Sayın Yetkililer, Yazılar Çok Küçük!

Her tür dilekleriniz ve moderatorlük başvurularınız için.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Sayın Yetkililer, Yazılar Çok Küçük!

Post by dwaxer »

.

Selamlar. Ben bu siteye, bu foruma üye olduğumdan beri beliki birkaç aydır uğramıyorum. Halbuki ilgilendiğim bir konseptiniz var hatta şimdilerde bir fantastik öykü yarışması varmış ona da katılmak isterim.

Ancak siteye girmiyorum çünkü (tek sebep) yazılar minnacık, öyle ki: kısa bir müddet sonra insanın gözünü çok yoruyor, üstelik ekrana yaklaşmak zorunda kalıyorum. Resmen karınca duası gibi! (çözünürlüğüm: 1024x768)

Sayın yetkililer, eğer diyorsanız ki: Herkes memnun, senin gözlerinde sorun. Ona diyeceğim bir şey yok. Ama belki de bir sürü üye bu yüzden benim gibi uzaklaşmış da olabilir.

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ã?ncelikle hoş geldiniz.

Sitenin şimdiye kadar alışılmış yazı tipinin ve boyutunun değiştirilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Zira bunun mevcut üyelerimizin çoğunu memnun etmeyeceğini düşünüyorum.

Fakat yazıların ufak olmasından şikayetçiyseniz tarayıcılarda bulunan yazıları büyütme özelliğini de kullanabilirsiniz. İnternet Explorerda görünüm menüsünde bir ayar olmalı. Firefox için de ctrl tuşuna basılı tutarak + ve - yr basarak yazıların boyutunu büyültüp ufaltabilirsiniz.

Başka bir çözüm olarka çözünürlüğünüzü düşürebilirsiniz. Normal standartlarda 17' bir erkranda 1024x768 hatta 1280x1024 çözünürlük kullanıldığında yazıların okunması gibi bir güçlük söz konusu olmuyor bildiğim kadarıyla monitörünüzle de alakalı olabilir.

Saygılar...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply