En Önemli 3şeyiniz...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

En Önemli 3şeyiniz...
hadi herkes kendisi için önemli olan 3şeyi yazsın...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
1- FRP,
2- Bilgisayarım,
3- Hadi bu da ailem olsun..
2- Bilgisayarım,
3- Hadi bu da ailem olsun..
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Lord Necros
- Başbüyücü
Bazı şeylerin değeri ancak kaybedilince anlaşılıyor maalesef.. Bu soruyu gerçek anlamıyla cevaplayabilmek için, önce her şeyinizi kaybetmeniz gerekir..
Yine de buna cevap vermesem iyi olur. Kaybedilenleri hatırlamak insana çok acı veriyor..
Yine de buna cevap vermesem iyi olur. Kaybedilenleri hatırlamak insana çok acı veriyor..
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
onun içinde böyle anketler iyidir, insanın elindekilerin kıymetini düşünmesini sağlar.. (kaybettiklerini de tabiki
)
1- KENDiM
2- SEVDİKLERİM
3-GEÃ?MİşİM
sıralama ve saygılarımla...
1- KENDiM
2- SEVDİKLERİM
3-GEÃ?MİşİM
sıralama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Doğru söze ne denir. Gayet güzel bir sıralama olmuş benden önce yazmışsın. Sevgilime gelince o kendini biliyorgaladlirim wrote:1-Ailem
2-Sevgilim
3-Kitaplarım
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
tamam böyle anketler iyidirde. bu tür anketler genellikle 90 lı yılların ilkokul ve ortaokul anket defterlerinde olurdu pembiş pembiş maviş maviş. ece! benim hakkimda ne düşünüyorsun???? hım hım hım hım. salak. derdi ve o defteri bir hışımla sobaya atardınız. çöpde olur ama daha sonradan okunup dalga geçilme ihtimali var.
benim için önemli 3 şey:
1- akıl sağlığı
2- beden sağlığı
3- hayalgücü
ilk 2 si olmadan hiçbişey olmuyor arkadaş. 3. sü ise ekstra maliyet olup kişiyi biryerlere taşır.
benim için önemli 3 şey:
1- akıl sağlığı
2- beden sağlığı
3- hayalgücü
ilk 2 si olmadan hiçbişey olmuyor arkadaş. 3. sü ise ekstra maliyet olup kişiyi biryerlere taşır.
Yr çekimi de var butti abi, o olmasaydı hepimiz uzaya fırlardık :evillaugh: :evillaugh:butti wrote:1- Hava
2- Su
3- Besinler
![]()
Bunların haricindekiler sanırım benim için çok göreceli 3 ile sınırlanamadığı gibi bazen 3 ü bile bulmayabilir.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>