Kupala'nın Gecesi (RPG-Bilgilendirmeler)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Merhaba, clan sınırlaması olup olmadığını dönemin önemli unsurlarını ve oyunun geçeceği hattın esas olayları hakkında bilgi ayrıca d10 karakteri yaratmasını bilmeyenlere yardımcı olacakmısınız. Birde bu dark ages ne kadar dark? Exaltede kadar uzanıyormu :P
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Hakan oyuncu listende ilk sıradayım. Oyuna katılmak istiyorum. :D Valla süper zevkli olacak...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Daeya sayı saymasını bilmiyor yada ilk sırada beni görmedi :D
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

eldarin diğer bilgilendirme başlığında dediğim gibi bende forum rp ile ilgileniyorum.
vampir temelli bir fp lede ilgilenirim (her ne kadar kurt adam olmayı tercih etsemde)

ancak oyun hakkında hemen hiç bir şey bilmiyorum. yani net olarak neredeyse sıfırdan başlıyacağım, biraz bilgilendirme ve yardım tavyesi verebilirmisin?

bu arada alternatifsiz olarak deneyimli oyuncular alınacaksa sorun değil.
açıkcası öncelikli amacım merakımı gidermek. ama bilirsin başladığım işide yarım bırakmam :)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Aaaa lütfen bayanlara öncelik :D:D Ayrıca merak etme sen Dragonfire yeterince dark olacak bu oyun :D Msn'de de Hakan yardımcı olacaktır sana karakter yaratma konusunda...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hakan, eğer beni almazsan başlığı kilitlerim ona göre. :tongue: :mrgreen: :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Kabul gorurseniz katilmaktan buyuk bir zevk duyarim bilgi eksikliklerim (WOD konusunda) var ama cokkolay kapatirim rplerim duzgundur kurallara uyarim :angel:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Merak etme ben karakter hazırlamadan sorun çekmem sadece çekecek olan arakadaşlar olacaktır onlar için söyledim :D ayrıca kadın erkek eşitliğine ne oldu kardeşim yok öle bağyanlara öncelik falan :p
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

beni de yedeklerden sayabilirsiniz. Pek bilgili olmayan oyuncu kontenjanında yer açılırsa ve eldarin yenilerle uğraşmaktan bezmezse ben de isterim. Hiç vampire the dark ages oynamadım.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

bende bu oyunda deneyimim yok ama öğrenmeye açığım ve kalemim kuvvetlidir öyle derler tanıyanlarım...açığımı kapamak güç olmıyacaktır sadece elinizi uzatın ben zaten yanınıza çıkmış olacağım...
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957

http://www.knightf
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Oynamak isterim hakan efendi. ama tam da sınav haftama denk geldi. o yüzden sanırım beni yedeklere yazman daha iyi olacak =(
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Eski yüzleri görünce ve birde vampire rp'si olunca-ısrarlara da dayanamayınca- benim olmamam hata olur,Beckett emrinizdedir efendi Eldarin...

/not:Salute sana eski dost Hükümlü...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

True Faithi olan True Brjuah olmak serbestmi :D
Post Reply