Kim kimi döver?
Kim kimi döver?
Conan Drizzt'i döver!
Neden: Ã?ünkü daha güçlü, yeterince çevik, daha kaba ve erkeksi, daha fazla çizgiromanı var.
Darkgnome Sacoyu döver!
Neden: Ã?ünkü daha yaşlı(Daha saygı değer), daha ağır, demir sopası var.
Elminster Raistlini döver!
Neden: E bariz değilmi!
Neden: Ã?ünkü daha güçlü, yeterince çevik, daha kaba ve erkeksi, daha fazla çizgiromanı var.
Darkgnome Sacoyu döver!
Neden: Ã?ünkü daha yaşlı(Daha saygı değer), daha ağır, demir sopası var.
Elminster Raistlini döver!
Neden: E bariz değilmi!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Darkgnome Anchorite'i döver.Anchorite wrote:Darkgrome'a sonuna kadar katılıyorum.
Conan herkesi döver.
Neden: Ã?ünkü Anchorite adını Darkgrome diye yazmış.
(Rage: str+4, Con+4)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Aaa ayıp ediyorsunuz ama Red Kit herkesi döver.Ayrıca Kara Murat HASTLİSCH'i de CONAN'ı da döver.Battal Gazi Darkgnome ı döver.
Açıklayayım:
Red kit kıpırdamadan bir ton silah sıkıyor.Kara Murat dediğiin zaten 100 kişiyi birden üzerinden atıyor.Battal GAzi'ye gelince:Apaçık yeer
Açıklayayım:
Red kit kıpırdamadan bir ton silah sıkıyor.Kara Murat dediğiin zaten 100 kişiyi birden üzerinden atıyor.Battal GAzi'ye gelince:Apaçık yeer
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Masticor, Avatar of Woe'yu döver.
Neden: Battalgazi ona doğru atılan ne varsa tutup geri gönderme gücüne sahip. Redkitin attığı kurşunlar işe yaramaz. Ancak redkit bakalım kendi kurşunlarından kaçabilecekmi.
Delikli sopa bulundu mertlik bozuldu diye öyle yazıyorsun ama bence battalgazi Redkit'i döver.Edmond wrote:Aaa ayıp ediyorsunuz ama Red Kit herkesi döver.Ayrıca Kara Murat HASTLİSCH'i de CONAN'ı da döver.Battal Gazi Darkgnome ı döver.
Açıklayayım:
Neden: Battalgazi ona doğru atılan ne varsa tutup geri gönderme gücüne sahip. Redkitin attığı kurşunlar işe yaramaz. Ancak redkit bakalım kendi kurşunlarından kaçabilecekmi.
O zaman Ben+Anchorite kim gelirse gelsin döver.Anchorite wrote:Conan herkesi döver!
Darkgnome'un gücü sade bana yetiyor.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı