detay bilgiiiiiiiiiii

Forumlardaki rp dışında kalan yazıların tutulduğu arşiv.
Locked
xvert
Kullanıcı
Kullanıcı

detay bilgiiiiiiiiiii

Post by xvert »

8) neden daha detaylı bilgi yokki burda bilgili olanlar ya bilgilerini aktarsın yada hiç agzını açmasın
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Dimi boş geyik var genelde :D Olan doğru düzgün başlıklar da cıvıtılmış yada bilmeyenlerce kirletilmiş durumda. Haklısım ama :clap:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Detay olarak ne kastettiğini bilmek lazım. Mesela Düşey dünyanın dev zebellahlarını bilmek mi istiyorsun, yoksa Harry Potter'ın asasının neden anka kuşu pisliği ile yapılamdığını mı?

Aslında bu konuların hiç biri benim ilgi alanıma girmiyor. İlk başladığımda çok takmıştım bende farklı dünyaların büyü sistemlerine, değişik boyutların yaratıklarına, acaip güçlerin kaynaklarına filan ama sonunda anladımki bunlar tamamen fasafiso işler.

Mesela biri hobgoblinlerin forgotten realmsteki yaratılış destanını yazacak olursa ancak roman gibi okurum. Aynı şekilde cehennemin 7. katındaki kral zebani, yada Dragonlance'deki elflerin yaşam biçimide beni alakadar etmez.

şu konuda haklısın biri belli bir konuda sorusu olduğunda forumda soruyu yazmadan cevabını bulamıyor. Her sistem için farklı bir açıklama ve yüzeysel bilgi forumlar dışında verilse güzel olurdu. Yada FRP'de kullanılan ingilizce terimlerin türkçe karşılıkları. Hatta sitede herşey sistemine göre bölünseydi mesela. Ama bütün bunları kaldırabilecek kadar çok FRP'ye ilgili kiş sayısı var mı?

Benim bu siteden tek beklentim hayal gücümü genişletecek ve bana yeni ve farklı bir mekanda oyun oynatabilecek yada oyun kurmamı sağlayabilecek, ufkumu genişletecek konular açılması. Hani o konuda da bazen zorlanıyorum ama buna göre konular açanlarda var. Hatta bunun yanında eğlenebiliyor muyum? Evet eğleniyorum.

Bu sitenin ilk kuruluş amacı zaten insanları FRP konuusnda alim yapmak değil, FRP oynayan kişilerin birbirlerini tanışmalarını, kaynaşmalarını ve bilgi paylaşmalarını sağlamaktı. :)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Tanışıp kaynaşıyorlar da hani arada bilgi paylaşılsa da fena olmaz sanırım tanış tanış bir yere kadar sonra birileri çıkıp arkadaş arıyorum dediğinde "burası yonja mı" diye çıkışıldığını çok gördüm ;)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Evet değilmi. Gerçi giriş kısmıda çok acaip olanlar vardı. Mesela "Adım Levent. Yeşil gözlü, koyu tenli, yakışıklı sayılabilecek birisiyim. İlgilenenlere seslenirim." gibi. :D

Bilgi paylaşımı hangi konularda olduğuna bakar bana. Albert baba ne demiş

"İmagination is more important than knowledge.", "Hayalgücü, bilgiden daha önemlidir."

Yada buna benzer bir şeydi.

Yani ben taa diplerine kadar inen inanılamz bilgiler kitaplarını pek sevmemekteyim ve böyle sorular soranlar benden cevap beklemesinler. :D

.....................

Nedense yazımda çok sert bir hava sezdim. Okuyanlar yanlış anlamaz umarım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Detaylı bilgiye gerek yokki, temel kuralları öğren yeter.

Bu verdiğim cevap hayatında işe yarar umarım...

Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yani en azından FRP gibi oyunlarda diyelimde yanlışlık olmasın. Hayatı karıştırınca çok geniş kapsamlı olmuş.
Eskisi ka
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Abi ama öyle değilmi? Herşeyden biraz çak gayet iyi idare ediliyo hayat...
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Türkiye bu yüzden bu halde değil mi saco? ;) Herşeyden biraz çak hayatı idare edersin, bir şeyi çok iyi yaparsan hayatı kontrol edersin, işte bu da kritik noktadır. FRP için de geçerlidir hayat için de... :ayyyy!:
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Abi bizim türklüğümüzün en büyük özelliğidir herşeyden biraz çakmamız. Yoksa nasıl eleştiricez bi konuda çok bilgili olan adamı dimi? :wink: Ya tabiki kötü bişi ama benimki bir öneri sadece çünkü işe yarıyo ülkemizde...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Beyler iyi güzelde niye büyücülük kulesi başlığı altında tartışıyorsunuz bu konuyu ?
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

burası forum. bi sorun, öğrenmek istediğin bir şey varsa, ya da dahil olduğun bu topluluğu ilgilendireceğini düşündüğün bir haberin varsa yazarsın. soruna yanıt alabilirsen ya da verdiğin haber topluluğun işine yararsa ne ala, forum amacına ulaşmış, yaşayan bir forum demektir.

yoksa burda kimse kalkıp bilgi vermez durduk yerde. o ansiklopedi olur, wikipedia olur.
War, war never changes...
Yılmax
Başbüyücü

Post by Yılmax »

Cık cık cıks gereksiz bir başlık gereksiz geyikler.

Obsidiyen asma kilit döndü :roll:
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Locked