dragon
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

dragon
benim sorum dragonlar hakkında
dragon aleminin en güçlü dragonu kırmızı derler hep nie kırmızı
mavi yeşil siyah kırmızı sarı hepsinin ayrı güçleri var bunlar hakkında biraz bilgi alabilir miyim??
dragon aleminin en güçlü dragonu kırmızı derler hep nie kırmızı
mavi yeşil siyah kırmızı sarı hepsinin ayrı güçleri var bunlar hakkında biraz bilgi alabilir miyim??
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Dragon dünyasının en güçlü dragon'u Ancient Gold Wyrm'dır... En güçlü biri her zaman olmak zorundadır... (Bakınız Corax Tigerheart&Demran Silverblade
) Hepside aynı güçte olamıcaı için birini seçmişler... Altında en değerli madenlerden biridir (Mythril, Adamentite'ı geç) ve az bulunur bu yüzdende Gold Dragon'u diğer iyi dragonlardan güçlü yapmışlar... Kötü dragonlara gelirsek Frp'ye başlamadan önce ki zamanları düşün Ejderha denince aklına nasıl bişey gelirdi valla benim aklıma ateş kusan kırmızı bişey gelirdi, Kırmızınında kötüler arasında ki en güçlü Ejderha olmasının nedeni bu diye düşünüorum... Zaten Black,shadow dragon asit kusar, mavi ve beyaz sanırım buz,... vb gibi
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
BU tarz tartışmalarda her zaman için setting belirtin. Heroes da en güçlü dragonlar gold/Black dir. AD&D de Gold ve red dir. DL de Platindir ki buda tanrı Paladine dir. Bunun dışında oradada en büyükleri ve güçlüleri yine gold ve red dir. Birde Dragolich olayı var ama o ap ayrı.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ben genellemelerde zaten en sevdiğim dünya olan Dl den bahsediyorum ama haklısınız belirtmem lazım dünyayıda...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı