Pole Weapons hakkında
-
Selkinemus
- Kullanıcı

Pole Weapons hakkında
Bildiğiniz kaç çeşit pole weapons var.Betimleyerek anlatınız.
AD&D Players Handbook ta Polearm lar üzerine yeterli bilgi bulabilirsin.
Yine AD&D Arms&Equipments Guide dakli bilgilerinde seni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum. Zamanım olursa buraya ufak ufak tasvirler geçerim ben yine, şimdilik sadece isimlerinden bahsedeyim isterseniz;
Polearms
Yine AD&D Arms&Equipments Guide dakli bilgilerinde seni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum. Zamanım olursa buraya ufak ufak tasvirler geçerim ben yine, şimdilik sadece isimlerinden bahsedeyim isterseniz;
Polearms
- Awl Pike
Bardiche
Bec de Corbin
Bill-Guisarme
Fauchard
Fauchard-Fork
Glaive
Glaive-Guisarme
Guisarme
Guisarme-Voulge
Halberd
Hook-Fauchard
Lucern Hammer
Military Fork
Partisan
Ranseur
Spetum
Voulge
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Selkinemus
- Kullanıcı

Guisarme: Mızrağa benzer, uzun bir sapı vardır. Ucu hafif kıvrımlıdır. 10 feet (3 metre) kadar uzağa erişebilir. Yalnız çok yakın mesafeden düşmana karşı kullanılamaz.
Bu silah ile 'Trip Attack' yapılabilir.
Hasar zarı: 2d4-x/3
Tipi: Kesici.
Halberd: Balta şeklindedir, sapı uzundur. Üst kısmında diken şeklinde birşey uzanmaktadır. Charge saldırılarına karşı çok etkilidir. Charge yapanlara karşı çifte hasar verilir.
Halberd ile 'Trip Attack' yapılabilir.
Hasar zarı: 1d10-x/3
Glaive: Guisarme ile aynı yapıdadır, uzun bir ucu vardır-yeterince kesici yarıcı ve benzeri özellikleri vardır.
Tipi: Kesici
Devamı kısa bir süre sonra gelecektir...
Bu silah ile 'Trip Attack' yapılabilir.
Hasar zarı: 2d4-x/3
Halberd: Balta şeklindedir, sapı uzundur. Üst kısmında diken şeklinde birşey uzanmaktadır. Charge saldırılarına karşı çok etkilidir. Charge yapanlara karşı çifte hasar verilir.
Halberd ile 'Trip Attack' yapılabilir.
Glaive: Guisarme ile aynı yapıdadır, uzun bir ucu vardır-yeterince kesici yarıcı ve benzeri özellikleri vardır.
Tipi: Kesici
Devamı kısa bir süre sonra gelecektir...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!