Her türlü ayrıntılı bilgi, diyar, sistem ve karakter yaratımı için sistem üzerine hazırlanmış olan kitabı incelemenizi tavsiye ederim ve her zaman bana danışabilirsiniz. Kitaba aşağıda ki Rapidshare linkinden ulaşabilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
http://rapidshare.de/files/9969815/Mele ... 0.pdf.html
- Oyun D&D ya da benzeri bir sistem kurallarının hiçbirisine sahip değildir. Meleran oyun yöneticilerine KAHİN ismi verilir. Bu oyunun Kahin'i de benim.
- Karakter kağıtları Meleran 2.0 sistem ve versiyonuna uygun şekilde yaratılacaktır.
- Oyun; toplamda dört adet olan, iyi ve tarafsız yönelimden birine sahip karakterleri ağırlayacaktır.
- Oyun aşağıda gördüğünüz Meleran'ın belirli bir bölgesine ait kaba taslak olan Haritada yer alan alan dahilinde geçecektir. Oyuna katılabilecek ırklar ve tercih ettiğiniz ırk, karakteristik bileşen ve yönelim hakkında benimle özelden temasa geçebilirsiniz. Karakter kağıdı hakkında sorularınızı yanıtlayabileceğim gibi karakter kağıtlarınızı yaratmanızda yardımcı da olabilirim.
- Başvurularınızı karakterlerinizi yaratmadan önce bu ekrandan yapacaksınız. Başvurularınızdan sonra karakterlerinizi tam olarak yaratılmış şekilde site özel mesajı ile bana gönderebilirsiniz.
- Malzemeler 15 referans ile sınırlıdır ve karakterler oyuna +3 limit olarak başlarlar.
şimdilik bu kadar arkadaşlar. Oyun başlayana kadar her türlü bilgiyi buradan vereceğim. Sorularınızı bana buradan iletebilirsiniz...
Oyuna katılmak isteyen herkese şimdiden kolay gelsin.
Kaba taslak harita aşağıda ki gibidir.