Kan ve Ölümsüzlük

Birisi hikayeyi başlatır ve herkes tarafından devam ettirilir.
Post Reply
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Kan ve Ölümsüzlük

Post by Sufferly »

Elessar , elf diyarından bir kişi.Her zamanki sınır nöbetini tutmaya gidiyor.Vakit gece yarısı olmuş , etraf yıldızların , ayın parlamasıyla yansıyan beyaz ve altın yaprakları ağaçlar ile aydınlanıyor.
Nöbet yerine gittiğinde , bir kunduz sesi çıkardı ve başka bir elf önünde belirdi."Nöbet değişimi sırası geldi" dedi Elessar.Diğeri başıyla onayladı ve gitti.Elessar büyük ve sık ağaçların olduğu bir yerdeydi.Ã?nündeki 3 ağaç sonra büyük , karanlık ve boş bir vadi başlıyordu.
Buraya Ölüler Vadisi deniliyordu.Buradan hiçbir tehlike geliyordu , ama kraliçe temkinli davranıyordu.Ã?nündeki 4 ağaçtan sonra biz derince bir uçurum , uçurumun bittiği yerdede vadi başlıyordu.
Nöbet sabaha kadardı ve daha en azından 5 saati kalmıştı.bir ağaa yaslandı ve vadiyi incelemeye başladı.Bu vadinin çok ilerlerinde , sanki eskiden orda olmayan birşeyler , hatta bir şey görmüştü.Simsiyah bir silüet.Evet evet , orda siyah bir silüet vardı.Noktaya iyice odaklanan Elessar , silüetin yaklaştığını gördü.
İyice ortaya çıkan silüet , simsiyah bir cüppe giymiş , başı açıkta , simsiyah saçlar ve irisi olmayan siyah gözlere sahip , güzel bir kadındı.
Kadın bir anda yok oldu.Elessar deli gibi etrafa bakıyor , fakat kadını göremiyordu.
Birden zihninin derinliklerinden gelen , çok tatlı bir ses onun irkilmesine sebep oldu."Merhaba yavrum , merhaba uzun yıllar önce kaybettiğim evladım.Yine karşılaştık , bu sefer seni buradan kurtaracağım" dedi ses.
Sesin e demek isteğinden hiçbir şey anlamayan Elessar , "Ortaya çık , görün bana!"diye düşündü zihninden.
Ã?nünde ellerini birbirine bağlamış , simsiyah bir kadın duruyor , ona gülümsüyordu.Kadın ona sıcak bir duygu veriyordu sanki , kadına karşı kanı ısınmıştı bir anda..Yoksa ısınmamışmıydı?
Kadın tırnağıyla Elessar'ın kolunda hafif bir yara açtı ve kan akmaya başladı.Elini hızla geri çeken Elessar , hemen kısa kılıcıın çekmek istedi , fakat eli kılıca gitmiyor , gözleri ise kadına kenetlenmişti.
Kadın "Hala kanın akıyor yavrum.Seni bir canlı yapmışlar.Tanrılar seni benden almış , günahlarını affetmişti.Bana geri dön" dedi ve kadın eliyle Elessar'ın kafasını kavradı.Elessar'ın zihninde görüntüler , çok eski görüntüler oluşmaya başladı.
Kan , insanüstü bir güç , duygusuzluk , hissizlik , korkusuzluk... Görüntüler hızla değişiyor , çok eski zamanlara gidiyordu sanki.
Elessar bir bebeğin doğumunu , sonradan doğumundan hemen emekleyerek ölü bir keçiyi tutup kanını emmesini görüyordu.Ã?ocuğu doğuran kadına baktı , karşısıundaki kadındı!Sonra görüntü tekrar değişti , genç bir insan , ama hayır teni soluktu . Böyle bir ten hiçbir insanda olamazdı.Bu kişi büyük bir savaşta , insanlar ve elflerin , bu beyaz tenlilere karşı yaptığı bir savaş.Sonra görüntüler tekrar değişti. Bir ışıkta buldu kendini.Bir yemin ediliyordu.Birazını duyabildi ;
"...olan annemin hayatı üzerine yemin ederimki , tekrar doğuşu kabul ediyor ve yeni bir hayata başlamayı kabul ediyorum.".Görüntüler bir anda kayboldu ve Elessar , ağacın dibine düştü..Ellerini gözlerini kapatarak ağlıyordu."Hayır...Bu olamaz..Bu yemin bozulamaz..Lütfen anne git...Lilith kaybol buradan!"dedi Elessar.Kadın gözlerinden sinir ve öfke ifadesi apaçık ortada olarak "Burada sana bir secenek sunmaya geldim , evladım.Sen bunu gerimi çeviriyorsun?"dedi.Elessar , "kaybol buradan hayat emici!SEnin gibiler yasaklandı!Lanetlendi!Sizin gibilere yapılacak tek şey karanlığa hapsetmektir!"dedi ve kadını geriye doğru itti.
Ortadan biranda kayboldu kadın. Vadiye baktı , bir başka silüet geliyodu.Bu bir insandı , hayır insan gibi görünün bir hayvandı bu.5 saniye içinde Elessar'ın yanında bitiverdi.
Karşısındaki "Annem sana bir şans sundu , üvey kardeşim.Ama sen bunu geri tepdin. Ya öleceksin , yada beni öldürerek geçmişte olduğu gibi olacak olan savaşların ana noktası olacaksın."dedi ve kılıcını Elessar'a doğru savurdu...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Elessar şaşkınlık ve şüpheler içerisindeydi..Nasıl olmazdıki..Kurtuldugu lanet onu yeniden bulmuştu..Acaba bu onun kaderi miydi..Umutsuzca karamsarlıga düştü..Ve bogazına dogru tutulan kılıca baktı..

''Asla''diye kılıcı elinin tersiyle iterek kenara çekildi..Bu sırada uzunkılıcı ile kısakılıcını çekti kınlarından..''Asla gelmiyorum..Bir daha olmaz..''

Geri çekilmeye başladı bu sırada..Annesi olan lanetli mahlukatı düşündü..Kendi yaşamı için başkalarının yaşamına göz koyan..Lanetli ırkı düşündü..Annesi onu sevmişmiydi sanki..''Hayır'' dedi kendi kendine..Sevemezdi..Bir vampirin ''sevme'' gibi bir yetisi olamazdı..Anca öldürme arzusu ve kan için duyulan bitmeyen istekleri olurdu..Sonsuza kadar sürecek bir yaşam..Boş bir yaşam..Vampirlerin kutsama diyerek kendilerini avuttukları bir yaşam..Ancak kendisi reddetmişti tüm bunları..Kendi arzusu ile..Ve ona yeniden hayat verildi..Ruh verildi...Güneşin ve hayatın güzelliklerini görmüştü artık.Hangi vampir sabahları doğan..İnsanın içini huzur dolduran o manzaraya bakabilmişti..Hayır birdaha ruhu ondan alınmayacaktı..''Lanetli varlıklar..Ruhsuz boş bedenler''..diyerek sıraladı sözcükleri..''Ben artık sizin gibi değilim..affedildim..Bir daha sizin lanetlenmiş yolunuzdan yürümeyecegim..''

Ã?nündeki genç vampire baktı..Kendinden emin bir şekilde konuşuyordu gerçi adam..Ancak Onu birdaha kandıramayacaklardı..Sonra adama tekrar baktı..Bir vampire göre bile oldukça genç duruyordu..Acaba dönüştürüleli ne kadar olmuştu..

''Uzak dur vampir bozuntusu..Ben senden önce vardım..Senden daha uzun bir vampir olarak yaşadım...Yıkıl git karşımdan..Anneme olan son borcumuda seni..yani onun bir askerinin hayatını bağışlayarak ödeyeyim..
Ve birdaha bu topraklarda gözükmeyin..''
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

"Annemin kudreti içimde , ölümü sen seçtin , kardeşim!" dedi karşısındaki vampir.

Havaya zıpladı , ağaçların tepesine , gizlendi.Elessar ormanda ondan çok daha bilgiliydi , hemen yayını çekti bir dibindeki ağaca sertçe bıraktı. Ağaç sallandı ve Elessar sesi dinledi. Vampir bu ağaçta değildi.Tepeye baktı , başka bir ağaca attı ve normal olmayan bir ses geldi. Elessar ağacın tepesine baktı , yayını fırlattı.

Bir hışırtı sesi ile arkasına atladı vampir.Kılıcını çekti ve hızlı bir hareketle sırtını kesmeye çalıştı.Elessar kıvrak bir hareketle öne doğru atladı ve kısa kılıcını çekti.Vampirle karşı karşıyaydılar.

Vampir yandaki ağaca ayağını bastı ve Elessarın üstüne destekli bir vuruş yapmaya çalıştı. Elessar kılıcıyla hamleyi zor bloke etti ve aldığı ters kuvvet ile yere yığıldı.

Vampir üstüne çullandı ve uzun dişlerini ortaya çıkardı. "Bir daha olmayacak , o bir sondu" dedi Elessar.Tüm gücünü kullanarak vampiri geriye fırlattı. vampir yere çakılmadan toparlandı ve hızlı hareketlerle Elessarın etrafında dönmeye başladı.

Elessar gözlerini kapattı.Artık kulağı gözü , hisleri hayatı olacaktı.Elessar sesleri dinliyordu.Her saniye , her salise...Kılıcını ters tuttu.Yavaşça eğildi.Tek bir kıvrak el hareketiyle bir vuruş yaptı .. Gözlerini açtı ve yanında yerde yatan vampiri gördü.Vampirin gözleri açıktı.

"Beni öldürdün , kardeşim...Sen bir anahtarsın.Bunu unutma. Bir kilit noktası var.Tek çözüm sen olabilirsin.Veya ölümün sebebi...Öldür beni Elessar , bu senden ilk ve son isteğimdir...kardeşim..." dedi.

Elessar ters tutğu kılıcını iki eliyle kavradı , kardeşinin kalbini yardı.

Bir duygu hissediyordu.Acıma duygusu..Nede olsa kardeşiydi..Ama eski zamanlarda . onun için sadece elf'ler ve tanrılar vardı.Tek kardeşi ancak bir elf olabilirdi.Duygusunu bastırdı ve gölgelerle dolu ormandan cesedi vadiye fırlattı.Ceset yere düşmeden yok olmuştu...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Post Reply