Sonbahardan itibaren başlayıp bütün kış boyunca sürecek olan oyunlarımıza katılabilecek olan daha önce FRP oynamış veya oynamamış fakat öğrenmek isteyen uzun soluklu oyunlara aç arkadaşlar arıyoruz DUYURULUR. Katılımları bekliyoruz.
Not :bu Duyuru forum RP' si için değildir...
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Fallout mu ..Nööaaa diyorum sadece !!!...
Kesinlikle katılmak istediğim bi oyun olur bu..
Yanında Sc de olursa, zevkten geberen ilk forum üyeniz de ben olurum üstelik..
Ã?ift olarak geliriz Celeraen ile.. Kişi sayısı bakımından söylüyorum ..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
Bu arada şunuda belirtmek isterim oyun yerlerini Bakırköy ve Taksim olarak belirledik. Katılmak isteyen arkadaşları listeye ekliyorum. Benimle carnage_11@hotmail.com (msn) adresinden irtibata geçiniz.
Arkadaşlar bir de etkinlik belirtirken yer belirtmeniz çok iyi olur bence. Genelde eksik kalıyor. Yurdun dört bir tarafından oyuncu beklemezsiniz herhalde
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Efla wrote:Arkadaşlar bir de etkinlik belirtirken yer belirtmeniz çok iyi olur bence. Genelde eksik kalıyor. Yurdun dört bir tarafından oyuncu beklemezsiniz herhalde
Yener wrote:Bu arada şunuda belirtmek isterim oyun yerlerini Bakırköy ve Taksim olarak belirledik. Katılmak isteyen arkadaşları listeye ekliyorum. Benimle carnage_11@hotmail.com (msn) adresinden irtibata geçiniz.
Bunu yazdım ya, bu yeterli değilmi .
Efla wrote:Arkadaşlar bir de etkinlik belirtirken yer belirtmeniz çok iyi olur bence. Genelde eksik kalıyor. Yurdun dört bir tarafından oyuncu beklemezsiniz herhalde
Yener wrote:Bu arada şunuda belirtmek isterim oyun yerlerini Bakırköy ve Taksim olarak belirledik. Katılmak isteyen arkadaşları listeye ekliyorum. Benimle carnage_11@hotmail.com (msn) adresinden irtibata geçiniz.
Bunu yazdım ya, bu yeterli değilmi .
Evet yeter afedersiniz
Ama yine de ilk mesajda görmek iyi oluyor istanbul falan diye.
Neticeed herkes forumdaki her mesajı okumuyor. Mesela ben oyun arıyorum. Sizleri az buçuk tanıdığım için istanbulda olduğunu biliyordum. fakat mesela benim gibi ankarada oyun arayan birisi hemen anlayabilmeli gibime geliyor. Haksız mıyım?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.