kaydımın silinmesi

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
Just_wiN
Kullanıcı
Kullanıcı

kaydımın silinmesi

Post by Just_wiN »

sayın yönetici we yardımcıları,
sitenizde uzun bir süredir bulunmaktayım we uzun bir süredir de rplerde aktif durumdayım ancak daha önce de aynı başlık altında açıkladığım bir sebeple siteye çok sık girememekteydim işbu sebeple rahatladığım şu sıralarda rpyi bağlamak we çekilen sıkıntılara bir çözüm bulmak amacıyla daha önce hiç yapmadığım we yasak bir rp yapmaya mecbur kaldım bu rp şöyledir:

Mesaj konusu: başrahibin uyanışı

Alıntı:
başrahip Just_wiN tanrısına büyük bir inançla konuşmaya onunla bağlantı kurmaya çalışıyordu ulaştığı yoğun trans evreinden sonra anlaşılamayan bir biçimde yok olmuş en azından kimse tarafından görülemez olmuştu kendini tanrısı we inancı yönünde geliştirmek we inançını kanıtlamak için tekrar sunak odasına girmiş we tapınmasına başlamıştı ama öyle yoğunlaşmış öyle konsantre olmuştu ki saf büyüye saf enerjiye dönüşmüş dolayısıyla da kimse onu göremez hale gelmişti

en sonunda amacına ulaşıp tanrısıyla bağlantıya geçtiğinde ittifak oluşturmanın zorunluluğu we diyarın kurtuluşu amacında lord oren'in de aynı amaçta olacağını farkeden başrahip cisimlenmeye başladığını hissetti sunak odasında tekrar oluşmaya başlarken yanında birinin olduğunu hissetti, squanın ,yüce paladin we tapınak koruyucusunun...

Just win sana 100 defa söledim gerekirse 100 defa daha söylerim. sana verilmiyen güçleri kullnamazsın aç rp kurallarını oku, anlayamıosan dön bidaha oku. olmuosa bidaha oku hatta bidaha oku...

Bir takım atraksiyonlar ve görsel elemanları anlarım mesela( parlama gibi) ancak emin ol peygamberler bile halifeler bile tanrıya dua ederken kaybolmuyolarmış, hatta biri o esnada sırtından bıçaklanarak öldürülmüş.....

bu mesajdaki amacım asla bir kişisel ego tatmini olmamıştır olamaz bunun yanında müdahalenin çok ağır olduğunu we bunun yanında şahsıma yapılmış bir hakareti hissetmekteyim burada bana salak muamelesi çekilmiş we daha önce hiç uyarılmadığım takdirde defalarca uyarıldığımdan bahsedilmiştir böyle bir olay olmamıştır müdahalenin gurur kırıcı we aşağılayıcı olması bunun dışında bunun forumlar içinde we herkese açık bir ortamda yapılması kişiliğimi zedelemiştir bu açıdan böyle bir ortamda bir daha rp yapamayacağımı düşünmekteyim işbu sebeple kaydımın silinmesini we bir özür yazısının tarafıma gönderilmesini arz ederim

saygılarımla
Dragonfire Eski Başrahibi
Just_wiN
çok zaman geçti çok şey değişti...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Amacım kırmak ya da benzeri bişey değildi.. hassas kişiliğine de zarar vermek gibi bir amacım yoktu ancak taktir edersin ki.. benzeri olayları 1000 defa uyarıp da gene aynısı ile karşılaşmak ..
işte asıl bu biraz onur kırıcı ve sinir bozucu.. bu demektir ki ben ne kadar uyarırsam uyarıyım kimse beni dinlemiycek. laflarımı altına alıp oturacak laflar bi kulağından girip bi kulağından çıkacak demektir...

Admin olmanın getirdiği üstünlüğü asla bir kullanıcıya karşı kullanmadım, özür dilemektende çekinen ya da bundan utanan bir adam da değilim ancak bu durumda bir özür talebinde bulunabileceğini zannetmiyorum....

uyarılmanın ise illa 1 e 1 olması gerekmiyo ki bu şekilde de uyarıldın hatta bizat ben uyardım.....bunun dışında forumlarda bu tür olaylara yapılan muameleden herkes bir ders çıkarabilir..

Seni salak yerine koymaya gelince alakası yok asıl sen biraz bizi o yere koyuyosun. o yazıyı tekrar tekrar oku dememin sebebi ise layığı ile okumuş olmana inanmamamdır.. okusan anlıyacağını hepimiz biliyoruz orda trigonometri yazmıo basit sıraqdan 3-5 kural var...

daha önceden uyarılmadığını iddia etsende.. bir dua ile ateş söndürmek için çağırdığın 2 water elemental ve benzeri olayları hatırlatmak isterim. burda şahsına yapılmış bir hakaret olmamakla birlikte en basit hesaplama ile 2-3 defa uyarılmış olduğunu görebilirsin....

maksat kişisel egonu tatmin değilse daha olabilir şeyler yazman halinde sorun kalmaz.. biz yenilere nası rp yapılması gerektiğini öğretmeye çalışırken eskilerin daha kurallara uymuyo olması içler acısı bir durum...

öle bakışınla zamanı dalgalandırıp nefesinle timestop çekmek biraz egonu tatmin oluo zaten farkındaysan kişisel tatmin lafını sana ben değil kendin yakıştırdın...

öle çocuk gibi küserek de hiçbiyere varılmaz , tabi sen bilirsin. karşılaştığın ilk engelde dönüp gitmek senin seçimin......

SİTE YÃ?NETİMİ
RP SORUMLUSU OREN DAUTRY
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Özürlerimi de sunmak isterim

Dediğim gibi amacım seni üzmek kırmak ya da aşşağılamak değildi öyle olduysa özür dilerim...ama hatalı olan sensin bunu da bil... ben yanlış anlaşılmadan dolayı özür diliyorum. kurallara birden çok kez uymayan uyarıları hiçe sayan keyfine göre davranan ise sensin....

SAYGILARIMLA
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

just win dileğini geri çekmiştir
Post Reply