Karanlığın Yolları Serisi 2. kitabı DünyanÃ
Karanlığın Yolları Serisi 2. kitabı DünyanÃ
R.A. Salvatore'nin yazdığı, Karanlığın Yolları Serisi'nin 2. kitabı Dünyanın Omurgası çıktı. Ã?evirisi Ali Seval redaksiyonu ise Gamze Sarı tarafından yapılmış bu kitabı şimdilik Gerekli şeyler ve Sihirli Kule'den, önümüzdeki hafta içerisinde de tüm kitabevlerinden temin edebilirsiniz.
Dünyanın Omurgası'nın satış fiyatı 15.000.000 TL.'dir.
Dünyanın Omurgası'nın satış fiyatı 15.000.000 TL.'dir.
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
- DeepBlueFear
- Kullanıcı

Arkadaşlar kitabın yaklaşık 140 lı sayfalarındayım.Bence salvatoreden beklenilmeyecek kadar kötü bir roman.Daha sonra hikayenin ibrleşeceğine inandığıma rağmen bence dünyanın omurgasındaki meralda lord feringal falan abartılmış biraz.Aşk romanı gibi o kısımlar bence...(BENCE vurgu)Kitapta deudermont ve tayfaları wulfgarla karşılaşıyo luskan da *spoiler*Wulfgarın arkadaşlarınan biri deudermontu zehirliyo robillard falan ve rahipler zor kurtarıyoWulfgarın arkadaşlarınan biri deudermontu zehirliyo robillard falan ve rahipler zor kurtarıyo
Thibbledorf Pwent
Ben kitabi okudum.Aslinda güzel bi kitapti zaten Wulfgar'a ne olacagi uzun süredir kafama takilmisti ama kitapta Drizzt'in yer almamasi gercekten kotü olmus.Bide Meralda'yla Feri'nin arasinda gecenleri gereksiz yere uzitilmis.Ancak kitabi "Wulfgar-sever"lere tavsiye ederim.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Kitabı yeni bitirdim, Drizzt'in olmaması cidden çok büyük eksiklik, ayrıca meralda'nın bölümlerinde bir Frp kitabı değil de sanki basit aşk romanı okuyormuş gibi hissettim,
ama kitabın artı yönlerine geçersek: daha önceleri Wulfgar'ı hiç sevmeyen biri olarak bütün negatif duygularım bu kitapla geçti desem yalan olmaz, aşk romanı kısmı dışında kitap bence güzel,
wulfgar'ın iç dünyasının derinlerine inmek güzeldi, ayrıca Morik'te ilginç bir karakter,
bir sonraki kitap için umarım çok beklemeyiz...
dilek ve saygılarımla...
ama kitabın artı yönlerine geçersek: daha önceleri Wulfgar'ı hiç sevmeyen biri olarak bütün negatif duygularım bu kitapla geçti desem yalan olmaz, aşk romanı kısmı dışında kitap bence güzel,
wulfgar'ın iç dünyasının derinlerine inmek güzeldi, ayrıca Morik'te ilginç bir karakter,
bir sonraki kitap için umarım çok beklemeyiz...
dilek ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Sırf okumak için okunan bir kitap.Drizzt öyle bir tarlaki ne eksen hasat alıyorsun.Salvatore'de bunu biliyor.Drizzt'in hayranlarının ne yazsa okuyacağını biliyor.Onun için böyle kitaplar yazabiliyor rahatlıkla.
"Spoiler"
Ancak Sea of Swords'da görüyoruz ki Wulfgar'ın kayıp karısı ve çocuğu aslında tam olarak terketmemiş onu.Eh adam heralde millet okumadan diğer kitaplara geçmesin diye böyle birşeyi eklemiş.
"Spoiler"
Ancak Sea of Swords'da görüyoruz ki Wulfgar'ın kayıp karısı ve çocuğu aslında tam olarak terketmemiş onu.Eh adam heralde millet okumadan diğer kitaplara geçmesin diye böyle birşeyi eklemiş.
drizzt'in hayranlarından biri olarak ne yazsa okuyacağım doğru açıkçası, ama drizzt ile ilgili olduğu sürece eğer böyle aşk romanı tadında yazarsa -ki adam yazdı yazcağını biz yeni okuyoz doğrusu da- açıkçası ben okumam,
kötü de olsa en azından drizzt'i okuyorduk, ama böyle olunca katılmamak elde değil okunmak için okunan bi kitap,
kitabın güzelliğnei yada çirkinliğine 2.defa okuduğumda hissettiklerime göre karar veririm ama bu kitap 2.kez okunmaya değmez gibi geliyor, olanlar 50 sayfada tasvir bile yapılarak anlatılabilir yani, gereksiz ama ilersi için lazım olur diye okudum, eğer bir daha anayurttan başlasam bu kitapları okumaya inanın bana bu kitabı es geçerim...
fikir ve saygılarımla...
kötü de olsa en azından drizzt'i okuyorduk, ama böyle olunca katılmamak elde değil okunmak için okunan bi kitap,
kitabın güzelliğnei yada çirkinliğine 2.defa okuduğumda hissettiklerime göre karar veririm ama bu kitap 2.kez okunmaya değmez gibi geliyor, olanlar 50 sayfada tasvir bile yapılarak anlatılabilir yani, gereksiz ama ilersi için lazım olur diye okudum, eğer bir daha anayurttan başlasam bu kitapları okumaya inanın bana bu kitabı es geçerim...
fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
ya diosunuz ki okumasan hikayeden fazla sapmazsın çünkü ben okumamak için kaytarmaya çalışıyorum ama ilerisi için gerekli dien olursa okuyacağım bunu da bu konuda beni aydınlatırsanız 
bu konuda yaptığınız yorumlar için teşekkürler kitabı okumadan da bir bilgi sahibi oldum
teşekkürler...
bu konuda yaptığınız yorumlar için teşekkürler kitabı okumadan da bir bilgi sahibi oldum
teşekkürler...
To Live is To Die!
kitabi yariladim, Wulfgar'i seven biri olarak biraz hayal kirikligiyla okumaya kendimi zorluyorum..Koylu kizi meselesi asil hikayeye nasil baglanacak sırf on merak ettigim icinde biraz kendimi okumaya zorluyorum. Salvatore'nin kitaplarini okurken hic boyle seyler yasamazdim, basimiza tas yagacak..bu arada bir an once Orumcek Kralice Savasi serisinin devami "Ayaklanma" piyasaya ciksada kaotiklige doysak..saygilarimla
The Twilight Is My Robe...
aralık- ocak ayları her bakımdan yılın en yoğun geçen ayları.. bu yüzden nerdeyse tüm sreilerde bir aksama oluyor..
sandman in 4. cildi düşler mevsimi ise bu salı çıktı.. hem de poster hediyeli
224 sayfa, 20 ytl
sandman in 4. cildi düşler mevsimi ise bu salı çıktı.. hem de poster hediyeli
In our life, there is if