Titreşimli vibratorler A2000 aldınız mı?

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Titreşimli vibratorler A2000 aldınız mı?

Post by Eldarin_ »

Hangi taraftan olduğum önemli değil.Zamanı geldiğinde herkes öğrenecek.Ancak bu savaşın sonu yakındır.O kadar çok taraf var çöküş çok çabuk olacak.Ve hiç tanımadığımız hiç bilmediğimiz bir karanlık çöekcek bu dünyaya.O zaman hangi tarafta olduğumuzun önemi kalmayacak.100 lerce taraf 100 lerce ordu olması önemli değil.Eğer onlar tek bir amaç için toplanmamışsa...Sizlere diyebileceğim tek şey yolunuza dikkat edin her an önünüze çıkabilirim yada hepimizin sonu gelmiştir...
blackdagger
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by blackdagger »

sen kimsin?
let gods smiles upon you.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bazı kişiler ve taraflar asla birleşemez. birleşme için çöküş şarttır ve her çöküşten sonra birileri yükselir. inan o yükselen biz olacağız ve bu bir yok oluş değil başlangıç olacaktır. ve karşına çıktım bile o ne olacaksa olsun görelim ıluvatar
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Yeminer sımdıden yukselmek ıcın konusmak sence erken deyılmı.Savas bıttıyınde gorucez kımler olucak ve kımler ayakta kalıp gucune guc, katacak.
Yeminer daha savasta hayatta kalabileceyini bilmezken bile nasıl bu sekilde konusbılıyorsunkı. Corax'ın adamlarından belkı guclu olabilirsin fakat bir cogu karsına gectıyı zaman ne yapıcaksın kacıcakmısın? Hagisinden kacıcaksın.Yeminer bunlar 100-200 kişi deyiller hayatında boyle bır savaş gormemıssındır, fakat yakında goruceksın ve zamanı geldiyse sende bende ve diyer ınasanlarda hayatını kaybedıcekler.
Ve savasın sonunda kazanan taraf daha guclu olucaktır.

Buna sımdıden karar vermek cok erken.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Her zaman kazanan taraf daha mı güçlü çıkar.. Zor bir soru... Bunu Göreceğiz
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Mask zamanı gelınce her sey ortaya cıkıcak. VE ayakta kalan guclu olucak.
Bu belkı bız olucaz belkı bır baskası olucak, belkı bız olucaz en cok
korktugunuz dusman belkı bır baskası olucak
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ortada bir savaş olduğu falan yok.Biz bu savaşı yaratmaya çalışıyoruz.Sanırım sizler henüz bunu anlamış değilsiniz.Loncanın kendini koruma çabası altında yatan bir kışkırtma var. Bana savaşı Kord yandaşlarının veyahut diğerlerinin çıkardığını sakın söylemeyin şunu hepimiz biliriz ki Bu savaş bir çıkar savaşı ve henüz tarafları bile bilmiyorken nası belki biz belki siz diyerekten sanki şahıs eklerini öğretirmiş gibi laflar edebiliyorsunuz. Kişisel olarak al bunu kaelthas çünkü loncaya değil; sen bu savaşta kimin ne yapmak istediğini kimlerin savaşın içinde olduğunu ve savaşın neden çıktığını biliyor musun?
Hiç sanmıyorum .Bu bir admin tarafından komutan yapılıp daha sonra emir verme oyunu değil bunu sakın unutma.şartlar değiştiğinde eğer mask zarar görürse kimsenin seni dinlemeyeceğini biliyorsun ki acaba dinliyorlar mı? Tekrar söylüyorum bu bir emir verme oyunu değil. Bu sözler içerisinde loncaya karşı bir saygısızlığım olduysa çok özür dilerim.Ancak bazen insanımsı duygularım karşı gelmeme engel olamamama neden oluyor...Saygılarımla Mask,quel-shin ve diğerlerine...
KiNg_Of_DaMnEd
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KiNg_Of_DaMnEd »

daha önce de dediğim gibi herkes herkesin arkasından iş çevirir loncalarda herzaman böyle dir snra kendileri arasında savaşıp birbirlerini öldürürler??
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Sözlerinde loncaya karşı bir saygısızlık göremiyrum ama Loncanın başındaki kişiye,kişiliği ne olursa olsun, saygısızlığın var.Bunu bir oyun olarak görebilirsin.Sevsende sevmesen de loncanın başındakilere sataşmamalısın.Eğer öldürecek kadar nefret ediyorsan lonca başkanlığından indiği zaman istediğini yapabilirisin.onca başkanlığıdan ne zaman mı inecek?Her çıkışın bi inişi vardır.Özellikle söz konusu lonca ise...

Sen bir vampirsin.gözünün önünden nir çok insan nesli akıp geçecek sabırllı olmasını öğrenmelisin.Eğer istediğin birşey varsa onun için beklemelisin.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Seni anlıyorum.Ancak bu konuda frp dışına çıkıldığında bile savaşın kimin arasında olup olmayacağını bile bilmeyenlerin böle konuşması sinirimi bozuyo işte.Ne de olsa gerçek hayatta vampir değilim..Tanıyom onu herhalde...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Sen benim sözumun dınlendıyını nereden bıleceksınkı Illuvatar. Benim hakkında en ufak bır bılgın yok ve bana kafa tutmaya calsııyrosun. Amacın benı oldurmekse eyer ben her zaman buradayım.
Ve tekrar belırtıyorum bu savasta Mask'a hic bir sekılde zarar gelmıyıcek gerekırse ben olucem fakat ona hic bir zarar gelmiyicek bunu kafana sok. Bundan sonra Lonca ile ilgili yorum yaparken sozlerıne dıkakt etmenı soyluyorum.

Saygılarımla...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Illuvatar wrote:Seni anlıyorum.Ancak bu konuda frp dışına çıkıldığında bile savaşın kimin arasında olup olmayacağını bile bilmeyenlerin böle konuşması sinirimi bozuyo işte.Ne de olsa gerçek hayatta vampir değilim..Tanıyom onu herhalde...

quel-shin madem bole konusuyor bende soylıyım bunu solemek ıstemezdım fakat soyluyorum. Zamanı gelınce o oguluna dıkkat et ve guclendıyı zaman arkanı koru.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Bana benim hiyerarşimi öğretmeye kalkma!Onlarca insan nesli boyunca vampirlerim oldu ve senin gibi en fazla 100 yıl ömrü olan bir ölümlüden nasip alacak değilim.Bir daha asla kendi hiyerarşimi ban öğretmeye kalma.SEn loncanla uğraş benim adamlarımı bana bırak.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Herkezin bir bilmediyi vardır.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Benim hiyerarşimde benim bilmediğimi sen nasıl bilebilirsinki???
Post Reply