Undead Krizi

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

cok güzel kacabilirsin , dedikleri gibi ne isin var undeadlerle :)
featler, kutsal su, kutsal ve undeadbane silahlar is görür. Onlarin disinda use magic device skill ine ver ki wanddi suydu buydu kullan. Her tip scroll rod vs ile sov yaparsin sonra.
HenrichMiller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by HenrichMiller »

Gerçek quest olan "Tanrılar'a Giden Yol"u iplemeden kendi emelime ulaşmak için undead dolu bir yerde, yerin dibindeki bir hzineye ulaşmaya çalışıyorum. Aldığım duyumlar orada manyak bir short sword'un olduğu yönünde -ki kekleniyor da olabilirim.

Paladin'imizi kekleyip gruptan ayrıldım ama adi herif bana yardımcı vermedi. (Onlar yavaş ilerleyecek, bense işi bitirip geri dönecem) Tek başımayım ve stealth (invisibility, hide fln) kasıyorum. Mümkün olduğunca dövüşmemeye çalışıyorum ama sonlara doğru her şeyim bitti. İşin kötü tarafı hazineyi koruyan hayvani bir şey var (büyü yapabilen bir şey olduğundan şüpheleniyorum) ve onu geçmek için yapabileceğim hiçbir şey yok.

Kandırmayı planlıyorum:

Son invisibility scrollumu kullanmadan önce etrafa tuzak yerleştirip basmasını sağlayacağım. Üzerime çekeceğim. Maksat, hazine odasından uzaklaşsın hayvan. Eğer manyak bir büyü yapıp façamı indirmezse, anında görünmez olup odaya dalacağım. Artık ne bulursam. Ki, kaçma işini daha düşünmüş değilim :D
Hepsini al ve hiçbirini geri verme...
(Human - 7 Rogue)
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

enson böle... bir queste... öle bir hazıneyi ıce drogon koruyordu...
ama 4 kişi kestik sonra.. bir kılıç bulduk...
kılıvın egosu filan vardı... ben denizi konrtol ediyor partye eziyet ediyordum....:D artı... sonra bir ara mavi bir deamana dönüştüm :D
baya zevkli bir oyundu...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply