Alexander'a henüz gitmedim ama The Village için bir iki yorumum olacak
Film tam anlamıyla berbattı! Hatta son zamanlarda izlediğim en kötü film desem yanlış olmaz heralde. Ã?ünkü daha kötüsünü hatırlamıyorum

Filmde geri kalmış bir köyün zor ve korkulu yaşamları anlatılmakta. Köye dehşet saçan bir yaratık ki bu bir insan, kırmızı renkteki herşey ilgisini çekiyor ve köyde bu renk, ugursuz renk olarak nitelendiriliyor. Filmin ilk yarım saati fazla konuşmayan bir genç üzerine kurulu ve bu genç, kör fakat güzel bir kıza aşık oluyor. Filmin ilk bölümünün sonlarında suskun fakat düşünceli genç bir deli (bu deli aynı zamanda yaratık) tarafından bıçakla ağır şekilde yaralanıyor. Bunun üzerine sevdiği kör kızda şehire inmek zorunda kalıyor. Ne için mi? Tabiki ilaç için

Filmin ikinci bölümünde ise kör kızın şehire gitmek için ormandaki zorlu yolcuğu anlatılıyor. Filmin son sahnesi ise akıllara zarar

Kız ilacı, adam ölmeden yetiştiryor fakat daha ilacı adama vermeden bi bakıyorsunuz film bitmiş

Adamın kurtulup kurtulmadığını bilen var mı? Ben bilmiyorum şahsen

inşallah kurtulmuştur. Eğer kurtulmadıysa filmin ikinci bölümü tırt

Ã?ünkü kız baya uğraştı bir görseniz

Kör halinle sen düş yollara o kadar uzak diyarlardan ilaç bul getir ama kahramanımız suskun adam ölsün

Eee ne anladım ben bu işten

arkadaşlar yaratıklar aslında köyün yaşlılar heyeti

Tüm bunların dışında filmin tam 3 sahnesinde üstten sarkıtılmış mikrofonlar gözükmekte

Yorumsuz..