Warcraft ejderhanın gününde iblis ruhu diye bir büyülü aletten bahsediyor. Kitapta bununla ilgili çok kısa bir açıklama yapmış ama tatmin edici gelmedi bana. Bilen varsa beni bu konuda bilgilendirebilir mi?
( Birde dikkat ettiyseniz oyundaki karakterler kitaptakileri karşılamıyor halbuki kitabın arkasında oyundan esinlenerek yazılmıştır gibi bir tabir var)
ve ejderhanın gününden sonra serinin diğer kitapları çıktı mı çıktıysa ankarada nerede bulabilirim?
Warcraft:İblis Ruhu
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Warcraft:İblis Ruhu
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ã?ıktı tabi her yerde var Kızılay da dostta bulursun. İkinci kitap Thrall'ün geçmişini ve 3.kitapta Son Bekçi, Medivhin hayatından bir parçayı anlatıyor. 1.kitap ejderhann gününde warcraft 1 den ve 2 den esinlenmeler var. İblis Ruhu da Demon Soul, oyunda geçiyordu ama nasıl bir şey olduğunu bende hatırlayamadım. Illidan bir ara kullanıyordu onu sanki...
1. kitap o kadar güzel değildi bence ama 2 yi ve 3 ü okumassan yazık edersin kendine
1. kitap o kadar güzel değildi bence ama 2 yi ve 3 ü okumassan yazık edersin kendine
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Eğer iblis ruhu Illıdanın kullandığı şeyse kitapta anlatılanla alakası yok yani pek tutmamış . Tavsiyelerin için sağol ilk kitapta Medivh diye geçiyor evet hatta kanatlıölüm bile saygı duyarım falan diyor. Tam olarak kim? neci? nerden gelmiş?(5n 1k versiyonu işte)
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Bunun cevaplarını kitabı okuyunca bulursun, spoiler vermek doğru olmaz. Medivhi oyunu oynadıysan çok iyi tanıyorsun zaten. Reign of Chaos'un başlangıcında tüm Dünyaya sesini duyurmaya çalışan, kaosun gelişini haber veren, kuzguna dönüşen canlı işte Medivh.Hakikatli-Torm wrote:Eğer iblis ruhu Illıdanın kullandığı şeyse kitapta anlatılanla alakası yok yani pek tutmamış . Tavsiyelerin için sağol ilk kitapta Medivh diye geçiyor evet hatta kanatlıölüm bile saygı duyarım falan diyor. Tam olarak kim? neci? nerden gelmiş?(5n 1k versiyonu işte)
Kendisi, astral boyutlara geçiş kapılarını koruyan son bekçi.
İblis ruhu nedir tam hatırlamıyorum söylediğim gibi, aransayesin dediği mantıklı geldi doğru olabilir.
Been there. Seen that. Got the scars.
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Hımmm o kuzgun! Terenas'a gidip de eli boş ayrılan adam da oyunda adını hiç duymamıştım hep prophet diye geçiyodu.
Sevindim ya şimdi bulunca
o alet oyunda yeşil bişidi etrafında garip garip şeyler dönüyodu kitapta ise altın bi disk diyor. Oyunda yeşil taş gibi bişidi. Neyse bu kafamı karıştırıp duracak benim.
Sevindim ya şimdi bulunca
o alet oyunda yeşil bişidi etrafında garip garip şeyler dönüyodu kitapta ise altın bi disk diyor. Oyunda yeşil taş gibi bişidi. Neyse bu kafamı karıştırıp duracak benim.
iblis ruhu, demon soul, ama ejder ruhu olarak bilinir
lore'e göre
kanatlıölüm(neltharion, kara ejder) tarafından yapılıp içine ejderlerin ruhu üflendi.
sadece o kullanabildi. ejderhalara emretmek için kullanılmayaçalışıldı. burning leigonda elf ırkını yok edicek bir silah olacaktı. Korialstrasz(kızıl ejder), Malygos(mavi ejder), ancak direnebildi..
lore' de hakkında en az bildiğim konu bu yardımcı olabilmisimdir umarım
neden warcraft ile ilgili baslık kurmuyoruz, bildiklerimiz paylasabilecek biyerde, herkez daha çok sey öğrenebilir.
lore'e göre
kanatlıölüm(neltharion, kara ejder) tarafından yapılıp içine ejderlerin ruhu üflendi.
sadece o kullanabildi. ejderhalara emretmek için kullanılmayaçalışıldı. burning leigonda elf ırkını yok edicek bir silah olacaktı. Korialstrasz(kızıl ejder), Malygos(mavi ejder), ancak direnebildi..
lore' de hakkında en az bildiğim konu bu yardımcı olabilmisimdir umarım
neden warcraft ile ilgili baslık kurmuyoruz, bildiklerimiz paylasabilecek biyerde, herkez daha çok sey öğrenebilir.