Disable Device ===> Click! (Success)...

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
captainblack04
Kullanıcı
Kullanıcı

Disable Device ===> Click! (Success)...

Post by captainblack04 »

Party'nizin Rogue'u trap çözdüğü zaman Xp'yi nasıl dağıtırsınız?

DC 20 ve üzeri Traplari sadece Rogue Search edebilir. Peki onun (Rogue'un) ederi nedir? :-P
At the gate of hell&nbsp;he&nbsp;shouted to&nbsp;Sarevok:&nbsp; <br />Evil! Meet with my Sword!&nbsp; My Sword, MEET EVIIIIIIIIIIL!
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

bence 1/2 si partye dağıtılmalı geri kalanı da direk rogue verilmeli. Bana sorarsanız ben hepsini rogue verirdim ama :) Bütün işi yapan rogue diğerleri havadan xp alıyor varmı öyle iş :P
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Hiçbiri... şahsi cevabım için Rp bölümüde dm açıklamalarına bakabilirsiniz
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

İncik cincik xp hesapları yapmayalı yıllar oldu. sheverash in sistemine oldukça yakın bir sistem kullanıyorduk bizde. Uygundur bence...
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Eğer grup bu sırada bön bön baktıysa sadece, tüm XP'yi rouge'a veririm. Veya "Ayıp olmasın, bön bön bakmak da beceri ister." diyerek gruba da bir şey değıtırım. Ama bunlar sadece bir avuç XP'den ibaret olur.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Aslında bu dm'e kalmış bişey kime nasıl nekadar xp vereceğini dm bilir ben olsam xp yi rogue a verirdim ama necronunda dediği gibi diyerleride ayıp olmasın diye yardım ettilerse onlarada biraz vermeklazım :) .Yani bence bu roguenin özelliği bu yüzden o almalı xp yi herkes kendi yaptıkları ile xp toplasın bence :wink:.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply