Meleran: Kayıp Krallık ***Başvuru Ekranı***

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Meleran: Kayıp Krallık ***Başvuru Ekranı***

Post by Gorath »

Arkadaşlar oyun Meleran sistemi ile Meleran dünyasında geçecektir. Oyuna oyuncu alımları bu başlıktan yapılacaktır. Oyun Kahin'i benim ve Karakter Kağıtları bana site özel mesajı ile ulaştırılacaktır.

Her türlü ayrıntılı bilgi, diyar, sistem ve karakter yaratımı için sistem üzerine hazırlanmış olan kitabı incelemenizi tavsiye ederim ve her zaman bana danışabilirsiniz. Kitaba aşağıda ki Rapidshare linkinden ulaşabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

http://rapidshare.de/files/9969815/Mele ... 0.pdf.html

- Oyun D&D ya da benzeri bir sistem kurallarının hiçbirisine sahip değildir. Meleran oyun yöneticilerine KAHİN ismi verilir. Bu oyunun Kahin'i de benim.
- Karakter kağıtları Meleran 2.0 sistem ve versiyonuna uygun şekilde yaratılacaktır.
- Oyun; toplamda dört adet olan, iyi ve tarafsız yönelimden birine sahip karakterleri ağırlayacaktır.
- Oyun aşağıda gördüğünüz Meleran'ın belirli bir bölgesine ait kaba taslak olan Haritada yer alan alan dahilinde geçecektir. Oyuna katılabilecek ırklar ve tercih ettiğiniz ırk, karakteristik bileşen ve yönelim hakkında benimle özelden temasa geçebilirsiniz. Karakter kağıdı hakkında sorularınızı yanıtlayabileceğim gibi karakter kağıtlarınızı yaratmanızda yardımcı da olabilirim.
- Başvurularınızı karakterlerinizi yaratmadan önce bu ekrandan yapacaksınız. Başvurularınızdan sonra karakterlerinizi tam olarak yaratılmış şekilde site özel mesajı ile bana gönderebilirsiniz.
- Malzemeler 15 referans ile sınırlıdır ve karakterler oyuna +3 limit olarak başlarlar.

şimdilik bu kadar arkadaşlar. Oyun başlayana kadar her türlü bilgiyi buradan vereceğim. Sorularınızı bana buradan iletebilirsiniz...

Oyuna katılmak isteyen herkese şimdiden kolay gelsin.

Kaba taslak harita aşağıda ki gibidir.

Image
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

İnsan Barbar karakterim ile başvuruda bulunuyorum.Karakter kağıdımı hazırlayıp yolluyacağım.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hmmm tanıdık geliyor :)

Ben şu anda birçok rpde birden oynamıyor olsaydım başvururdum. Fazlaca olunca aksatabiliyorum.

Fakat güzel bir sistem ve güzel bir diyar. Sitede değişik sistemlerin yer alması mutluluk verici...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Senide oyunda görmek isterdim Efla :D Sistemin ilk ortaya çıktığı zamanları dahi biliyorsun :D

Kısa süre içerisinde Rp lerinde bir azalma olursa, oyun boyunca, bir noktaya kadar oyuncu alımları sürecek o yüzden istediğin zaman girebilirsin oyuna ;)

khutai başvurun kabul edilmiştir. Karakter kağıdını bekliyorum :)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bende katılıcan fakat bu hafta sınavlarım var biliyorsun gorath :???: .Ama cuma günü boşum ve o gün karekter kadımı hazılayabilirim.Irkları ve sınıflarıda aşşağı yukarı hatırlıyorum Meleran sisteminde karekter kağıdı nasıl yapılır onun bir örneyide var bende :) (eee zamanında iki karekter yaptık bilelim yani dimi :) ).Cuma günü karekterimi göndermiş olurum 8) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Kabulümdür Wenom. Karakter Kağıdını Cuma günü karakter kağıdını bekliyorum senden de...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Herkes biliyor sistemi, bir ben bilmiyorum demek ki. Sağlık olsun ama bende oynarım. Hatta sistemi okumaya başladım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar bir kez daha söylüyorum. Kitabı okuduktan sonra yardım ederim. Her açıdan hemde. Her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. Hatta öyle oluyor ki bazen sistemi en baştan anlatıyorum. Ama bana bunu yaptırmamak için şu kitabı bir inceleyin. Biliyorum 100 küsür sayfa ama idare edin... En temel bilgiler orda çünkü. Ayrıca karakter kağıtlarınızı ne tarz bir karakter istediğinize karar verdikten sonra da benimle yapabilirsiniz. Herkes sistemi tam olarak bilmiyor. Hiçbilmeyenlerin de öğrenmesini istiyorum. O yüzden buyrun katılın :)
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Sabır sabır.. Hazırlarım karakter kağıdını bugün yarın. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Ã?höm.. :wink: ''Kılıcım kardeşim..Onurum yaşamımdır..'' :wink:

Anlayan anladı :lol:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Ozan İnulüen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ozan İnulüen »

karakter kağıdım hazır gorath :D gönderidm ve katılmakta istiyorum ...
ve sancı geç saatlerde...
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Arkadaşlar hepiniz karakter kağıtlarını özel mesaj ile yollayabilirsiniz. Ya da resim eklentisi olanlar kolaylık olması açısından ercanergur@gmail.com mailine yollasınlar. Karakter kağıdında yardıma ihtiyacı olanlar bana ulaşsınlar... :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Bana şu anda ulaşan karakter kağıtları:

1- khutai (khutai)
2- İnulüen (Ozan İnulüen)
3- Trias (Necros)

Diğer arkadaşların da karakter kağıtlarını bekliyorum. Ayrıca da halen yeni başvuruları alıyorum ve oyun başladığı zaman da bir noktaya kadar başvuruları ve karakter kağıtlarını almaya devam edeceğim.

Beklemedeyim... Yardım isteyenler bana ulaşabilirler...
khutai
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by khutai »

Üç kişi yeter hadi başlayalım :D ayrıca khutai değil :D Khutai :D:D
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Horcoel ben anladım anladım zaten senle kapanmamış bir hesabımız var hala :twisted: .

"İyiliğin gücü zayıflıyor heryerde ölümcül zehir var" Buda sana bişeyleri anımsatmıştır :D :lol: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Locked