Sandman I Düş Müziği

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
Post Reply
Audric
Kullanıcı
Kullanıcı

Sandman I Düş Müziği

Post by Audric »

Image

...Sabahları uyandığımızda gözlerimizdeki çapakların sahibi Sandman'dir. Uykuya dalmadan önce gelir ve rüya görmemiz için gözlerimize büyülü bir kum serper. Uyanışa doğru o büyülü zerrecikler çapaklaşır...

'90'lara damgasını vuran ve yıllar boyunca yeni sayıları merakla beklenen Sandman'in bir kült olmasının arkasında birçok neden var. Çizgi roman dünyasının en çok aranılan çizerleri ve hikayeleri ile film dünyasını peşinden koşturan Neil Gaiman'ın birlikte yarattıkları destansı çizgi romanı Sandman, bir matruşka gibi her sayısında nice sürprizlere gebe olan bir epik. Modern mitoloji ile gece kadar siyah bir fantastik edebiyatın zengin birlikteliğini, tarihe malolmuş tiyatro eserleri ile modern zamanın kurgusunu ve efsanelerini hiç bir dikiş izi olmaksızın ören bir roman. Bu yüzden de dünya tarihinde ilk defa bir çizgi romanın 'Dünya Fantastik Edebiyat Ã?dülleri'nde 'En İyi Kısa Hikaye Ã?dülü'nü almasına şaşırmamak gerekiyor.

Ölüm, rüyalar, tutku, yok etme arzusu, hezeyan, umutsuzluk ve kaderin birer bedene ve ruha sahip olduklarını Endless ailesi ile anlayacaksınız. Ve soluklarını ensenizde hissetmeniz an meselesi!

Sandman'i okuduktan sonra Endless ailesi bir daha aklınızdan çıkmayan bir parçanız olacak çünkü hayat onlarla daha anlamlı...

Yazar: Neil Gaiman

Ã?eviren: Ece Esmer - Koray Özbudak

Yayına Hazırlayan: Kayra “Keri” Küpçü

Kapak Düzenleme: Havva Balaban

Yayınevi: Arkabahçe Yayıncılık

Kağıt Bilgisi: 90 gr. Kuşe, Renkli-Resimli

Fiyatı: 25 YTL

Kitabı FrpNet kitap satışı bölümünden temin edebilirsiniz.
There are three rules to endings: 1: Good always wins 2: Evil always returns 3: The first rule isn't always true <em>- Tarsheva Longreach, a Planewalker</em>
Wader
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wader »

Tek kelimeyle hastasıyım mükemmel bi rçalışma
bende 3-4 cildi var da vakit bulup yenisini alamıorum :) aslındabiraz fiyattanda kaynaklanıo
ianthe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ianthe »

bende var bi kaç kitabı ama bulmak cok zor yaa yada ben bulamıyorum. 1.si var 2.si yok sonra 5.si var falan...
simdide 6.sını bulamıyorum(gerci pek aramadım ama...:))
laraken
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by laraken »

Maalesef baskısı çok kötü. Kağıt kalitesi güzel ama yapıştırma cilt, dikme değil. Tekrar tekrar onarmaktan canım çıktı arkabahçe çizgiromanlarını..

Kitap ise malum, fantastikkurgu ile çizgiroman dallarının ikisinde de zirvede duruyor.
Post Reply