ANKARA tayfası uyumasın

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

ANKARA tayfası uyumasın

Post by Logan »

26 sına bşr gn versem sizde kendinizi ayarlasanız sonra buluşsak olmaz mı???
hani bu hafta derdim ama arada sevgiler günü olduğu için paralar suyunu çekti..:D

hadi ankara.. ayaklanıyoruz...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bugün eskişehire geçiyorum, günü birlik geleceğim ankaraya. 26 şubatta sanırım başkent con var, frpworld olarak gidelim işte oraya hep beraber??

fikir ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu Ankara tayfasından toplanma konusunda pek ümitli değilim ama kalabalık bir buluşma ayarlanmasını bende istiyorum. Bıktım öyle küçücük küçücük buluşmalardan felan. Zaten onlar da oldukça nadir.

Bakalım düşündüğü gibi Ankara tayfasının içi kurudu mu, yoksa hala yaşam belirtileri var mı!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

2 nisana kadar akaradayim vede bostayim gerisini siz anlayin
ussiyiness
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ussiyiness »

ne zaman buluşulacak? bana da haber veriverirsiniz di mi? atlar gelirim! :-P
selenity
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by selenity »

bence buluşma yapmak o kadarda zor değil mesela bu hafta sonu uygun(yani ben sınava girdikten sonra) :D
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

26'sı Cuma Akşamı YILMAX'la yola çıkıp Cumartesi sabahı Ankarada olacağız... Günü birlik ziyaret :) Belki Diyorum FrpHogwarts'daki tayfam ve siz Ankaralı FRPWORLD tayfası bir buluşma ayarlayabilirsiniz???

İhtimal varmı?
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Evet Ankaralı arkadaşlarım Cumartesi günü mini bir zirve yapabiliriz :) Sonuç olarak güzelim başkentimize küçük bir ziyaret yapacağız ve bu vesileyle Ankara tayfasıyla da buluşma fırsatı yakalayabiliriz diye düşündük 8) Hadi bakalım ayarlayın birşeyler :wink:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ben belki sonradan katılacam... ne de olsa yılmax... geliyor...
Galadriel_Phoenix le beraber.... :)
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kötü bir zamanda geliyorsunuz ertesi gün sınavım var.. Dönüşünüzü pazartesiye kadar erteleseniz beraber dönebilirdik İstanbul a....

Ankaradan da çok umutlanmayın.. Aktif birkaç arkadaş da Ã?SS ile uğraşıyor ne yazık ki..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Xanaphia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xanaphia »

Umutlanmıyoruz zaten :) kendi tayfam bile karşılama sıkıntısı çekiyor... ama onlarada dediğim gibi ayak üstüde olsa selamlaşmayı isterdim :) kısmet
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Nasipse 14 Eylül'de yola çıkıp 15 Eylül'de Ankara'da olacağım. Artıkın bir buluşma ayarlarsanız Ankara'lı kullanıcılarla da tanışmak isterim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

olur... bende ankaradayım ama 15 ve 18 inde sınavım var...
onun dısındaki günler gelebilrim...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla orgnizatörünüz kim bilmiyorum ben 10 gün kalmayı düşünüyorum Ankara'da. Ona göre ayarlarsınız artık.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

şöyle diyim: 20sinde ankarada olucam madem 10 gün kalacaksınbuluşma zamanını ayarlayın ya bizahmet bana göre de :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply