arkadaşlar istanbul'da nerede kart satılıyor?Eskiden kadıköy'den alırdım ancak şimdi burda hiç bir yer kalmadı.Tahminime göre beşiktaş'ta falan bir kaç yer vardır ama nerde bilmiyorum.Eğer bilen varsa ve bana yerini tarif edebilirse çok sevinirim.
Bu arada bir şeyi daha söylerseniz daha güzel olur;
Oralarda eski deck'ler de satılıyor mu yoksa sadece yeniler mi var?Spoiler var mı?Deck fiyatları nedir?Bunun gibi şeyleri de açıklarsanız çok sevinirim
istanbul'da MTG kartları satan yer
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

istanbul'da MTG kartları satan yer
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
I'd felt jerky..
Bakırköy' de Sihir açıldı baya oluyor, orada da bulabilirsin.
Hemen yer tarifide yapayım
Yer : Bakırköy Carousel 'in sahile iniş yönünde sağ tarafında kalan minübüs duraklarından karşıya geçiniz, Avşar sinamasından iki sonraki sokakdan giriniz biraz yürüdükten sonra sihirin tabelası ile karşılaşacaksınız.
Hatta yanlış hatırlamıyorsan Carousel' de olacaktı MTG kartları.
Hemen yer tarifide yapayım
Yer : Bakırköy Carousel 'in sahile iniş yönünde sağ tarafında kalan minübüs duraklarından karşıya geçiniz, Avşar sinamasından iki sonraki sokakdan giriniz biraz yürüdükten sonra sihirin tabelası ile karşılaşacaksınız.
Hatta yanlış hatırlamıyorsan Carousel' de olacaktı MTG kartları.
Last edited by Yener on Thu Apr 12, 2007 2:45 am, edited 1 time in total.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Gabriell-The-Sorcerer
- Kullanıcı

ne alaka yahuMarveloth wrote: Hiç kitap okumadığın nerden belli
Ben kitaplarımı imge veya alkım'dan alırım.Oralarda da hiç magic kartı görmedim şimdiye kadar.
Yinede yardım için teşekkürler,bakırköy bana biraz uzak ancak yolum düşerse bakarım.
Gerekli şeyler'e gitmek en iyisi sanırsamkine
Once upon a time in Turkey
I'd felt jerky..
I'd felt jerky..
Yanlız gereklide olmayabilir şimdiden söyliyim ki hayal kırıklığına uğramayın
. En son bi 4. veya 5. kez yine taşınmışlardı daha ufak bir yere geçtiler ve sattıkları şeylerde oldukça kısıtlandı. Artık daha çok çizgi roman satma üzerine yoğunlaşmışlar.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

- ultimatewizard
- Kullanıcı

kadıköyde var yaa bahariye merezden rıhtıma doğru inerken bi sürü kitapçının olduğu bir cadde var ordaki bikaç kitapçıda satılıyor ama yeniler satılıyor ben en son baktığımda tek renklerden sadece beyaz ve mavi vardı yeşil olmayınca maviyi aldım
yani kısacası haziranda kadıköyde satılıyodu bi ayda herkes magic talanı mı yaptı ki bitti? eğer öyleyse beşiktaşta kabalcıya gitmiştim orda da satılıyodu.
fiyatlara gelince bir deste(60kart) kadıköyde 30lira kabalcıda 30-35 filan ama kabalcıda daha çok çeşit var
yani kısacası haziranda kadıköyde satılıyodu bi ayda herkes magic talanı mı yaptı ki bitti? eğer öyleyse beşiktaşta kabalcıya gitmiştim orda da satılıyodu.
fiyatlara gelince bir deste(60kart) kadıköyde 30lira kabalcıda 30-35 filan ama kabalcıda daha çok çeşit var