Sitenin yaş ortalaması

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Sitenin yaş ortalaması

Post by Hakikatli-Torm »

Arkadaşlar merak ettim bizim sitenin yaş ortalaması kaç diye. Ama bunu öğrenecek bir yol bu sabaha kadar bulamamıştım. Yaşı soramayacağıma göre bende okulları sorayım dedim.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Abi oraya mezun şıkkını da eklesen daha ii olur çünkü anladığım kadarıyla sitede bayağı mezun arkadaş var.
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Aaa ben onu unutmuşum. Yanlız mesajı editleyebiliyosunda anketi editleyemedim . Artık mezun arkdaşlarda üniversite şıkkını üniversite ve mezunlar olarak kabul ederse sevinirim. :angel:
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ya bişi sorcam ben bu sene liseye geçtim, daha liseli değilim, ama ortaokul hiç değilim ben seneye işaretleyeceğim bu anketi.Olur mu.Bu arada bu başlıktan bir tane daha vardı.Azcık araştırsaydın bulurdun:)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Gece beşte yattım kafam iyi değil zaten bir şıkkıda eklemeyi unutmuşum. :cry:
Varsa aynısından kitlerler başlığı bişey olmaz. Sen kendini liseli sayabilirsin Edmond ortaokulla bağlantıların tamamen bitmiş. Lisede kollarını açmış seni bekliyo :) Sen lise de
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Ehehe d şıkkını ekledim arkadaşlar..

Ben de 7 sene sonunda nihayet üniden mezun oldum. Aslında teknik olarak olmadım pazartesi günü tek ders sınavına giricem eğer geçersem mezun olucam ehe
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

:D şık için teşekkür ederiz.Size sınavınızda ii şanslar.Bu arada Karşıyaka'lı olduunuza göre Ege ya da 9 Eylül'e gidiosunuzdur sanırım.Hangi bölm ve hangi üniv. die sorsam kabaca mı olur :D
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ã?niversite mezunuyum. Yaş olayını doğrudan da sorailirsin aslında. 26'dan gün alıyorum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

şık için teşekkür ederim. Aslında olabilrdi 13-15,15-18 gibi ama neyse bunu yapmış bulunduk.
Evet katılımlarınızı bekliyorum :)
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

17 oldum olacam...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Yalnız bir şey fark ettim... Esasında bu anket doğru olmuş! Ben mesela master mezunuyum. (Evet ya mezun oldum geçen Pazar!) Ama sor bana kafa nerede diye, hala Ã?niversitede... Yani kağıt eskiyor ama kafa hala kof :wink:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla uzuuun bi süre üniversiteyi işaretlerim sanırım :idea:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Moleküler spektroskopi yüzünden hâlâ üniversite. :cry:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Anchorite
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anchorite »

27+ -28

Aralıklı sorsan daha iyi olabilirdiki ben bundan 10 sene sonra hala öyle veya böyle FRP oynuyor olacağım.. heh.. Hani 15-, 15-18, 18-24, 24-32, 32-40, vs..vs..
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
Lenethinia_Rosetta
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lenethinia_Rosetta »

17 biticek insallah hala lisedeim (=
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
Post Reply