bu haftasonu rafting turu istanbul

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
shalafi666
Kullanıcı
Kullanıcı

bu haftasonu rafting turu istanbul

Post by shalafi666 »

benim de rafting rehberliğini yapacağım. istanbula 3 saat mesafedeki düzcenin cumayeri beldesi dokuz değirmen köyünde melen çayı üzerinde rafting turları mevcut.nehirde su kalmayacağı için son iki hafta sonu bu fırsat için.

frpworld takımını oluşturup melen çayında sezonun son rafting fırsatını değerlendirmek isterseniz aşağıdaki linki takip ederek ecoraft ın konuyla ilgili sayfasına ulaşarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

ben orada olacağım sizleri de görmek dileğiyle.

http://www.ecoraft.com/page/melen.htm
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

ya cok hos fikir aslinda tamda mevsimi ama braz pahali bnce hem ztn rafting konusunda bi bilgim veya tecrubem olduguda pek soylenemez o yuzden giden arkadaşlara iyi eglenceler.. :)
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
shalafi666
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by shalafi666 »

geçmiş ola sezon bitti :-o ben baya sıkı bikaç tur yapma fırsatı buldum,11 senedir rafting yapan bi adam olarak baya bişi kaçırdığınızı belirtmeden edemiycem. neyse eşek melen de öldü şimdi marmaris dalaman sezonu açılıyor ilk post da ki link i takip ederek eco kankilerimle rafting yapma şansınız hala var.

ister nette okey oynayın ister dağa taşa çıkın ben haber veriim de hehe :evil:
Post Reply