"VAMPİR KIZILLIğIYLA, BAL RENGİ GÖZLER"

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Post Reply
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

"VAMPİR KIZILLIğIYLA, BAL RENGİ GÖZLER"

Post by Gorath »

Bir kez daha "HARİKASIN ZÃ?MRÃ?T!" diyerek yorumlarıma geçiyorum.

Büyük bir sonsuzluğu arayış var hikâyelerinde. Ã?yleki Galris gerçekten büyüleyici bir karakter. Bir vampir olmasına rağmen vampirlerden çok farklı. İnsan okurken değişik bir karakter gördüğü için etkilenmeden duramıyor ve tabiki her zamanki gibi bayan karakterin Poyinna bir şaheser! Karakterlerinin duygu ve düşüncelerini her zamankisi gibi çok iyi aktarmışsın bize. Okurken sanki bende o düşünceler içerisinde kaybolur gibiyim.

"Combert, güzelliğin kendisine gülümseyen anlamına hayrandı. O bu kadına hayrandı!"

Bir erkeğin gözünden bir kadına bakış...

"Seni seviyorum."
"Bende."

Combert çıkıyor ve Poyinna sadece kendisinin duyabileceği bir sesle, pencerenin kenarında otururken "Sanırım!" diyor.

Anlatım gerçektende şahane ve kaderin ördüğü, gece tanrıçası mı demeliyim, o tatlı dokuyu ben bile ruhumda hissediyorum. İki karakterin birbirine karşılaşacağı ve yakınlaşacağı daha ilk bölüm olan 'çocukların sırları ve sorularla boğuşması'nda belliyken bu denli ilginç bir şekilde karşılaşmaları insanı hikâyeye bağlıyor.

Hikâyenin devamınıda elimdeki önceki bölümlerin yazılı olduğu sayfalara eklemek ve senin daha bir çok hikâyenin olduğu dosyanın içine yerleştirmek için bekliyorum.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

benim süper okuyucum nasıl bir i,ncelemedir bu ya:) nasıl bir içine gömdün yorumun ercancım harika ya sağolasın bayağı ihtiyacım vardı senin usta eleştirilerine uzun zamandır sayıklıyordum ercancım sıkıldı mı hikayelerimden nerde die:) saolasın ve çok özlettin kendini bilesin:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Açıkçası bende senin yorumlarını çok özledim Zümrüt. Özledik haliyle. Artık bir sonraki İstanbul yolculuğunda haberdar ette görüşelim. Bu arada hiç kafana takma tüm yazılarını okuyorum. Aslında bayılarak okuyorum desem yeri var. şu sitede yayınlanan en iyi yazı onlar çünkü :wink:

Kendine iyi bak Zümrütçüm....
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Hikâyenin devamı gelsede şöyle doyasıya bir okusak diyorum Zümrüt! Ne dersin :D :wink:

Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

valla yazcam söz:)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
malice
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by malice »

kesinlikle gerisi gelmeli.beğendiğimi anlatmak için bi sürü kelkime geliyo aklıma ama sonra hepsi tek tek anlamsız geliyor.gerçekten harika yazmışsın.
bu hikayenin devamını yazmazsan bi kitap yarım kalmış gibi olur.
şimdi forumda dolaşıp dier hikayelerine de bakıcam.
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

teşekkür sevgili arkadaşlar nası gaza getiriosunuz ya benşi yazcam yazcam ben size daha neler yazcam:)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Yorum yapıcam Zümrüt tabii ki sende sana çok garip gelecek olan b yorumu kabul edersen :D :

Hani kelimeler vardır ya! Sadece ruhumuzda hissederiz ve asla kağıda dökemezyiz. İşte o kelimelerin hepsini buradan sana yolluyorum Zümrüt. Yine hikâyen çok güzel bunuda belirtmek istiyorum... :wink:

chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

okudum ve çok beğendim hikayeyei, nacizane tebriklerimi sunuyorum,
ama yarıda kalmış,devamını da en kısa zamanda bekliyoruz...

beeni ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

huyumdur gıcık yerlerde bırakır bekletirim;)

saolasın okuduğun ve beğendiüin için tebrikleriniz bizim için bir onur:)
Post Reply