Kalkan Tercihiniz

Her tür taktik, zırh, silah ve savaşçıları ilgilendiren konular için...
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Kalkan Tercihiniz

Post by Sylvos »

Kalkan, savaşçının sahip olduğu nadir şeylerden biridir. Savaşçıyı her türlü darbelere karşı korumaya yarar..

Peki siz bir savaşçı olsaydınız, seçiminiz hangisi olurdu? şıklar yukarda :wink: ...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

Kalkanım,beni vınlayan oklardan korumalı,ama beni kendi ağırlığı altında yormamalıdır.Bu yüzden orta kalkan,MEDİUM SHİELD BENİM TERCİHİM OLACAK... :!:
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Kalkan ne ki?Yenir mi o 8O ?Ben iki elli silahları tercih ederim.Bir buckler işime yarayabilir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Üstü metal plaka ile kaplı orta büyük arası bir ahşap kalkan.

Neden orta büyük arası?: Hareket alanımın daha fazla olması ve bu sayede orman yada koridor tarzı alanlarda takılmaması için. Ancak beni darbelerden ve oklardan koruyacak kadarda büyük olmalı.

Neden ahşap?: Onca ağır zırla zaten yoruluyorum birde kalkan yorması kolumu. Ayrıca derin bir yere düştüğümde su yüzünde kalmama yardımcı olur tahta olması. yeterince geniş ise kayık niyetine kullanırım.

Neden metal plaka?: Kalkanıma her gelen darbe onu çizmesin ona zarar vermesin diye. Oklar saplanıp kalır sonra. Kılıçlar üstünden kayıp gideceğine olmadık bir açıyla takılır benim kolumu olmadık pozisyonlara getirir.

Birde kalkanın kenarlarında karşıya doğru küçük uçlar olmalı. Gerektiğinde birisine bular ile vurduğunmda birazcık bir kesik açmalı. Bu sayede uçlarına sürdüğüm zehir kanına karışabilir. Ayrıca kalkanımı tutupta aşağı çekmeye kalkısan enayiler kendi kendilerini zehirlemiş olurlar.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

ağır zırha ağır kalkan yakışır , ayrıca benim kalkanım ağırlığından çok dayanıklılığı ve parlaklığıyla dikkat çekici bi kalkan umarım siz de böylesini bulabilrsiniz . ama herkese tavsiye etmem tabii önemli olan kaçmak uzak savaşmak sa hafif bile kullanabilrsiniz...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Longsword & Medium Shield...Çok dengelidir, anlık hareketlere hem defansif hem ofansif tepkiler verebilmeniz mümkündür. Sword& Shield Proficiency ile daha da kombine iş çıkarabilirsinz...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

seçim yaparken karakterin durumuna uygun seçimler yaptım ( paladin ) olduça parlak bi zırhı yine parlayan bi ağırkalkan tamamlar biraz ağır oldu ama zaten savaştan kaçmaya niyeti olmayan biri için pek bi sorun yok . ayrıca benimki gibi bi atı olan çeviklikten yana pek dert yanmaz gibi geliyo
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

evt Longsword ve Medium Shield banada çok orantılı geliyor.Ayrıca hernekadar bir figter olsanda hareket kabiliyetini fazla sınırlamanın birmanasıda yok shield tahta olmalı bencede.Benim şahsi görüşümdür; orta donanımlı bir figterı ağır donanımlı bir figter a herzaman tercih ederim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Evet gerçekten karaktere göre deişir. Ben şahse kalkan kullanmam. İki hızlı kılıç ve uygun featlerle bu açığımı hızla kaparım.
Ama dwarven defender dedimmi bir durmak lazım. Var olan en büyük kalkanı şöyle okkalısından alıp yine gereli featlerle ve classtan gelen özleliklerle Aromor Class ile eş anlamlı hale geliriz. Hoş bir durum.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

barabus wrote:ayrıca benimki gibi bi atı olan çeviklikten yana pek dert yanmaz gibi geliyo
Niye? At kullananların dex bonusuna +1 mi ekleniyor? :lol:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

yok tabii ama benim atım paladin atı dolayısıyla kurtarma atışlarını paylaşabiliyoruz :D
MaNiak
Gölge Ustası

Post by MaNiak »

ben herzaman için eğer illaki kalkan kullanıcaksam kite shield tercih ederim çünkü bütün manewralarıma uygun hemde silah gibi kullanılabilir bi yapısı war bana en uygunu kite dır
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

kalkan kullan mak gereksiz bir şey bnce her elde bi kılıç en iisi bn ce bi iki featlada al sana en baba savaşcı
rilley
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by rilley »

Light shield

Hem hafif hem yeterince sağlam bişi(fazla sağlam olmasada hafif olmasından (fazla hafif olmasada) kurtarıyo)
Yaw anlatamadım galiba????? 8O :?
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Her şeyin ortası iyidir. Medium.

Tabii bu kadar basit değil. Fazla ağır olmayan bir malzeme üzerine sağlam bir kaplama ile (Darkgnome'un dediği gibi) orta boy bir kalkan iş görür. Kalkan faydalıdır. Kalkan ile ne oklardan ne kılıçlardan korkarsınız. Eğer featleriniz iyiyse iki kılıç da kalkanın yerini tutabilir. Tabii bu benim fikrim.

Saygılar..

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Post Reply