Loncaya Saldırı

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Loncaya Saldırı

Post by MASK »

Diyarları sarsacak savaşın yaklaştığı bugünlerde lonca beklenmedik bir saldırıya uğradı. Dışardan gelen bir saldırıya hazırlıklı olan lonca saldırı en güvenilen yerden gelince hazırlıksız yakalandı.. Ancak tüm kayıplara rağmen ayakta durmayı sürdürüyoruz. Bu saldırı sanırım daha dikkatli olmamız ve bu zor günlerde kenetlenmemiz gerektiğini bir defa daha öğretti... Ve bizden gibi görünüp aslında bizi anlamaktan uzak olanları daha iyi tanımamızı sağladı. Lonca üyelerinden bu saldırıların yaralarını sardığımız ve eski gücümüzü yeniden elde etmeye çalıştığımız bu günlerde bu kuruma destek olmalarını bekliyorum...

Rp dışı: illuvatar veya ellandra idi sanırım... bu meseleyi rp dışına pek fazla taşımak istemiyorum. O nedenle umarım rp dışı bir tartışmaya başlamazsın... Sonuçta rp dışı benim diyeceğim bi şey yok Ne kadar bende ciddi bir hayal kırıklığı yaratsa da sen yolunu seçtin.. Sadece Kolay gelsin diyorum...
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Loncaya geçmiş olsun diyorum... Mielliki mezhebi özellikle çocuk yaştaki zor durumda bulunan lonca üyelerine her türlü yardımı yapacaktır...
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Mielikki ne zamandan beri hırsız dostu oldu çok merak ettim doğrusu?

Bu arada loncalar kaybetmeye mahkumdur.Eski bir Zhentarim sözü vardır;"Güvenmek sizi ölümünüze de götürür kurtuluşunuza da,tıpkı bir kumar oyunu gibi"
Bana göre loncalarında sorunu budur.Lonca camiasında kimse birbirine güvenmez.Bu onları güçsüzleştirir.Ama aynı zamanda birbirine güvenenler çoğunlukla kalleşlikle ve nankörlükle karşılaşırlar.Yani güveniceğiniz kişinin ne kadar güvenilir olduğunu tahmin etmeniz imkansızdır.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Bu saldırının benim saflarımdan gelmiş olması beni gerçekten mağdur durumda bıraktı.Her ne kadar saldırının sorumlusu işkence altında yok olmaya mahkum olmuşsa da, olan oldu bir kere.

Bu konuyu Maskla kısa bir şekilde konuştuk ama umarım yakında şavaşında yaklaşması sebebiyle biraz konuşmamız gerekecek.
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Exile loncaların ve güvenin zarar verdiğini düşünüyorsun.. Unutma ki güven lonca dışındaki bir müttefikliğe de olabilir ama lonca bu güvenin aynı zamanda daima sorgulandığı yerdir bu sayede lonca hala ayaktadır.. Söz konusu şahıs loncanın binasına ve ekipmanına zarar vermiş olabilir ama yine loncadaki birlik sayesinde suçunun cezasını çekmesi sağlanmıştır... Bu arada quel shin.. Bu olay loncanın en güvenilir üyesi olduğunu bir defa daha ortaya koydu.. Aynı zamanda gerektiğinde oğluna bile böyle bir ceza verecek kadar bilge olduğunu loncanın geleceğine ilişkin konuları seninle konuşmaya her zaman hazırım...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Lonca yönetiminden sorumlu biri olarak bu saldırya loncayı hazırlayamadığım için herkesten öncelikle de lord MASK tan ve herkesten özür diliyorum.. Loncanın yeniden yükselebilmesi için verilecek her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırım...
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Loncaya yapılan saldırı benim sorumsuzlugum yuzunden meydana gelmıstır.

Lonca Lordun'dan ve halkın'dan defalarca ozur dılıyorum. Ve boyle bır saldırının tekrarlandıgı taktırde tum sorumlulugu ustlenıceyıme emın olabilirsiniz.
Lonca benımde evım ve sızın gıbı savunmaya hazırım bugune kadar yapmadıgım bazı gorevlerımı yapma zamanı geldı.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Özür dilemek vakti geçti.Olan oldu artık.Bundan sonraki hedefimiz böyle olayların tekrarını önleyici adımlar atmak olmalıdır.Bu konuyu kapatalım artık ki lonca saldırıdan önceki haline dönebilsin.

Evet kenidi çocuğumu yok ettim.Hem de bir vampire yapılabilecek en korkunç işkenceyle.İhanetin tek bir cezası var.Ve bu herkes için geçerli sevgili müttefiklerim.

Özür dilemeyi burakın artık affedilenler affedildi,affedilmeyenler cezalandırıldı.
Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kaelthas »

Peki bu hatayı yapana bir ceza verılmıyıcekmı. Bole bır hata affedlemez sanırım.

Lonca Lordu Mask bunları goruyor ve zamanı gelınce bana bır ceza verıcektır emıynım.
Ruhunuzun derinlerindeki karanlıkla savaşmayın ona katılın...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Sen sadece bir araçtın Kaelthas.. İlluvatar seni kullandı... Maskın sana ceza vermesi bence yanlış olur çünkü saldırıyı yapan kişi o dahil hepimizin güvendiği bir kişi idi... Böyle bir saldırıya karşı önlem almış olmak gerçekten zordu..
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

bu saldırı sadece loncaya karşı değil şahsıma karşı da yapılmış bir saldırıydı bu yüzden ıluvatarı ve şimdi her ne kılıktaysa onu düşmanıum ilan ediyorum. umarım bir yerlerde karşılaşırız. ve de loncaya her türlü yardımı yapmaya hazırım. her ne kadar bir lonca üyesi olmasamda bir müttefik olarak bu teklifi iletiyorum ve quel shin. sen de bu konuda üzerine düşeni yapmışsındır. o ..... liğin bir daha saflarına girmesine izin vermeyeceğini umuyorum
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Morbius(illu) yok oldu.Elimden gelse hafızalardan anısını bile sileceğim....

Siz de bilin bunu artık tek bir oğlum var,Shadowmaster ve onun sadakatine güvenim sonsuz.Bana hizme teden diğer vampirler ise köleden başka birşey değildir.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

saan ve bilgeliğine güveniyoruz Quel-Shin.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Güveniniz için teşekkürler.Ben de size güveniyorum güvenilebilir olduğunuz sürece....
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Hepinizin sözünü dinledim.. Kelthas sana ikinci bir şans verilecek ancak budan sonra lonca yönetimi görevini eğer kabul ederlerse Quel shin ve Raini ile paylaşacaksın. Özellikle loncanın güvenliğinin Quel shinin diğer kurumlar ile ilişkilerinin Raininin elinde olmasını istiyorum.. Bunun dışında kararla üçünüzün de onaylaması ile alınmalı.. Ancak acil durumda herkes insiyatif gösterebilir... Bu geçici bir karardır.. Zaten Quel shin ve Raini için de gelecekte daha başka tekliflerim olacak.. Aslında senin için de..... Görevini başaracağına inanıyorum rahibim.. Böylece güce giden yolda bu sarsıntıyı atlatıp yoluna devam edebileceksin.. Tabii karar senin ve diğer üyelerin... Hepinizden cevap bekliyorum.
Post Reply