she ra bence en anayiğidi o, Xena ondan sora gelebilir belki
Bu arada bilmeyenler için "she ra" "he man"in kadın versiyonudur, küçükken hiç kaçırmazdım. Çok güçlü bir kadın, iyilik savaşçısı ( gerçi iyilik savaşçılarını hiçsevmem ama olsun, en anayiğidi yine de o bence. )
Bu arada Red Sonja kim ? Ben hiç duymamıştım, ya da unuttum mu ??
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
zeyna tabi ki kadinin öldürmedigi irk kalmadi. Cinden misira ordan viking diyarlarina kadar. Son bölümlerde bir kacta tanri öldürdü. Poseidonu falan. Oha falan dedim artik. En az 20 kere ölüsünü ve her seferinde güle oynaya ölümden geri dönüsünü ise hic söylemiyorum. Ayni zamanlarda hem troya savasina katilip hemde sezar'i görende tek kisi herhalde (Arada 1200 yil var). Belalisi ise tanri Ares. Sirf onun icin bir keresinde tanriligini vermis ve kendi kardesi Athena'nin ölmesini saglamisti.
Cattie Sağlam Hatundur. Bruenordan öğrendiği savaş tekniklerine drizztin taktiklerinide ekleyip işin sonunda klanın başına geçiyor... Ne denebilirki hayatımın hatunudur kendisi çok şekerdir :ayyyy!:
Zeyna efsanedir! onun ustune tanımam diskini bi atıyodu kac adam biçiyodu, ben kucukken izlerken o diski attıktan sonra eline döndügünde nasıl keskin tarafının denk gelmedigini merak ederdim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Ben Kitiara derim, öldüğü zaman da bile Lord Soth'un ruhunu ele geçirmesine sonuna kadar dayanmış, hatta Tanis izin vermese Lord Soth ele geçiremeyecekti. En zor durumda bile yapabilecek bir şeyler bulabiliyor ve liderlik yetenekleri çok fazla, bir de herkes sulanmaya korkuyor ...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Kitiara işte, Lord Soth bile hayran kalıyor bazen.
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!