R.A. Salvatore İblis Savaşları Serisi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

R.A. Salvatore İblis Savaşları Serisi

Post by Arwyl »

---------- SPOİLER İÃ?ERMEKTEDİR----------

3. Kitabı yeni yanınlandı.Baş kahramanı olan Elbryan avcı olan babası gibi bir hayat planlamıştır.Hayatta istiyebileceği herşeyi vardır.Arkadaşlarının gözdesidir güçlü ve zekidir.Kışın goblin ve ogrelerin baskını sonucu köyü yok edilir bütün halkıda katledilir bu sırada bir tek Elbryan ve çocukluk aşkı olan Pony sağ kurtulmuştur ancak birbirlerinin yaşadığını bilmemektedirler.Elbryan elfler tarafından Korucu olarak eğitilir.(Elfler bildiğimiz elflerin dışında kanatları vardır ancak bu kanatlar uçmaktan çok zıplamaya yardımcı oluyorlar.)Pony ise AYI-HONCE'nın başkentte büyümüştür...Pardon şimdi kendime geldim sanırım kitap hakkında bilgi vermekten çok olayları anlatmışım.Neyse size tavsiyem bu 3lemeyi okumanızdır.Alt tarafı birkaç yüz sayfa kaybedecek bir şeyiniz yok...

editlenmiştir... chosen
VENOMVALEK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by VENOMVALEK »

coktan alınıp okundu bile :-P
aglotvenom
Gaiatar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gaiatar »

güzel seridir fena diildir...
salvatore amca bu seride uzun mu uzun dövüş sahneleri yazmamış. daha çok diyalog, daha çok duygu durumu daha bi iyi.
fekat bu sefer de paso yolculuk yapıyo kahramanlar.

ayrıca bütün kitap boyunca bi din eleştirisi mevcut. ortaçağ kilisesini hatırlattı bana.
ayrıca elflerin yaşam görüşüne de değinmiş bayağı, arada güzel felsefe yapmış, ancak herzamanki gibi serinin başında söz konusu bu durum. sonra nasıl olmuşsa unutmuş nasıl başladığını. (bkz. drizzt)
herşeye rağmen içi boş bi roman sayılmaz bu, lakin başkahraman Elbryan'ın içi biraz boş gibi geldi bana.
olsun napalım...
bence okunmaya değer diyorum.
aslında sokrates diye biri yok...aslında platon şizofren...
Post Reply