İri yarı oduncu, pala bıyıklarını sıvazladı ve çevresine bakındı. Buraya geldiği arkadaşlarının hiçbirini bulamıyordu. İki saat önce buraya gelmişlerdi, ama kesilecek uygun ağaçları aramak için ayrılmışlardı. şimdiye kadar çoktan burada buluşmaları gerekiyordu ama hiçbirisi geri dönmemişti.
Joey omuzlarını silkti ve eşeğinin dizginlerini çekiştirip buluşma yerinden ayrılarak ormanın içinde ilerlemeye başladı. Arkadaşları istedikleri kadar oyalanabilirlerdi, ama Joey buraya gelme amacını gerçekleştirecekti. Gidecek ve ağaçları kesecekti. Bunu tek başına yapabilecek güce de sahipti.
Buluşma yerinin de bulunduğu, ormanın girişinin eksine, derinliklerdeki ağaçlar gerçekten çok büyüktü. İki bölge arasındaki fark gerçekten fazlaydı. Sanki iki farklı orman gibi.
Joey ilerlemeye devam etti. Vakit artık öğleye yaklaşıyordu. Yeterince hoş ağaçların olduğu yere gelmişti. Joey’in gözüne ilerideki bir ağaç takıldı. Oldukça büyük bir ağaçtı. Belki de bununla başlayabilirdi.
Joey, eşeğinin dizginlerini çekiştirerek onu ağacın yanına götürmeye çalıştı, ama sadece öfkeli bir kişneme ile yanıt alabildi. Eşek gelmeyi reddediyordu.
“Tanrılar aşkına neyin var senin?! Neden gelmiyorsun inatçı yaratık?!” Joey öfkeyle dizginlere bir daha asıldı, ama eşek gelmeyi reddetti. On dakika boyunca Joey eşeği hareket ettirmeye çalıştı, hatta bu uğurda eşeğin kıçına bir tekme bile yapıştırdı, ama alabildiği tek karşılık midesine yediği bir çifte oldu.
“Pekala, o zaman ben de kendim giderim!” diye öfkeyle bağırarak sırtındaki baltayı çıkarttı Joey ve kararlı adımlarla ağaca doğru ilerlemeye başladı.
Ağaca yaklaştıkça, ağacın çevresinde bir açıklığın bulunduğunu fark etti. Çok geniş değildi, ama yine de bir açıklıktı. Bir orman için tuhaf bir yapıydı.
Ve açıklığın sınırına geldiğinde onu gördü Joey: Hedeflediği ağacın tepesine inşa edilmiş bir ağaç ev. Burada ne arıyordu bu? Böyle bir şeyi hiç duymamıştı. Ormanın ortasında kim yaşadı ki? Hem orman geceleri tehlikeli de olurdu.
Joey eve yaklaşmak için bir adım attı ve ayağı yere gömüldü. Dengesini kaybeden Joey yere düştü. Ã?fkeyle yere baktığında bu çukurun doğal değil, el yapımı olduğunu gördü.
Tıpkı yerden hızla yükselen kazıkları gördüğü gibi...
Joey, daha neler olduğunu anlayamadan delik deşik olmuştu. Kanı kazıklardan yavaş yavaş süzülerek toprağa karışırken, artık görmeyen gözleri bir bahar gününün öğle güneşine takılmıştı.
Kuşlar cızıldaşmaya, meltem ile hareketlenen yapraklar hışırdamaya devam etti. Orman, sanki bu olanların hiçbirinin farkında değildi.
Slach ağaç evden merakla aşağıya doğru baktı. Gördüğü manzara karşında yüzünde alaycı bir ifade belirdi. ‘ Aptal oduncular. Bu ormana girme cesaretini nerden buluyorlar ama en azından tuzağın çalıştığını öğrendik’ diyerek içini çekti.
Slach cesedi yok ettikten sonra evine geri döndü. Kendisine bir sandalye çekti ve ayaklarını masanın üzerinde üst üste koydu. Elinde rulo halinde tutuğu planları masanın üzerine bıraktı ve sabırsızlıkla hırsız dostlarını bekledi.
“Demek beni çağıran sensin.” dedi Slach karşısındaki kendini cübbesinin içindeki adamı iyice inceleyerek. “ Kısa kes ve ne istediğini söyle züppe. Değerli vaktimi senin yanında harcayamam.” Züppe dedikten sonra karşısındakinin yüz ifadesinin değiştiğini görebiliyordu. Karşısındaki adam sinirle ayağa kalktı ve oturması için bir sandalyeyi gösterdi. Slach önce oturmadı ama adam cübbesini belinden sıyırarak keseyi gösterdiğinde oturdu. “ şöyle şimdi benim dilimi konuştun.”
Cübbe içindeki adam Slach’a doğru rulo halinde bir kağıt fırlattı. Göz ucuyla süzdüğü kadarıyla bir büyücü evinin planıydı. “Evet bu büyücünün evi. Eski dostum Barthimorun evi. Onda bana ait bir sandık var. Senden onu almanı istiyorum. İstediğim şeyin yeri planlardaki X harfinin orada. Slach haritayı tamamen inceledikten sonra X işaretli yeri gördü. Kolay olmayacak gibiye benziyordu. “Her şey iyi hoş peki benim çıkarım…” sormak üzereyken adam 3 kese altını üzerine doğru attı. “ Bu şimdilik eğer bitirirsen bunun gibi 7 kese daha senin olacak.Yanlız bir ay süren var kabul ediyormusun?.” “ Pekala … gel de sana bir içki ısmarlayayım.”
EVİN DIşI

1. ve 2. KAT

SON KAT ve X

AÃ?IKLAMALAR:
Arkadaşlar başlamadan şu noktalara değineyim.
-BU KESİNLİKLE SİTEYE BAğLI BİR RP *DEğİLDİR.
-BURADA SADECE YAPILACAK HIRSIZLIğIN, SUİKASTİN PLANLARI KONUşULACAKTIR VE EN İYİ şEKİLDE NASIL YAPILIRCAğI TARTIşILACAKTIR..
-RP YAPMAK şARD DEğİLDİR FAKAT YAPILMASININ EğLENCELİ VE DAHA şIK OLACAğI KANISINDAYIM.
-"GİRER Ã?ALARIM" GİBİ MESAJLAR DİREK SİLİNECEKTİR.
-YAPILACAK ARAşTIRMALARDA İSTENİLEN SONUÃ? ELDE ETME SİZİN NE SEVİYEDE BİRşEYLER İSTEDİğİNİZE BAğLIDIR.
-BULUNMASI GÃ?Ã? MALZEMELER DIşINDA AğAÃ? EVDE BULUNMAKTADIR.
-BAZI şEYLERİ SORMADAN CEVABINI ALAMAZSINIZ.
-AğAÃ? EVİN SAHİBİ SİZE ÇOK OLAYLAR DOLANMADAN YARDIM ETMEZ SADECE SORULARA CEVAP VERİR.
Diğer Açıklamalar
Arkadaşlar bu oyun için herkes ortaya istediği planı projeyi koyabilir.Yalnız bana önce bir planı gösterse iyi olur.
Herhangi bir anlamadığınız nokta olursa bana özel mesajla ulaşabilirsiniz.