15 yıllık eğitimine yazık olan ninja

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
Post Reply
Paleanor
Kullanıcı
Kullanıcı

15 yıllık eğitimine yazık olan ninja

Post by Paleanor »

Olay half-elf bir thief oynadığım zamanda gerçekleşmiştir.
Kılıç çalışmak için ninja dostumla ormana gitmiştik ki arkadaşım orderdan ayrıldığı için peşinde olan 2 ninja karşımıza dikiliverdi.
Olay karşımdaki ninjayı önce short swordu fırlatmak suretiyle yaraladıktan sonra bir ırgat edasıyla yerden taş alıp uzun mesafeli bir atışla kafasına çalmamla sona ermiştir...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

haha bana tanıdık geldi yoksa ben mi oynatıodum ne?

ama hakikaten inanılmaz bir sahneydi.

çömez thief wakizashi kullanmayı örenicek göya oyuncular fentezi yaptı ben de engel olmadım.. neyse eğitim sırasında eğitimi veren ninjanın belalılarından biri çıkageldi. bizim ninjayla tam bir kung fu kapışması yapıldı tekmeler combat manevraları uçuştu ve bizim ninja topaç oldu. bunu gren thiefimiz allah diyerek wakizashi yi fırlattı ve bir roll(20) ile adamın kılıç tutan kolunu kullanılmaz hale getirdi.

adam bir an şaşırdı ve ardından savaş çığlığı atarak silahını off hande alıp thief e koşmaya başladı..kaçısı sırasında thief taşa takıldı ve düştü..Artık son hayatta kalma çabası olarak taşı kaldırdı ve adama fırlattı ve roll(20) ewt gene .. malesef ühühühüh..

adamın birkaç kaburgasını da kırarak etkisiz hale getirdi.. hiçbir npcim böyle rezil olamıştı..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply