bir kitap yazsanız baş karakteriniz ne olurdu?
bir kitap yazsanız baş karakteriniz ne olurdu?
Ã?yle ya siz bir yazar olsanız yazacağınız karakter ne olurdu? Herkesin bir baş kahramanı vardır kafasında yarattığı değil mi? Hadi bakalım dökülün...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
slickblade
- Kullanıcı

-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı

kendini toplumdan soyutlamış surekli yalnız olan ama kendi basının caresine bakmayı ogrenmis ve elinden her iş gelen kimseye ihtiyacı olmayan biri. kendi dogrularına sahip ve kendi ic dunyasında yasayan biri... ama tabii ki butun bunlar insanlardan nefret etmesini falan gerektirmiyo sadece zamanının cogunu yalnız gecirmiş o kadar (=
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
-
BLACK HAND
- Kullanıcı

Normal konulu bir roman da sıradan bir aşık
Fantastik konulu bir roman da çok güçlü bir aşık
Orta Ã?Ağ konulu bir roman da köylü bir aşık

Fantastik konulu bir roman da çok güçlü bir aşık
Orta Ã?Ağ konulu bir roman da köylü bir aşık
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Parali asker ya da assassin, asi, anarsist, bunalim, sinir hastasi, dunyanin sorunlarini umursamayan, bencil, vurdumduymaz, ikiyuzlu, az konusan fakat konustu mu lafi oturtan, farkedilmeyen fakat farkedildiginde korkulan bir ana karakter yapardim. Buyuk ihtimalle baska birinin gozunden kendi basari ya da yenilgi hikayesini anlatirken ana karakteri irdelerdim.
Anti-kahraman deniyordu bunlara galiba
Anti-kahraman deniyordu bunlara galiba
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

olabildigine sıradan bir adam şeklinde başlardım hikayeye herşey gitgide zorlaşırdı karakter için ama arada kapalı bırakırdım bagzı noktaları son dakikada patlatırdım bombayı. karakterin görülmeyen ve aşırı sıradışı özellikleri bir kerede bomba gibi düşerdi okuyucunun önüne.aslında bütün iyi gözüken hareketlerinin daha büyük bir kötülüge hizmet ettigi gibi. :evillaugh:
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>
Kendisiyle daima çelişkide, biraz deli, kendi kendine konuşan, kararsız, gizemini hep koruyan bir adam.
Veya tamamen kötü olan bir karakter yazmak isterdim. İçinde tek bir iyilik kırıntısı bile olmayan biri.
Veya tamamen kötü olan bir karakter yazmak isterdim. İçinde tek bir iyilik kırıntısı bile olmayan biri.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
paranoya başta olmak üzere zihinsel hastalığı olan birini yazmak isterdim. Hayal gücü fazla gelişmiş olmalı ve olayları herkesten farklı görmeli yada irdelemeli. Alelade bir olay onun için bir macera olmalı ve bunun sebebini okuyucu onun düşüncelerini ve duygularını okuyarak hissetmeli. Ne yazık ki o kadar iyi bir yazar değilim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
_warmaster_
- Kullanıcı

ben kendi içinde gelgitlri olan bi karakter yazardım.herşeyi yapabilecek biri. okuyucunun beklediğinden farklı davranmaya açık, baş kahraman olduğu için her zaman kazanmayan bir karakter uygun olurdu. bnm kitabımda karaterelr kesinlikle iyi- kötü diye kesin çizgilerle ayrılmazdı.
büyük ihtimallede geçmiş de yaşadıklarından çok etkilenmiş,sorunlu biri olurdu. büyük ihtimallede büyücü yapardım.
büyük ihtimallede geçmiş de yaşadıklarından çok etkilenmiş,sorunlu biri olurdu. büyük ihtimallede büyücü yapardım.