3 X Critical..

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

3 X Critical..

Post by FalcoN »

Evet arkadaşlar turn sırası sizdeydi ve ardı ardına 20-20-20 attınız..! (Bu az görülür bir durum ama attınız diyelim. :wink: )

Düşmanınıza ne yapardınız? En vahşet dolu rp nizi yapın. hadi bakalım..
Only God can Judge me!
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

İyi de önce haraket yapar sonra zar atarsın?
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ya varya tüm büyüyü bozdun gitti. şurada iki dakka vahşet izleyelim dedik. :)

Neyse Fingolfin bu sorusuna mahal vermemek için şöyle düşünün önce zar atıyoruz daha sonra atak yapıyoruz oké.. Gerçi bunu ilk mesajda belirtmem gerekirdi ama unutmuşum... Hadi bakalım.. :)
Only God can Judge me!
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

fighter: kılıcımı havada bir kez çevirip sağ elimin içini kabzasına dayayıp sol elimle kabzasından tutarken boyun hizasında yere paralel bir şekilde rakibimin gırtlağına saplıyorum ve yanından geçip giderken kılıcımı gırtlağında 180 derece açıyla döndürüyorum, bir sonraki düşmanıma ilerlerken önce yere düşen kafa sonra yığılan vücudun sesi kulaklarıma müzik gibi geliyor...

barbar: ona doğru koşmaya başlıyorum, bir adım...ikinci adım...ve üçüncüde sıçrayıp savaş baltamı tüm gücümle kafasına saplıyorum, balta sanki tereyağından geçercesine kafayı yarıyor ve omuz kemiklerine yumuşak bir şehir savaşçısının midesini kaldıracak bir çatırtı ile takılıyor.

swashbuckler: bir adım sağa bir adım sola atıp dizlerimin üzerinde hafifçe eğilerek 70 derecelik bir açıyla rapier'imi karşımdakinin sol gözüne sokuyorum, kılıcım ucu gözü ve beyni geçip kafasının arkasından çıkarken ince bıçağın üzerinden akan göz akı, beyin parçaları ve kanın kokusunu değerli bir parfümmüşçesine içime çekiyorum..

rogue/assasin: beni asla görmüyor, tek gördüğü şey göğüs kafesinden kanlı ucu çıkmış kukri.
<div>-sıkıldım-</div><br>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Skylancer en çok swashbuckler'ı beğendim.

Monk: Yumruklarını düşmanına ardı ardına savurdu. Birinci yumruğu göğsün sol tarafına yani kalbe doğru yaptı. Kırılan kemiklerin sesi rahatlıkla duyulabiliyordu. İkinci yumruk göğsün sol tarafına doğru geldiğinde sanki kemik yokmuşcasına yumruk ciğerlere kadar ulaştı. Üçüncü ve son yumruk ise ölüm vuruşuydu. Monk düşmanın karnına son yumruğunu vurduğunda, yumruk miğdeye bile parçaladı..
Only God can Judge me!
Skylancer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Skylancer »

cüce savaşçı baltalarını bir kenara fırlattı, hiddetten deliye dönmüş gibiydi. gözlerini önce fal taşı gibi açtı, sonra hiddetle kıstı..önce üstündeki paçavraları yırtıp atmaya başladı, üerinde yırtacak birşey kalmadığı zaman yere yığıldı ve derisini yüzmeye başladı. ancak derisini kopardıkça kan akması gerekirken derinin altından kalın, boz kıllar ortaya çıkıyordu. o anda karşısındaki ogre cüce'nin "biraz" büyüdüğünü farketti, bir saniye sonra ise dehşetle cüce'nin "büyümekte" olduğunu. hem artık karşısındaki bir cüce değildi, gür bir postu olan, ayıya benzeyen bir yaratığa...yo hayır, bir boz ayının ta kendisine dönüşmüştü. dört ayağı üzerindeki ayı kafasını kaldırdı, sarı gözleri ogre'ın gözlerine kitlendi. Ogre o acımasız iki sarı küreye bakarken kafasını istemsizce kaldırdı. karşısındaki iki metreden büyük hayvana baktı. tüm çatışmanın üstünde yankılanan ve herkesi susturan bir sesle ayı gürledi ve ogre'a atıldı. bir tokat ile ogra'ın kaburgaları pudra haline geldi. Yere yığılan canavar sürünerek kaçmaya çalışırken güçlü pençeler onu yüzüstü yere mıhladı. ogre tam işlerin bundan daha kötü olamıyacağını düşünürken sırtında gözlerini karartan ve çığlık atmasını bile engelleyen bir acı hissetti, ve acıyla beraber yırtılan etin gıcırtısı ve kırılan kemiklerinin takırdısını duydu. gözleri kararmadan önce önüne bir kaç damla kan düştüğünü gördü...kendi kanı. kafatasını parçalayan güçlü çene ve jilet keskinliğindeki dişleri ise asla farketmedi.

(bir kaç round'luk bir combat gibi gözüksede doğru feat ve prestige class kombinasyonu ile tüm bunlar tek bir action içinde yapılabilir)
<div>-sıkıldım-</div><br>
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Sevgili yavru kurtlarım, o iş öyle yapılmaz. Oyuncu şöle şöle yapcam der, zarınıt atar, 20-20-Hit (yani Instant Kill) olursa abartıyı DM yapar. Zaten normalde de olayın sonucu Dm anlatmaktadır. Siz şöle şöle yaptım dersiniz, DM de onu istediği gibi yaplayıp, ballayıp size sunar. Ha tabi DM isterse yaptığını şöle bi detaylıca anlat da diyebilir.

Sonuç olarak izin verin de abartma limitini DM koysun. Sonra şöyle dialoglarlar karşılamamış olursunuz:
Oyuncu: Abi saldırıyorum karşımdakine, zaten Large hayvan, bacaklara çalışcam.
*Zar atılır, 20-20-18.*
Oyuncular: Ohaaa, öldü la öldüüüü!!! Ã?ak lan çak!!
Oyuncu: Abi dur bi ben anlatiim, gaz oldum şimdi.
DM: Anlat bakalım.
O: şimdi bacaklara dalmıştım, mükemmel bir darbe ile diz kapağını parçaladım, sendeledi ve düzleri üzerine düştü, sonra benim seviyeme indiğinden göz göze geldik, hiçbişi yapamayacağını anlamıştı karşımdaki, hayvansal içgüdüyle yalvarırcasına baktı bana. Ama affetmedin onu tabiki, "Ailemi öldürken onlar da size aynen böyle bakmıştı" dedim ve başını kestim!!
Oyuncular: Holeee, aslansın bana!!
DM: Peki. Sonra karşındaki kafası düştükten sonra bi süre titriyo ve ardından gevşiyo tüm kasları. Bi süre sonra elleri hareket etmeye başlıyo yavaşça, yerde kafasını arıyo, ve bulup tekrar boyunun üstüne koyuyo, ayağa kalkıyo ve "Yine acemilere geldik ya" diip arkakasını dönerek olaydan uzaklaşıyo.
Oyuncular: HÃ?!!
O: Nassı abi ya, kestim kafayı işte, Instant Kill oldu ya, unuttu mu?
*Masadan DM's Guide ı kapıp ilgili sayfayı arar...*
DM: Derken, düşmanınız size doğru dönüyo ve diyo ki "Ulen Troll um ben, Regeneration var bende. Bi de yanında Immune to Critical yazarıyo. Off of, daha karpuz kescez dioduım ben de, yormayın beni yaa" dio ve ağlayarak uzaklaşıyo...
"Lovefull Evil"
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Ehuehe.. Dilbaocum bizi aydınlattığın için saol da ben şahsım adına söyleyebilirim ki bunu zaten biliyorum :) Burada sadece işin sadece rp kısmıyla ilgilendik DM kısmıyla değil..
Only God can Judge me!
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Dün oyun oynarken arkadaş 3 tane ardarda 20 attı
Aramızda geçen dialog:
Ben:
"La olm hayatımda ilk defa o kadar oyun oynamama rağmen 20-20-20 geldi bunun olasılığı 8000 de 1 olum ya ahhahahaha"
Arkadaş:
"ahaha evet.Noldu şimdi?"
"ya instant kill oldu öldü olm işte.20-20-20 diom olm 20-20-20!!!Napçan nolduunu?!"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

aslına bakarsanız bu 3 kere üstüste 20 atma olayı assasin in death attack ına süper bi örnek olur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Barbar
elinde battlaaxe var 1d12 vuruyor +3 bonus critic zaten x3

kafasını ortandan ikiye ayırırım adamın karpuz gibi açarım :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

pladin
karşımdaki mutlaka kötü olmak zorunda
bir holy çekeridim
toz olurdu heralde... :D
niahhaha :D
yada sağ alt taraftan long sw yi girerdim çapraz olarak sol koltuk altından cıkarıdm..
2 ye ayrılan vücudun kaymasını izlerdim..
ve yüzümde bir kötüyü daha öldürmenin mutluluğ ile yoluma dwm ederdim ...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
necroyunus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by necroyunus »

Bir monk tamda ağacın üstündeyken bir orkla savaşırken gelmişti.
Monk ağaçtan çok teknik bir şekilde atlayıp orcun omuzlarına biner.Sonra bacaklarıyla orcun kafasını sıkıca kavrayıp vücudunu hızla kendi ekseni etrafına döndürür.
Sonuç: Orc eğer yaşarsa artık arkasını da görebilecektir ama önünü göremeyecktir.Ã?ünkü kafası arkaya dönmüştür artık :twisted:
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Druid: Eğri kılıçlarının ikisini çapraz bir şekilde birleştirip rakibine sapladıktan sonra kollarını iki yana açar ve iki parça halindeki düşmanının ormandaki akbabalar tarafından yenişini keyifle izler (sonuçta doğa için ii bişey yapmıştır:))
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Adamın üzerine koşar bir elimle kılıcım alır diyer yandan da bir lightning büyüs hazırlarım
Dm: oldu
şaka:D

Adamın üzerine koşarım. Tam bir kılıc mesafesi kaldında bir adım sola doğru atıp. Aşağıdan boynuna doğru sallarım. herhalde ölür.:D
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?