yerdeniz buyucusu ilk kitabini okumustum. benim bildigim serinin devami var. birinci kitap yanliz buyucunun ilk zamanlarini anlatiyor bildigim. ama devam kitaplarini bilmiyorum. ama kitapta ilginc ogeler var.
Arkadaşlar ben yerdenize başlamayı düşünüyorum ama ondan önce size mest olmuş bir halde ve şiddetle AMBER YILLIKLARInı tavsiye ediyorum. Okuyun ve entrika, tuzak, savaş ne demek görün. Yani fırsat bulan okusun.....
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
Hep Siege Of Darkness dan bahsediyoruz ama drizzt'in öbür kitap serileri de hazırlanıyor mu?Ã?ünkü siege of darkness'ı elime geçtiği gün bitireceğimi biliyorum.
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
Ghost_OF_A_Rose wrote:Arkadaşlar ben yerdenize başlamayı düşünüyorum ama ondan önce size mest olmuş bir halde ve şiddetle AMBER YILLIKLARInı tavsiye ediyorum. Okuyun ve entrika, tuzak, savaş ne demek görün. Yani fırsat bulan okusun.....
kesinlikle muhteşem bir seri ya...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-