FRP ihtiyaclari

Site içi rp de kullanılacak kurallara uygun karakterlerin yaratılıp sunulacağı bölüm...

Post Reply
the_black_god
Kullanıcı
Kullanıcı

FRP ihtiyaclari

Post by the_black_god »

seLam arkadaslar... ben izmirden alper, FRP hakkinda fazla bilgim yok beni bu konuda aydinlatabilecek arkadaslar ariyorum... önemli olan heves diolar... heves var ama heves bi ise yaramiyo... beni msn adresinize ekleyip oradan bana gerekli bilgiyi saglayabilirseniz sevinirim

Sorular:
1-)abi su karakter kagitlari ile ilgili sitedeki programlar ne oluo.. karakter kagidi nasil yapilio, karakter nasil yaratilio...
2-)masaüstü FRP oynayabilmek icin gereken esyalari izmirde nerede bulabilirim...
3-)dragonlance'in masaüstü frp oyunu varsa özellikle o nerede satiliyo...

Thank you so much dear frieds
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

1-)Karakter yaratımı ile ilgili program Redblade. Bu programlar ile masaüstünde kalem kağıtla yaratılan karakterleri bilgisayarınızda yapabiliyorsunuz. Sitemizdeki karakter yaratma kuralları için üstteki sabitlenmiş başlıkları okumanı tavsiye ederim.
2-)Alsancak Excalibur'da başlangıç için uygun kitapları edinebilirsin.
3-)Dragonlance campaign setting i Alsancak Excalibur'da bulabilirsin. Karşıyaka'da oturuyorsan çarşının hemen dibinde Baykuş diye bir yer daha açıldı, oradan da temin edebilirsin.

Bende teşekkür ederim, yalnız bir dahaki sefere hangi soruların hangi bölüme sorulacağı konusunda biraz daha hassas olursanız sevinirim. Burası yalnızca siteiçi karakter yaratma konusunda karşılaşılan sorunları çözümlemek için oluşturulmuş bir forumdur.

İyi eğlenceler.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply