kayboldum :S

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
Ulothrix
Kullanıcı
Kullanıcı

kayboldum :S

Post by Ulothrix »

Efla oyunun dm sini söyleyebilcek varmı bu forumlardan oldum oalsı anlamamda ve site mesaj bölümündende kimse cevap vermiyor biraz daha duyarlı olalım lütfen.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Kardeş bildiğim kadarıyla Efla oyunu diye bir oyun yok. FRPworld içindeki oyunlardan birisini kastediyorsan... FRPworld dışındaki bir internet oyunundan bahsediyorsan onu bilmem.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ulothrix
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ulothrix »

ya bana efla oyununa gir dediler ama efla bir oyuncunun ismiymiş galiba bana efla oyununa gir demişlerdi yada ben baya bi yanlış anladım
Ulothrix
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ulothrix »

bana oyun önerebilcek vamı yani yeni başladım ben de biraz görüp öğrenmem gerek genel şeyleri yaşayarak öğreneyim diyorum
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

HImm yeni başlayanlar da çok arttı. Belki de sorumluluk sahibi (ki bu beni devre dışı bırakıyor :D ) birinin sadece yeni başlayanlara özel bir oyun açması gerekebilir. Oyun mekaniğinin kapılması amacıyla.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Ulothrix
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ulothrix »

kimse bizi istemiyor ağlamak istiyoru sayın seyirciler biz ayak bağımı oluyoruz dermişimmmm ama yani bunları da oyunda öğreniyoruz o yüzden biz ne yapalım demi
Ulothrix
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ulothrix »

Yukarıda yazdığım duyarlılıkla ilgili bir kısım var bu yanlış anlandı yada ben yanlış yazdım neyse bundan dolayı sitedeki herkesten özürdilerim.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hmm meraba ben Efla...

Ama walla bişey anlamadım :D

şaka bir yana meseleyi daha açık anlatabilirseniz. Kim önerdi nasıl bir yalış anlaşılma oldu. İstediğiniz birşey var mı? Oyun mu oynamak istiyorsunuz?

Ve acaba kim benimle ilgili biey söyledi?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Efla'cım benim bildiğim bizim kıyamet rp'sini sen yönetiyorsun ya onu söylemiş olabilirler ama o da zaten bitme aşamasında ve kilitli o oyun. Zaten açık olsa da yeni başlayan arkadaşımıza biraz ağır gelebilecek bir oyun olurdu.

Darkgnome'a katılıyorum yeni üyelerimiz için şöyle kendilerini geliştirmeleri için güzel bir oyun açabiliriz.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ulothrix
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ulothrix »

Bana ilitradis diye biri önerdi.Ben dedim yeni başlıyorum yeni başlayanlara yardımcı olabilecek bir oyun söylermkisin dedim.Oda Efla oyununa gir dedi.Galiba ben yanlış anladım şöleyle demiş olabilir Efla'ın oyununa gir demiş ama işte gelin görünki bende sorun var.Bu yanlış anlama düzeldi ama bu seferde Sizin şu an oyun açmadığınız ileri tarihlerde oyun açıcağınız söylendi.Bundan ibaret evet ortada baya bir yanlış anlama var ama şu an düzeldi sanırım.birde Sliterinden selam gönderirmisin dedi.

Eğer özel isimleri yanlış yazıyor isem lütfen beni uyarın gülünç duruma düşmiyeyim. :D İyi günler.
Post Reply