kayboldum :S
kayboldum :S
Efla oyunun dm sini söyleyebilcek varmı bu forumlardan oldum oalsı anlamamda ve site mesaj bölümündende kimse cevap vermiyor biraz daha duyarlı olalım lütfen.
Kardeş bildiğim kadarıyla Efla oyunu diye bir oyun yok. FRPworld içindeki oyunlardan birisini kastediyorsan... FRPworld dışındaki bir internet oyunundan bahsediyorsan onu bilmem.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
HImm yeni başlayanlar da çok arttı. Belki de sorumluluk sahibi (ki bu beni devre dışı bırakıyor
) birinin sadece yeni başlayanlara özel bir oyun açması gerekebilir. Oyun mekaniğinin kapılması amacıyla.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Efla'cım benim bildiğim bizim kıyamet rp'sini sen yönetiyorsun ya onu söylemiş olabilirler ama o da zaten bitme aşamasında ve kilitli o oyun. Zaten açık olsa da yeni başlayan arkadaşımıza biraz ağır gelebilecek bir oyun olurdu.
Darkgnome'a katılıyorum yeni üyelerimiz için şöyle kendilerini geliştirmeleri için güzel bir oyun açabiliriz.
Darkgnome'a katılıyorum yeni üyelerimiz için şöyle kendilerini geliştirmeleri için güzel bir oyun açabiliriz.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Bana ilitradis diye biri önerdi.Ben dedim yeni başlıyorum yeni başlayanlara yardımcı olabilecek bir oyun söylermkisin dedim.Oda Efla oyununa gir dedi.Galiba ben yanlış anladım şöleyle demiş olabilir Efla'ın oyununa gir demiş ama işte gelin görünki bende sorun var.Bu yanlış anlama düzeldi ama bu seferde Sizin şu an oyun açmadığınız ileri tarihlerde oyun açıcağınız söylendi.Bundan ibaret evet ortada baya bir yanlış anlama var ama şu an düzeldi sanırım.birde Sliterinden selam gönderirmisin dedi.
Eğer özel isimleri yanlış yazıyor isem lütfen beni uyarın gülünç duruma düşmiyeyim.
İyi günler.
Eğer özel isimleri yanlış yazıyor isem lütfen beni uyarın gülünç duruma düşmiyeyim.