Denikronun kara cuppesi topraga bulanmisti.Denikron lanetler savuruyordu her tarafa.El yardimiyla asasini yokladi ve eli bir kati cisme carpti asasini kavradi ve asasinin yardimiyla ayaga kalkti
Koca bir hortum dogusundan Denikrona yaklasiyordu.Denikron kan ter icerisinde kalmisti.Bu lanetli yere girdigimden beri takip ediliyorum ve sonunda bu hortumda eklendi sanki bu yer benimle ugrasiyor denikron kendi icinden homurdandi.
Hortumun o dehset manzarasindan denikron bir adim arkaya atti ve tasa takilip yine dustu.Kahrolasi tas bile benle dalga geciyor.Denikronun yine cuppesi kirlenmisti
, eee Denikron bu hortum karsisinda napacaksin bir ahmakligimin bedeli olum bu hortumdan kurtulsam bile bu lanetli yer benle ugrasacaktir.Artik mirildanmaya kes dedi denikronun icindeki bir ses
Zihnini buyune ver,dogru buyuyu sec,dogru hecele ve kurtur.Bir hortuma bakalim hangi buyuyumuz var diye dusundu Denikron.Zihninden kullanabilecegi buyuleri taradiktan sonra Denikron karar verdi
Hortum gittikce yaklasiyordu kara cuppeli olum buyucesine.Buyunun sozleri denikronun agzindan dokulu verdi:askalamonbalarontaliran yaptigi buyu ile bir boyut kapisi acti.
Denikron baska bir sekilde bu sisten kacamam.Hortum Denikrona 3 5 dakka icerisinde varcakti,o zamana kadar denikron birsey yapamazsa o an Denikrounun icin son olcakti Denikron olumu goze alarak gelmisti.
Eger bu hortumun onune gecersem yasamam icim sansim olabilir,denikron kapinin icerisine adimi atti ve.....
AZALİN 'İN TAHTI(RP Ekranı)
-
Black_Rider
- Kullanıcı

-
Black_Rider
- Kullanıcı

(kucuk bir belirtme denikron atindan duserken dizginleri kaybedip atinin sacindan tutunmaya calismisti atinin sacinin bir iki tuyu denikronun elinde kalmisti.denikron bunlari buyu tozlarinin icine koymustur)
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Rp disi: Denikron sülfür ökçe otu karisimini cikardi daha once bu karisimi kulede hazirlamisti ve sozleri soylemeye basladi askalamonbalarontaliran yaptigi buyu dimension doordu.Denikronun amaci hortumdan uzaklasmak
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
-
Black_Rider
- Kullanıcı

Denikron boyut kapisindan adimini disari atmisti.Buyucu kara kaleye bir iki adimi atti ve ayagi bir cisme takildi asagi egilerek cismi eline aldi
Cisim kemik parcasiydi buyucu kemik parcasini yere firlatti ve etrafini goz gezdirdi,topragin ustunden fiskirmis kemik parcalari goruluyordu
Burasi bir mezarlik.Kuleden igrenc bir ciglik yukseldi.Denikronun gozleri fal tasi gibi acildi buyucunun yaptigi hareket korkudan degildi daha once efendi yeminerin igrenc cigligini duymustu yuksekbuyuculuk kulesinde
Kule canli mi?icinde birileri mi var?yoksa Azalin geri mi dondu?Bu imkansiz kendiliginden sesler uyduruyorsun denikron diye soylendi kendi kendine siyah cuppeli buyucu.
Sonra bir ciglik daha yukseldi kuleden,bu sefer emindi buyucu kulede birseyler donuyordu,buraya gelmem zaten bir hataydi denikron yonunu kaleden cevirdi ve kaleden uzaklasmaya basladi
Onu izleyen yaratiklarin gozleri buyuk bir merakla acildi,Denikron kaleden uzaklastikca cigliklar atmaya basladilar
Denikron duraksadi ve yine yonunu kaleye dogru cevirdi simdi ise yaratiklarin sesleri dinmeye basladi.Yine basladigi yere gelmisti.
Burda neler oluyor,sIkIldIm artik bu oyundan.Neler dondugunun ogrenme zamani geldi bunu ogrenmem icinde kaleye girmem lazim.kara cuppeli buyucu kalaye yaklasti.
Elindeki asasini yere vurdu bir buyu sozuyle beraber.Asasinin gumus kurukafatasinin icinden bir isik yayildi ve gecegi aydinlatti biraz daha olsa ama karanlik isigin gucunu emmeye basladi.Asasinin issigini actigi zaman yaratiklarin homurdanisi duymustu denikron fakat onlardan korkmuyordu
Sadece huzurunu bozuyorlardi o kadar.Ve buyucu kaleye yoneldi herseyi goze alarak
Denikronu izleyen
Cisim kemik parcasiydi buyucu kemik parcasini yere firlatti ve etrafini goz gezdirdi,topragin ustunden fiskirmis kemik parcalari goruluyordu
Burasi bir mezarlik.Kuleden igrenc bir ciglik yukseldi.Denikronun gozleri fal tasi gibi acildi buyucunun yaptigi hareket korkudan degildi daha once efendi yeminerin igrenc cigligini duymustu yuksekbuyuculuk kulesinde
Kule canli mi?icinde birileri mi var?yoksa Azalin geri mi dondu?Bu imkansiz kendiliginden sesler uyduruyorsun denikron diye soylendi kendi kendine siyah cuppeli buyucu.
Sonra bir ciglik daha yukseldi kuleden,bu sefer emindi buyucu kulede birseyler donuyordu,buraya gelmem zaten bir hataydi denikron yonunu kaleden cevirdi ve kaleden uzaklasmaya basladi
Onu izleyen yaratiklarin gozleri buyuk bir merakla acildi,Denikron kaleden uzaklastikca cigliklar atmaya basladilar
Denikron duraksadi ve yine yonunu kaleye dogru cevirdi simdi ise yaratiklarin sesleri dinmeye basladi.Yine basladigi yere gelmisti.
Burda neler oluyor,sIkIldIm artik bu oyundan.Neler dondugunun ogrenme zamani geldi bunu ogrenmem icinde kaleye girmem lazim.kara cuppeli buyucu kalaye yaklasti.
Elindeki asasini yere vurdu bir buyu sozuyle beraber.Asasinin gumus kurukafatasinin icinden bir isik yayildi ve gecegi aydinlatti biraz daha olsa ama karanlik isigin gucunu emmeye basladi.Asasinin issigini actigi zaman yaratiklarin homurdanisi duymustu denikron fakat onlardan korkmuyordu
Sadece huzurunu bozuyorlardi o kadar.Ve buyucu kaleye yoneldi herseyi goze alarak
Denikronu izleyen