Tanrımın ışığını arıyorum.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Tanrımın ışığını arıyorum.

Post by Eniualis »

Ben bir rahibim. Yıllardır tanrıma hizmet ettim ve şimdi de bu dünyaya onun ışığını sunmak, insanlara onun merhametinden, hoşgörüşünden faydalanma fırsatı vermek için geldim.

Bana bu yolda yardım edecek kardeşlerim, sizi bulamadım bu kutsal diyarlarda. Ölümün, kötülüğün ve karanlığın hakim olduğu bu diyara iyiliğin ışığını ve kutsallığını getirecek dostlarım neredesiniz? Beni de aranıza alın ki size aciz bedenimin elverdiği kadar yardım edeyim. Cahillere gerçek öğütleri öğretip acizlere yardım edeyim.
Arayışım kutsal ışığı bulana kadar sürecek, karşıma ne çıkarsa çıksın.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Düzen her şeydir rahip... Bu diyarlarda da tanrıların düzeni hakim. Ama istediğin gibi iyiliğe kendini adamış bir tanrı bulamazsın. Onlar çoktan tanrılar arasındaki savaşlarda yenilip düştü. Burada güçlü olabilenler ancak yaşayabilir. Sena da gücün yanına gitmeyi öneririm yoksa senin de ömrün çok uzun olmaz, tıpkı tanrılarınız gibi.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Her şey güç değildir Yeminer. Bazen sizin güç dediğiniz o olgu güçsüzlüğün ta kendisi olur çıkar. Eniualis, ruhunda ne varsa onu yansıtmalısın. Lord Oren inananı olarak seni oraya çağırırdım ama tanrım Nötr bir tanrı ve sana uyar mı bilemiyorum. Bence kendi seçimini kendin yapmalısın. Onura inanan ve adalet için savaşan savaşçıların arasında inancın bu doğrultuda olduğu her zaman yerin vardır.

Bilineyen değil, bilinene doğru yolculuk yap. Bilinmeyen her zaman sana acı verecek olandır!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Hayır, bunu teklif etemen bile büyük bir hakaret sayılır Gorath, ben hayatı kutsal sayan bir soydan geliyorum. Tanrım bellidir Corellon ve ondan başkasına tapınmayı reddediyorum. Ã?nerin için teşekkürler fakat bu tür teklifler benim için gerçekten üzüntü verici şeyler. Yeminer'e gelince.. Karanlığın vucut bulmuş haliyle tartışmayacağım tabiki, belki anlayışınız bizim seviyemizin çok ötesinde olabilir, kudretinizi hayal bile edemeyiz fakat ben Corellon'un benden de sizden de iyi bildiğini biliyorum. O bu yolu seçmişse doğru olan bu yoldur. Ben iyiliğin yolundan asla ayrılmayacağım, siz gücün karanlıkta olduğunu idda edebilrisiniz fakat ben buna inanmıyorum. Yalanlarınız ne kadar kuvvetli olursa olsun, inancım size karşı koyacaktır.
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

[quote="Eldarin"
Ben hiç öyle düşünmüyorum halbuki.Bana göre tanrılar bu diyarda sadece kullanılıyor.yeri ve zamanı geldiğinde onlar da defedilecek başlardan.belki de kendi inananları tarafından :wink:
quote]

İkinci söylediğin gerçekten doğrunun ta kendisiydi sayın büyücü fakat bu söylediğinize kesinlikle katılmıyorum. Diyarlar tanrılar olmadan yaşayamaz. Biz onlara ihtiyaç duyarız... yardımlarına olmasa bile varlıklarına ihtiyaç duyarız. Onlar bizim inançlarımızın idealleşmiş halidir. Ulaşabileceğimiz en kutsal seviyenin sınırı ve bizim için birer deniz feneridir. Onlar olmazsa yolumuzu kaybederiz. Böyle düşündüğüne üzüldüm. Tanrımın ışığından asla ayrılmayacağım onu kovmaya çalışanlar karşılarında beni bulacaktır derdim ama bu sadece boş bir hayal. Onların kudreti kendilerini bizim gibi aciz varlıklardan çok daha fazlasından kurtarmaya yeter.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sevgili rahib ...
inanarımızdaN olan Gorath seni yanlış bir şekilde çağırdı...
onun adına özür diliyorum sizden..
ben Oren paladini ve tapıank şovalyelerinin lideri olarak seni yanımızda görmekten büyük onur duyarız...
bizim yanımızda ola bilirin,beraber adaleti ve ışıgı yayarıız...
lakin kendi tanrını bırak demiyorum sana,sen inamaya dewam et...
bizim tapınağımız sana her zaman acıktır...
ışığı ve adaleti seçenleri yanımızda görmekten mutluk duyarız..

IşIK SENİNLE OLSUN...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Bu nazik davetiniz için teşekkür ederim sayın paladin. Işığı yaymak için size yardıme deceğime, gerekirse canımı bile çekinmeden feda edebileceğime inanabilirsiniz. Bunun gibi karanlık diyarlarda sizin gibi kendisini ışığın yoluna adamış kişileri görmek bana büyük bir mutluluk veriyor.

Tanrımın ışığı sizi kutsasın. Teklifinize minnettarım.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

en yakın zamanda sizi tapınağımızda görmek bizi onurlandıracaktır.
şu anda bir savaşın eşiğindeyim...
savaştan cıkıp en yakın zamanda tapınağa gelmeye çalışacam...
o zaman sizinle ilgilene bilirim...
tapınağımız size açıktır...
tapınağımızda istediniz gibi ibadetinizi edebilirsiniz..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Teşekkür ederim, fakat içerisinde ölüm olan bir tapınağa gelebileceğimi sanmıyorum. Her ne kadar orası aydınlığın tapınağı bile olsa ölüm ve savaşın bende oluşturacağı duygular gerçekten size karşı olan düşüncelerimde değişmelere sebep olabilir. Buna engel olmak için sizin tapınağınıza gelmemeyi yeğlerim. Sadece gerektiği zaman beni kabul edeceğinizi bilmek ve bu diyarda ışığı yaymaya çalışanların yanlız olmadığını bilmek benim için yeterince büyük bir mutluluk kaynağıdır.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

sevgili baş büyücüm...
ölüm bir ceza olduğu kadar,bir hediye dir aslında...

ama gereksiz yere dağıtılmamalıdır....
biz kimseye... boş yere öl demiyoruz...
ama biz ışık ve adalet için ölmeye razıyız..
kimseye boş yere savaş demiyoruz...
ama adalet için savaşırız...

saygılarımla...
bu arda akbaba benzetmesini yakıştıramadım... sizin gibi bilgeli bir kişinin...
böle laflar etmiyeceni zanederdim...
saygılar...
BAşBÃ?YÃ?CÃ?M ELDERİN
SAYGILAR IşIğI ARIYAN
Eniualis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eniualis »

Size de saygılar sayın paladin. Bu arada başbüyücüler genelde böyle olur bilirsiniz. İnançlarla araları çok iyi sayılmaz :D
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Eldarin wrote:
yeminer wrote: Bu diyarlarda da tanrıların düzeni hakim.
Ben hiç öyle düşünmüyorum halbuki.Bana göre tanrılar bu diyarda sadece kullanılıyor.yeri ve zamanı geldiğinde onlar da defedilecek başlardan.belki de kendi inananları tarafından :wink:

İşte buna gülerim. Demek inanlarımız tarafından kovulacağız. Eniualis iyi cevap vermiş doğrusu sana. Her ne kadar yolu doğru olmasa da fikirleri doğru :) Ama gücün tarafında olduğu konusunda kesinlikle yanılgı içerisinde.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Post Reply