Gruplar

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Post Reply
metalistisot
Kullanıcı
Kullanıcı

Gruplar

Post by metalistisot »

Sayın büyücüler,
Bir fikrim var...Ben diyorum ki 15 yada daha fazla kişi birkleşip bir grup kursun buna ad versin simge,renk,vs. seçsin. diablodaki horadrim gibi.. her grubun kendi konuşma ortamları olsun. sizce ii olurmu???
İsim:MetaLLicH Spesyaliteleri: Nekromansi, Efsun
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bahsettiğin mesele site içi RP üzerine bir teklif midir? Yoksa sadece belli bir gruba yönelik özel bir tartışma görüşme alanı isteği mi?

Düşündüğünü biraz daha detaylı olarak açıklar mısın?
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
metalistisot
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by metalistisot »

benim dediğim site içindeydi. Ancak rp de daha güzel olabilir.

Saygılarla....
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Siteiçinde böyle bir hareket zaten gerçekleştirilmiştir metalistot, diyarın ustaları sınavına büyücü sınıfıyla girip sınavı verdiğin vakit Büyü Laboratuvarı isimli ek forum size gözükür hale geliyor. Burada başbüyücü rütbesi almış şahsiyetler birbirleri ile tartışabiliyor, bilgilerini fikirlerini birbirleri ile paylaşabiliyor.

RP de ise düşünülebilir elbette. Bunun için şimdiye kadar Büyü konseyi kullanılmıştı, yeni kullanıcı grubu açılmamasının sebebi ise Büyü Konseyi'nin özel tartışmalarının ve konsey toplantılarının sık sık gerçekleşmeyişi, gerçekleşse bile bunu diğer gruplardan saklayacak kadar önemli meseleler olmayışıydı.

Kısacası Büyü Konseyi daha aktif pozisyona gelirse elbette kullanıcı grubu düşünülebilir fakat senin ilk önerdiğin mesele için zaten bir forumumuz var...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ZAten ben oyun içi bir mevzunun oyun dışından karar verilmesine pek destek vermiyorum. Oyun içinde böylebirşeyin olması için oyun içindeki karakterlerin öneri getirmesi gerekir kabul ettirmesi gerekir...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
metalistisot
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by metalistisot »

saygıdeğer büyücülerim beni yanlış anlamışsınız. ben grup derken böyle dört yada beş sabit grup olsun(örn:nercomancy,summoning,...) kullanıcılar üye olsun . hem sallama okullar belli olur. yani bu grupa giderken bir sınavdan geçebilir. yani benim önerdiğim şimdiki büyü konseyinin daha geliştirilmiş hali...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Hmm anladım. Aslında Büyü konseyinde siyah cüppeli, kırmızı cüppeli, beyaz cüppeli büyücülere ait üç tarikat bulunmakta. Ama senin bahsettiğin Yönelime bağlı sistemden farklı olarak Büyü okullarına bağlı "Circle" sistemini yeğ tutuyor.

Bunu zamanında uygulayabilirdik fakat uygulamamamızın sebebi sitede circle sisteminin gerektirdiği geniş yelpaze altındaki büyücü sayısına henüz ulaşamamış durumdayız. Konseyde 40 ın üzerinde büyücü var ve bu fazlasıyla yeterli gibi duruyor ama rakamların zıttına büyücülerin birçoğunun bir süre sonra siteyle irtibatı kesilmiş durumda.

Yani anlaşılacağı üzre, büyücülerimiz yeterli sayıya ulaşırlarsa ve gerekli roleplay desteği sağlanırsa bu sisteme geçilmeyecek gibi birşey yok. Ama şu pozisyonda circle a geçmemiz zor görünüyor. Ã?ünkü üstte belirttiğim her iki şartta sağlanamıyor maalesef...

Ve her halükarda söz senin sözüne bağlanıyor tabi. Bende büyücülerin ne yolla olursa olsun artarak birbirinden farklı gruplar oluşturarak organize olmalarını istedim ve isterim ama sadece fikir yürütmekle de olmuyor maalesef...
metalistisot
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by metalistisot »

Gösterdiğiniz İlgiden dolayı teşekkürler sayın frpworld büyücüleri..

saygılar...
Post Reply