İyi Düşünmek Gerekiyor Ya Load Eder Ve Devam Ederken Daha Kötü şeyler Başımıza Gelirse
Hayatta Save Ve Load Hakkımız Olsa....
Hayatta Save Ve Load Hakkımız Olsa....
Diyelimki İçinde Bulunduğumuz Dünyada Save ve Load Hakkımız Var Nerede Kullanırdınız ?
İyi Düşünmek Gerekiyor Ya Load Eder Ve Devam Ederken Daha Kötü şeyler Başımıza Gelirse
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Bir Gün Ã?ncesi Kurtarmazdı Walla Beni
i En Az 6 Ay Çalışmam Lazım Anca Ã?yle İstediğim Yerlere Giderdim Heralde. :evillaugh: Yada Tercih Sırasında Kağıdı Yırtsaydımda İstemediğim Yerde Veya Bölümde Okumamış Olurdum 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Bak Buda Harika Walla
Düşünsene Tam Evet Veya Hayır Kısmında Save Ettiğini ''Kabul Ediyormusunuz'' ''Hayır'' Herkes şok
Sen:''Ben Bunun İçini Bilirim Bana Sorun Bunun 7 Yıl Sonraki Halini'' :evillaugh:
-
slickblade
- Kullanıcı

-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Cumartesi sabahı saveler sayısal sonuçlarını alır sonra load ederdim.
Ya da her hengi bir gün save eder sonra bir iki yıl sonra o güne dönerdim. Geleceği bildiğim için kitap falan çıkarırdım kehanetlerimle ilgili.
Yada her gün uyanınca save ederdim mazallah ne olacağı belli olmaz. Bir baktın uçağın 2 motoru da ağrıza yapmış düşüyorsun... Hooop hemen load
Ya da her hengi bir gün save eder sonra bir iki yıl sonra o güne dönerdim. Geleceği bildiğim için kitap falan çıkarırdım kehanetlerimle ilgili.
Yada her gün uyanınca save ederdim mazallah ne olacağı belli olmaz. Bir baktın uçağın 2 motoru da ağrıza yapmış düşüyorsun... Hooop hemen load
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı