek
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

2 side fasa fiso ya en iyisi en karizması
speke
adam 1 numara ya :D

tabi favorim bu olunca
buffy diyorum :D
:melek:
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

spike artık angel da ama?
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

angel bence kı yaptıgı ıste hem fedakarlık yapıo hem de zorun da olmadıgı bıseyı ama sole dıyebılırız sonun olumlu olacagna daır bı bılgı vardı bu amacla yapıo desek gene de bu haberden once yaptıkları var

buffy bıldıgımız kım olsa yapar tarzı vampıre slayer
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Buffy Angel hikaye, Lestat abim şahane :)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hoptirik senin dediğin dizinim adı The Scrubs. Hakkaten o da iyi bi dizidir. Ya zaten o kanalda "boş" olan hiç bişey yok ki...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Ben Angel derim,bu arada Firble Angel ve buffy nin ne olduğuna gelince buffy vampir avcısı bi kız angel da ruhu olan bi vampir, bunlar ilk tek bi dizideydi sonra angel'ın da kendi dizisi oldu iki ayrı dizi olarak devam ettiler buffy artık bitti ama angel devam ediyor hala.Hatta buffy nin kitabı bile çıkmış :).....Aslında Angels İn America çok güzeldi onu takip etmiş olanlar varmı bilmiyorum ama oyuncu kadrosu herşeyi çok iyiydi.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

angel der dilim ama willow'a da haksızlık yapmam istemiom açıkcası:)
ikisinde de ayrı şeyler buluyorum açıkçası ben, karar vermek zor yani...

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Film olarak buffy'i karekter olarak angelı seçerim.. Buffy pek hoşuma gitmiyor ama spike ve willow diziyi benim için 1. sıraya çıkarıyor.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Calista Flockhart ı kimse görmüyor galiba Angel içinde dizide en savdiğim karakter oydu.Ama sonunda oda mundar oldu.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Post Reply