Karanlık ve siz...
Karanlık ve siz...
Ã?eşitli insanlarla,hayvanlarla,böceklerle hatta bazen kendimizle başbaşa kalırız.Peki ya karanlıkla baş başa kaldığınızda düşündüğünüz ilk şey yada şeyler neler?
Ben ilk önce eski sevgilimi yanımda düşünürüm,sonra uzaklaşır bu düşünce kaosun içinde.Daha sonra ölümü düşünürüm,erdemlerim önüme çıkar ve engeller beni.En son ise boş boş karanlığa bakarım.
Bu genellikle böyle olur her zaman =),peki siz neleri düşünürsünüz?
Ben ilk önce eski sevgilimi yanımda düşünürüm,sonra uzaklaşır bu düşünce kaosun içinde.Daha sonra ölümü düşünürüm,erdemlerim önüme çıkar ve engeller beni.En son ise boş boş karanlığa bakarım.
Bu genellikle böyle olur her zaman =),peki siz neleri düşünürsünüz?
gözlerimi kapatırım mutlaka öyle karanlığa baktığım pek olmaz...hayal ederim geleceği düşünürüm veya geçmişe dahalım..evet evet budaha sık ouyor genelde....alakasızca bi oradan bi buradan kopuk yaşanmış olaylar sonra da erkek arkadaşımı falan düşünürüm az sonra da uyuyakalırım 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Ben o varlıkları düşünürken kafayı yiyodum lise yıllarımda,hatta karanlıktanda korkardım.Bir gece kız arkadaşım gecenin köründe çağırmıştı evlerinin önüne beni görmek için.Sevgimin bana verdiği cesaret,karanlıktaki korkularımdan daha yüksekmiş iyiki.O gün aşmıştım o olayı,gerçi okudugum kutsal kitapların kuran ve incil inde yardımı olmustu tabi.
Onun dışında karanlıkta rüzgarı ve yağmuru dinlerim ben.Batı yelini yakalamayı düşünürüm bazende.Ama bilirim,çok uzakta..
Of mecnunlaştım yine galiba
Onun dışında karanlıkta rüzgarı ve yağmuru dinlerim ben.Batı yelini yakalamayı düşünürüm bazende.Ama bilirim,çok uzakta..
Of mecnunlaştım yine galiba
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Genelde sevdiğim kişileri gözümün önünden geçiririm(bunu yapana kadar bulunduğum yer aydınlanır?)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sevemiyorum karanlıkta kalmayı heralde paranoyak bir insan olduğum için :king: Iron Maiden ''Fear of the Dark'' kesinlikle benim gibi insanların halini tasvir ediyor
Acaba kronik uyku sorunumu ona mı bağlasam 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı