ya bende TT'nin adsl si var ama hiç memnun değilim nezaman kesilip nezman gelceği hiç belli olmuo.
Bu aralar yeni Smile ADSL cıktı bide.
fiyat olarak TT ile aynı sanırm ve daha düzenli bir calısma sistemi olduğu söyleniyor!!
bilgisi olanlar bi acıklama yaparsa sevinirim sizce TT'demi kalıyım yoksa Smile'amı geçiyim??
ADSL karmaşası!!??
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ADSL karmaşası!!??
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
türkiyede TT nin adsl sinden başka adsl yok. O smilde olsun süperonline olsun hepsi TT nin alt yapısını kullandıklarından Telekom kesilirse onlarda kesiliyor. Tek alternatifin cable net o da bulunduğun yerde varsa. Uyduda belki bir çözüm olabilir. 
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

eet ya o ana port olayı hepsinin TT'denmiş bende öyle öğrendim bide seyi öğrendim.
şimdi kablolar bakırmıs ama 3ay sonra değişcekmiş sanırm değiştirmye baslıycaklarmıs. ozmana kdar cekices artık
şimdi kablolar bakırmıs ama 3ay sonra değişcekmiş sanırm değiştirmye baslıycaklarmıs. ozmana kdar cekices artık
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
ElvenBard
- Kullanıcı

poaehaeha yarıldım vallaAredheliquas wrote:yaw karizmasından öte kesilmemesi önemli napiim modemin karizmasını kızmı tavlıycam modemle![]()
Smile ADSL midir diyl midir bilmiorum ama ben o kampanyadan istifade ederekten aldım modemi kurdum takılıorum, modem gayet sağlam AirTies marka fln 2 ay da beleş galba tavsiye olunur
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>