RP şu an itibariyle başlamış bulunuyor arkadaşlar. 3 kişiden oluışan macera grubunu oyuna soktum, buradan sonra karakterlerinin yaptıklarına (özel durumlar olmadığı sürece) sadece oyuncuları karar verecektir.
Barzini'nin karakteri de yeri geldiğinde oyuna dahil olacak. şimdilik nerede olduğunu o zaten biliyor .
Edmond nereye gidiyor, yolu ne kadar sürer, ne zaman geri gelir, siteye ne zaman girer bu oyun devam eder mi bunların hepsine cevap alabilir miyim? Hatta cümlemi bitirirken bile soru sordum
Yarını bekleyelim. Edmond oyuna devam edemezse yapacağımız şey bir buluşmaya gelinmeyince ne yapılırsa o olur.
Ben Edmond arkadaşımızın affına sığınarak karakteri Huor'u bir NPC gibi kullanıma alırım. Oyun olması gerektiği gibi devam eder. Başvuru olursa yeni oyuncu alınabilir.
Siteye yeni katılmıs , oyuna katılmayı cok cok cok isteyen birini geri çevirmezsiniz heralde . Biraz gec kalmıs olabılırım ama karakter kartım hazır noluuur alın beniii ( gerci bu kadar aglayan yalvaran birini almazsınız heralde ama online olacagımın garantısını verırım , bu nasıl ? )
Sonunda karar vermişin gelmeye . Karakterter kağıdını bana PM ya da MSN yoluyla gönderirsen oyuna biraz daha ilerde girebilirsin.
Edmond'un karakterini o gelene kadar NPC yapayım. Eğer isterse sonra geri alır karakterini.