larp (lbazılarının bildiği şekilde live)

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
gleominas
Kullanıcı
Kullanıcı

larp (lbazılarının bildiği şekilde live)

Post by gleominas »

sitede larp ile ilgili hicbise goremedim bizler bi grup olark bi larp organizasyonu yaptik gayet iyidi. ayrintili bilgiyi www.yüzüklerinefendisi forumda frp bölümünde berenin ölümü başlığında bulabilirsiniz. bende bu forumda bi larp başlığı açmak istiyorum ve bu başlıpın moderatörlüğünü istiyorum kabul ederseniz bana gleominas@hotmail mail/msn adresimden ulasın. lütfen msn inze gerekmedikçe eklemeyin iyi gunler...

moderatör ve adminlere duyrulur...
Eldarin

Post by Eldarin »

Sözleriniz dikkate alınacaktır. Msn adresinizi aldım, sizinle irtibata geçeceğim. Verilecek kararı ve gerekli bilgilendirmeyi yine buradan ilan edeceğiz...

Saygılar, sevgiler...
Eldarin

Post by Eldarin »

Gleominas'ın bahsettiği durum organize etmek istediği LARP(Live Action Role Playing) Convention'ıdır. Bunun için frpseverleri LARP konusunda bilgilendirmek ve organize edilecek LARP etkinlikleri konusunda duyurular yapmak ve oynanacak LARP oyunları üzerine yorumların yapılacağı bir başlık açmaktır.

şimdilik organizasyon fikir aşamasında olduğu için yapıcı kararlar ve uygulamalar gerçekleşene kadar beklemede kalacağız. Ama böyle bir convention düzenlenirse FRPWorld Grubu olarak elbetteki desteğimizi Gleominas'tan esirgemeyiz :)...

Bu konuda söylenecekler şimdilik bu kadardır....

Herkese saygılar, sevgiler...
Post Reply