Silahlar
Silahlar
Sizce bir savaşçının favori silahı ne olmalıdır? Seçiminizi, nedeni ile belirterek yazınız...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

İster okçu olun;isterseniz mızrakçı,ya da süvari;isterseniz en ayı,ya da en çevik krakter;her zaman için hem hızlı,hem dengeli hem de her ortamda bulup kullanabileceğiniz kullanışlı ve hayat kurtaran silah istiyorsanız bence kılıca en azından bir miktar yatırım yapılmalıdır...Kılıç,silahların en dengelisi,en zarifi ve en ölümcülüdür...Temiz iş...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Spiked chain güzel bişey valla. Kurallara baktığında oldukça fazla ve kullanışlı özellikleri var ama az vuruyor. Ancak zaten str falan filan hasarı derken önemi kalmıyor pek. Ã?evir çevir vur, kır, parçala, sar sarmala.
Gerçekte ise bir mızrak, batır çıkar bitsin. (Tabi taramalı tüfek yok ise
)
Gerçekte ise bir mızrak, batır çıkar bitsin. (Tabi taramalı tüfek yok ise
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

bana göre hangi sınıf veya hangi ırk olursanız olun dagger mutlaka olması gereken bir silahtır. ister uyurken adamı gebert ister köşeye sıkışmışken üstüne gelene fırlat istersen ekmeğini dilime... cok amaclı bi silah abijim... 
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Demircilik becerisini geliştirdiğiniz,ileri seviye,savaşçı karakterler çok güzel silahlar yapabiliyor...
Yaratmış olduğum demirci-savaşçı cüce karakterin,başının bir tarafı burgulu-egzantrik bir çekiç;bir tarafıda hafifletilmiş yanaklı(yanakları orta yerden alınmış;tepesi ok ucu biçiminde,sapının sonu aynı şekilde ok biçiminde ve sapında dikenli muşta koruması olan adamantit,mithril alaşımlı psikopat ötesi;DELİCİ,KESİCİ,EZİCİ,YARICI bir silahı vardı...Karakter,en son sapına halkalarla sağlamlaştırılmış bir de zincir ekliyordu ki zincir topuz gibi kullanbilsin...
Elbetteki bu silah + bilmem kaçlıkdı ve cüce rahipler tarafından eklenmiş özellikleri de vardı...Psikopat silahın kabı,Gorgon derisindendi ve adı da 'USLANDIRICI' idi!!!!!
...Karakter,silahı yapmak için senelerini hem demirciliğe,hemde bu tip silah ve techizatın tarihçesi için; özellikleri ve büyüleri açısından Brightmantle Kütüphanesine vermişti...Bu silahın özel teknik uyarlamaları ve teknik becerisi için de bayağı zaman ve uğraş harcamıştı...

Yaratmış olduğum demirci-savaşçı cüce karakterin,başının bir tarafı burgulu-egzantrik bir çekiç;bir tarafıda hafifletilmiş yanaklı(yanakları orta yerden alınmış;tepesi ok ucu biçiminde,sapının sonu aynı şekilde ok biçiminde ve sapında dikenli muşta koruması olan adamantit,mithril alaşımlı psikopat ötesi;DELİCİ,KESİCİ,EZİCİ,YARICI bir silahı vardı...Karakter,en son sapına halkalarla sağlamlaştırılmış bir de zincir ekliyordu ki zincir topuz gibi kullanbilsin...
Elbetteki bu silah + bilmem kaçlıkdı ve cüce rahipler tarafından eklenmiş özellikleri de vardı...Psikopat silahın kabı,Gorgon derisindendi ve adı da 'USLANDIRICI' idi!!!!!
...Karakter,silahı yapmak için senelerini hem demirciliğe,hemde bu tip silah ve techizatın tarihçesi için; özellikleri ve büyüleri açısından Brightmantle Kütüphanesine vermişti...Bu silahın özel teknik uyarlamaları ve teknik becerisi için de bayağı zaman ve uğraş harcamıştı...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Greataxe.Ã?ünkü dayanıklı,ağır yani onu bikere yiyenin bidaha ayağa kalkma şansını azaltan bir silah.Bir barbarın eline ençok yakışan silah (bence). Greataxe gücü temsil ediyor onu taşıyan birini karşısında gören adamı ürkütmesi muhtemel.Diğer arkadaşların söylediği silahlara göre birazdaha ezik kalmış gibi görünebilir
ama benim favorim Greataxe
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Valla bence en iisi hançer adamı istediğin gibi doğrarsın veya scimitar çok güzel bir kılıç Assasinler özellikle kullanırdı ve süper aletler vur parçala harika şeyler...elinde onlar varken karşına pek adam çıkcağını sanmam çıkarsada direk parçalarsın tabi silahı nasıl kullanıcağın önemli olan eğer gözün kapalı hödö hödö die sallarsan illaki ölürsün olay teknikte bitio Kutbıltunga da bilir bu işi ya:D
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

He heyt!Alttan aldatıcı bir kesme,hızla ileri dalan aşağıdan yukarı bir iğne saldırısı;afallayan rakibe,yükselirken yön değiştiren çarpraz bir kesik!
An Garde!...Rakibin sırıtışınıi genişleten temiz bir kesik.
Ve kılıcımdan düşen yeni bir ölüm tohumu...
An Garde!...Rakibin sırıtışınıi genişleten temiz bir kesik.
Ve kılıcımdan düşen yeni bir ölüm tohumu...
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Sizi bilmem ama bence Ã?ift taraflı kılıç çok karizma gözüküyor hele whirlwind gibi featler varsa görsel güzelliği bir o kadar daha artıo.Birden çok düşmanla savaşırken faydası var.Bide ben bir oyunda drow uma 2 tane scimatar yaptırmıştım ve bunlar ortadan kenetlenince çift taraflı bir kılıca dönüşüyordu.""♥§|¦¤♣...
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
- ...lwnt....
- Kullanıcı