Solamniya şovalyeleri biraz salakmı?
Solamniya şovalyeleri biraz salakmı?
ne zaman içinde sturm geçen bi dl kitabı okusam hep onun davranışlarına dikkat ederim bilmiyorum benimmi ona bi kılım var ama çoğu zaman onur şeref falan diye saçpasapan hareketler yapıyo bence acaba bu tüm şovalyeler için geçerlimi yoksa sturma has bişeymi?
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

şovalyeler disiplin, şeref ve iyilik için yaşarlar. Nasıl bir büyücü sanatı için yaşıyorsa... şovalyeler kendileri için yaşamazlar düzen için yaşarlar... Eğer yaşamı pahasına diğer canlılar için dünyada düzeni sağlamaya çalışmak aptallıksa ben aptallığı seçiyorum... Dostlarım bu konuda gerçekten çok hassasım lütfen bundan sonra ki konuşmalarınıza biraz dikkat edin... Demran Silverblade
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Sözlerinin beni derinden etkilemediğini söylersem,yalan söylemiş olurum.Hükümlü wrote:Karanlıkta insan göremez, çok parlak ışıktada...
Bence herşeyi açıklıyor.
Ben de bunlara inanırım ama kendi anlayışım vardır benim...
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Teşekkür ederimShadowmaster wrote:Sözlerinin beni derinden etkilemediğini söylersem,yalan söylemiş olurum.Hükümlü wrote:Karanlıkta insan göremez, çok parlak ışıktada...
Bence herşeyi açıklıyor.
Ben de bunlara inanırım ama kendi anlayışım vardır benim...
Bu arada Demran çok güzel konuşmuş...eklenecek pek birşey yok.
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Arkadaşlar şovalyeler konusunda çok ağır konuşmuşlar saçmaladıklarından bahsetmişler ama yarın öbür gün kötülüğün güçleri saldırırsa elflermi onlara karşı savaşıcak yoksa dwarflarmı hayır size söliyim en önde insanlar olucak ve sizce hangi insanlar olucak bir tahmin edin isterseniz evet doğru sizleri kurtarabilmek için en önde o UÖUK şOVALYELER OLUCAK (*sesini yükseltir*) işte siz ancak o günler geldiğinde değerini anlıyorsunuz bazı şeylerin... Bazılarınız için üzülüyorum o drow büyücü Tharivol bile bunun farkındayken siz nasıl olmassınız anlamıorum. Sanki kör olmuşsunuz, GÖZLERİNİZİ AÖIN savaş yaklaşıyor... Kötülük geliyor farkına varın bunu ben sölemiorum yıldızları okuyabilen geleceği gören biri sölüyor... Saygı duyun!!!
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Sende ölümsüzlükle lanetlenmişsin ama Demran gibi biri gelse de o laneti yok etse diye kaşınıosun anlaşılan
şaka bş yana sahiden sende kötülüğün kölesi olmuş durumdasın...