Karakter nasıl yapılır?...

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Karakter nasıl yapılır?...

Post by felix_felis »

şu an karın ağrıları çekiyorum... Lütfen yardım edin... Ben bu işi nasıl yapacağım? Çok uğraştım ama bir çare bulamadım... Yeni karakter oluştura tıkladım ama pek ileri gidemedim. Redblade 3.5 programını da indirdim ama sadece karşıma saçma bir Word dosyası çıkıyor... Karakter yaratmayı da böyle yapamayacağımı düşünüyorum... Fazlaca ayrıntıyla bana bu olayı anlatırsanız havalara uçacağım...

NOT: "Yeni karakter" bölümüyle olay bitiyorsa neden karakterimin hangi silahı taşıdığına karar veremiyorum?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Yeni karakter oluşturma programı henüz deneme aşamasındadır. Eşyalar eklenmedi ve sürüm üst versiyona taşınmadı. Bunun karakterlerinizi henüz orada oluşturmanız pek bir anlam ifade etmeyecek bizim için.

Redblade 3,5 kullanmayı deneyebilirdin. Ama sorununu tam olarak anlayamadım. Karakterini yarattıktan sonra sol blokta görünen ve karakter yaratma aşamasında da en son çıkan 'Save character' ve 'character sheet' bölümünden 'character sheet' i tıkladıktan sonra karakterini web dosyası halinde bilgisayara kaydetmen gerekiyor. Eğer böyle yapmışsan herhangi bir sorun ile karşılaşmaman gerekirdi. Sorununa verebileceğim en basit cevap bu.

Redblade de olmadı diyorsan E-Tools deneyebilirsin. 3,5 full versiyonunu edinmişsen oradan daha iyi randıman alırsın. Yükleyip çalıştırmayı henüz deneyemedim ama bende gerekli patch dosyaları mevcut. Bana msn ya da mail yoluyla ulaşabilirsen sana atabilirim.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply