30. Oyun - 120 Saat Gevezelik - FRPWorld işe yarar!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

30. Oyun - 120 Saat Gevezelik - FRPWorld işe yarar!

Post by Anchorite »

Geçenlerde net bir hesap yaptım da; Yıllardan beri ilk defa bir grupla bu haftasonu itibariyle 30. oyunu oynayacağım. 30 oyun yav.. bir buluşma 4 saat olsa 120 saat. 120 saat kafa ütüleme, 120 saat kakara kikiri, 120 saat zar.. yav 120 saat...

Bir şekilde oyuncuları tebrik, takdir, vb. bir şey yapmak lazım gibi hissettim. Nasıl oldu da ölen, giden, gelen az oldu bilmiyorum. Hayır, demeyin 29 oyunda bunları nasıl öldüremedin? Raise dead gibi düştüm kalktım hikayeleri de olmadı. Aslında oyuncu keserim ama anlaşılan yaşlanıyor ve formdan düşüyorum.

Neyse, ben seni daha çok seviyorum, ay sen çok iyisin, aman bir numara biziz tarzı bir geyiğe dönmemesi umuduyla;

Aglais Urticea, Quidel, Urlich'e saygılar ve teşekkürler.

Forumlarda buldum oyunu, diğer bir değişle FRPWorld işe yararıyor! :) Site yöneticilerine de içten bir teşekkür.

Anchorite - 5 oyunda bir oyuncu öldürme ortalamasını tutturduğu günleri özlüyor !.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kutlarım. :D

Bizimde uzun oyunlar olmuştu ama hiç ölmeden olmamıştı. Ama ben bu oyunlar konusunda FRPWORLD'e teşekkür edemeyeceğim. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: 30. Oyun - 120 Saat Gevezelik - FRPWorld işe yarar!

Post by Quidel »

Yüce DM hazretleri diye konuya girsem seninde bana gireceğini bildiğim için hiç kasmıyorum. Sen benim gibi bi büyücüyle oynadığın sürece zor player öldürürsün olum.

Hernekadar ardımızda iki şehit bıraksakta ikisininde kanları yerde kalmadı bilesiniz!!!

şimdiye kadar çok fazla DM tecrüben olmadı. Toplasan bi elin parmaklarını geçmez ama şunu rahatlıkla söyleyebilirimki goblin kardeşim bu alemlerin en acımasız, en sert, en heyacanlı, en action, en sürükleyici, en zevkli ve herşeyden önemlisi en gerçekcisi oyunlarını oynatan DM'idir. Üstüne DM tanımam haberiniz ola.

Nasıl ölmediğimiz konusundada bende emin değilim dorusunu sölemek gerekirse. Hit pointler 1 lere 0 lara düştü, mumyalardan disease kaptık, 30 tane deve çattık, zentlerden keep aldık ama hiç yılmadık ve kardeşliğimizi bazen düştüğümüz fikir ayrılıklarına rağmen hiç bozmadık. E bide bu dünyaya yıllarımızı verdiğimizi hesaba katarsak sanırım cevap kendiliğinden ortaya çıkıyor. Ruhi beye duyurulur :evillaugh:

Nice otuz oyunlara diyorum karedeşlerim. Aglais baykuşunla fazla oynaşırsan sonu böle ölüm olur işte :evil: , Ulrich içindeki şeytana sakın uyma yoksa elimden bi kaza çıkar sen bile şaşırırsın. Stone lands sakinleri sizde ayağınızı denk alın. O coğrofyanın en büyük wizardı doğmak üzere..... :schemes:

Herkese iyi rol kesmeler......
Quidel
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: 30. Oyun - 120 Saat Gevezelik - FRPWorld işe yarar!

Post by Quidel »

peki ya ALPAGU ?? sanırım o da Marsenber de hoş bir seda olarak kaldı... canın sağolsun...
Post Reply