Karanlık ve siz...

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Karanlık ve siz...

Post by Hildorien »

Ã?eşitli insanlarla,hayvanlarla,böceklerle hatta bazen kendimizle başbaşa kalırız.Peki ya karanlıkla baş başa kaldığınızda düşündüğünüz ilk şey yada şeyler neler?
Ben ilk önce eski sevgilimi yanımda düşünürüm,sonra uzaklaşır bu düşünce kaosun içinde.Daha sonra ölümü düşünürüm,erdemlerim önüme çıkar ve engeller beni.En son ise boş boş karanlığa bakarım.
Bu genellikle böyle olur her zaman =),peki siz neleri düşünürsünüz?
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

gözlerimi kapatırım mutlaka öyle karanlığa baktığım pek olmaz...hayal ederim geleceği düşünürüm veya geçmişe dahalım..evet evet budaha sık ouyor genelde....alakasızca bi oradan bi buradan kopuk yaşanmış olaylar sonra da erkek arkadaşımı falan düşünürüm az sonra da uyuyakalırım :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Valla ben evdeki sessizliği dinliyorum. Benden başka varlıkların evin içinde olup olmadığını düşünüyorum.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Ben o varlıkları düşünürken kafayı yiyodum lise yıllarımda,hatta karanlıktanda korkardım.Bir gece kız arkadaşım gecenin köründe çağırmıştı evlerinin önüne beni görmek için.Sevgimin bana verdiği cesaret,karanlıktaki korkularımdan daha yüksekmiş iyiki.O gün aşmıştım o olayı,gerçi okudugum kutsal kitapların kuran ve incil inde yardımı olmustu tabi.
Onun dışında karanlıkta rüzgarı ve yağmuru dinlerim ben.Batı yelini yakalamayı düşünürüm bazende.Ama bilirim,çok uzakta..
Of mecnunlaştım yine galiba :-o
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Hep kendimi Nordland'de yanımda hayali kız arkadaşımla gökyüzündeki yıldızlara bakarken düşünürüm...

Yada bunun gibi hayali arkadaşlarla....
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

karanlıkla bütünleşmeye çalışırım karanlık iyidir insan sadece kendiyle olabilme şansını iyi değerlendirmeli.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genelde sevdiğim kişileri gözümün önünden geçiririm(bunu yapana kadar bulunduğum yer aydınlanır?)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Hayatımızda aydınlanan yer önemli bence.Gözümüzün önünden mi bahsediyoruz,yoksa bakıpta göremediğimiz şeylerin aydınlanmasından mı?Buna karar vermek gerekli ilk önce.Aslında baktıgınız şeylerin içini görebilecek kadar bilgeyseniz eğer,karanlık diye birşey kalmıyor aslında..
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben karanlıkta kalmayı severim ama kendi isteğimle olursa. Karanlıkta sadece düşünürüm. Ne hakkında olduğu önemli değil. O an aklıma ne gelirse onu düşünürüm. Düşünmek için mükemmel bir ortam oluşturur karanlık.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

walla karanligi semem,korkarim abi, hele bide bole olmadik bi seyi olmadik bisiye benzetme durumu olunca o cok pis oluyo ,surekli bi huzurssuzluk surdan ne cikar burdan ne firlar gibilerin, yok anam yok ben isik insaniyim, bana ver bi ampul, bi isik bi parlaklik yeter karanlik bana ters :D
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Sevemiyorum karanlıkta kalmayı heralde paranoyak bir insan olduğum için :king: Iron Maiden ''Fear of the Dark'' kesinlikle benim gibi insanların halini tasvir ediyor :D Acaba kronik uyku sorunumu ona mı bağlasam :wink:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Bazen insanların bıdı bıdısından öyle uzak durmaya ihtiyaç duyuyorumki,karanlığın sessiz mırıldanmaları ninni gibi geliyo bana :)
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ya insan karanlıkta özgür oluyor diye düşünüyorum ben..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Aslında bir nevi öyle.Başkası karışamıyor size.Sadece karanlık ve siz..
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

karanlıktan tırsarım ben.
ışık en güsel şey yaw. paladin misali :wink:
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Post Reply